burun revizyon kemik konma sonucu erimeyen var mi

Benim de burun ucu için değil kist yerine önceki Dr kemiği fazla oymuş. Şimdi kist alınırsa çökme okur kemik az gelir dedi .Kisti cikarmayalim kalsın kemik koymak riskli erime riski var dedi maalesef suana kadar erimeyen duymadim.ileri de belki gelişir.ama değişik yöntem uygulayan Dr varsa erimeyen araştırayım dedim bir umut

Madem kaburga veyahut kulak eriyor daha ne diye konuluypr??

Dr.engin erkal var iyi diye biliyorum bu konularda birde onunla görüşün bazen çok ünlü isimlerin yapmadığı ameliyati adı sanı pek duyulmamış iyi cerrahlar yapabiliyor o yüzden fikir alın bence

Doğrudur beni ilk ameliyat eden de ümide profdu özel ameliyat oldum. Ama kendi o Dr a yönlendirdi ondan başkası yapamaz dedi. Şimdide böyle dedi diye deyince bu seferde tr nin en ünlü eski bir estetikcinin adını verdi

Valla kimse ettikete bakmasın .bence iyi hekimler var arastirin iyice

Çok haklısın cnm dua edelim birbirimize şifa için.muminin mümine duası etkilidir :)

Bilmiyorum ki cnm burdan çok okudum herkes eridi yazmış hiç erimeyen denk gelmedim onu arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…