bir yila yaklasti benim burnum.alti auda erimisti ama yani dokorum oyle soyledi.ama disaridan kotu bir goruntu yok.burnum cok guzel gorunuyor.benim bunyemden de kaynakalanabilir dolguyu da eritti cunkukaburgadan alinmisti kikirdakNe kadar süre oldu konulabilir çok teşekkürler cevabınız için :)
anliyorum çok geçmiş olsun u.arim erimez.doktorunuz yonlendirecektrir sizi zaten.ama oldu da bir kismi eridi dolgu yaptirabilirsiniz o bolgeyeİnsan korkuyor işte kist çıkarılınca,kist kadar boşluk oluşacak kemik çok alındığı için erirse diye korkuyorum boşluk çok olursaAmerikan hastanesi Gunter hafız dedi.
rica ederim.birkac doktorlarla da gorusun o halde belki size baska alternatifler sunarlar.belki burun icindeki kikirdaklar yeteeli gelir bi gorusun.ama cok rahatsiz etmiyorsa sizi dokunmayin tabi burun riskli sanirim biraz ve yillar icinde degisiyorTskler cnm sürekli dolgu nasıl olur bilemedim ben olsam yaptırmasını dedi
rica ederim.birkac doktorlarla da gorusun o halde belki size baska alternatifler sunarlar.belki burun icindeki kikirdaklar yeteeli gelir bi gorusun.ama cok rahatsiz etmiyorsa sizi dokunmayin tabi burun riskli sanirim biraz ve yillar icinde degisiyor
Tskler arkadaslar evet riski çok sonucu bilinmez alanında meşhur bir Dr Gunter hafız kalsın böyle dedi ama o zaman kisti de aldırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?