• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene Estetiği Burun Revizyon ve Çene İmplantı ameliyatını birlikte olan var mı?

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

malhunhatun

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
738
180
628
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Burun revizyon ameliyatı ile birlikte çene implantı taktırmayı düşünüyorum. Bu iki ameliyatı birlikte aynı anda olan var mı?

Lütfen deneyimlerinizi anlatır mısınız?Revizyon ve çene bir arada mı oldunuz ? kulağın kenarı ndaki erkekimsi karemsi yeri mi törpülettiniz ?
Ikisi bir dedigim gibi cok zor.burnumda cokme vardi kulagimdan kikirdak alinip dolduruldu(şuanda da o dolgu erimeye basladi.) Cok sıkıntı cektim .ceneme implant takilmisti.bilgisiz doktor ve yanlis uygulama neticesinde 8 gun sonra cikarttirdim.şuan cenemde kocccaman bir dikis izi var.anlican ne burun ne cene.ikiside basarisiz...

Ikisi bir dedigim gibi cok zor.burnumda cokme vardi kulagimdan kikirdak alinip dolduruldu(şuanda da o dolgu erimeye basladi.) Cok sıkıntı cektim .ceneme implant takilmisti.bilgisiz doktor ve yanlis uygulama neticesinde 8 gun sonra cikarttirdim.şuan cenemde kocccaman bir dikis izi var.anlican ne burun ne cene.ikiside basarisiz...
Allahım yaa çok üzülüyorum böyle insanların hem sağlığıykla oynayıp hem de mağdur ediyorlar bu doktorlarda neden bu hırs ya zaten ameliyat için bir sürü hasta var onların bu açgözlülükleri yüzünden insanlar erteleyip duruyor ameliyat tarihlerini. Yapamaycağın operasyonsa yapamam de kardesim yazık milletin patrasını sağlığını hortumluyorlar :KK61: moralini bozma arkadas iz süreci bir senede belli olur belki kalmaz izi ...... Ne bu doktorun adı ? uzak duralım kendisinden..

Allahım yaa çok üzülüyorum böyle insanların hem sağlığıykla oynayıp hem de mağdur ediyorlar bu doktorlarda neden bu hırs ya zaten ameliyat için bir sürü hasta var onların bu açgözlülükleri yüzünden insanlar erteleyip duruyor ameliyat tarihlerini. Yapamaycağın operasyonsa yapamam de kardesim yazık milletin patrasını sağlığını hortumluyorlar :KK61: moralini bozma arkadas iz süreci bir senede belli olur belki kalmaz izi ...... Ne bu doktorun adı ? uzak duralım kendisinden..
Saffet ors .burun kalkikligi istemistim.burnum resmen yere bakiyor.burnumdaki dolgu eridi.kulagimdaki agri disimdeki hissizlik cabasi

Merhaba arkadaşlar,

Burun revizyon ameliyatı ile birlikte çene implantı taktırmayı düşünüyorum. Bu iki ameliyatı birlikte aynı anda olan var mı?
İşinize yararmı hala bilgi arıyormusunuz bilemem ama 4 gün önce her iki ameliyatı aynı anda oldum

Merhaba,
İmplant konusunda nasıl bir yanlış uygulama yapıldı? Çok kücük bir kesi kremlerle azalır merak etmeyin :(

Bende ikisini aynı anda yaptırdım çok zorlandım ama hepsine değdi müthiş bir yan profilim var şuan

Kızımın arkadaşı yaptırdı mükemmel oldu Mustafa Zeki Güzel doktor çift çene gamzeli yapan tek doktor

ben çenemden revizyon oldum ucuna silikon taktırdım ilkinde yanlış ameliyat yüzünden çene kasım hasar gördü alt dudağım kapanmıyor burnum da revizyon istiyor. çene ameliyat sonrası ağrısız oluyor bir de ödemi çok kötü oluyor onun dışında sorun yok ama burun zor oluyor

ben çenemden revizyon oldum ucuna silikon taktırdım ilkinde yanlış ameliyat yüzünden çene kasım hasar gördü alt dudağım kapanmıyor burnum da revizyon istiyor. çene ameliyat sonrası ağrısız oluyor bir de ödemi çok kötü oluyor onun dışında sorun yok ama burun zor oluyor

Ameliyatı kime oldunuz?

Burun, çene, jawline, dolgu gibi birden çok ameliyatı tek seferde olan arkadaşlar bizimle doktor bilgisi ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi?

Back