• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun revizyon kemik konma sonucu erimeyen var mi

Smileben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
37
3
1
40
Arkadaşlar yaklaşık on sene önce burnumdan nasal sinüs ameliyatı oldum. Dr oradaki kistik yapıyı alacağına kemikten fazla almış.
Sonra hatasını ancak Amerikan hastanesinde Gunter hafız düzeltir dedi oraya yolladı.o da alırım ama burun sırtından kisti çıkarınca kemik az kalir dedi. Kemik konacak ve erime riski var dedi. Burnuna revizyondan kemik koydurup erimeyen var mı. Yada yurtdışında bu tür ameliyatta başarılı olan duydunuzmu. Burun ucunda düştü. Hepsi bir arada olsun düzeltsin istiyorum.

merhaba öncelikle geçmiş olsun..dediğin işlem kaburgadan kıkırdak alınıp burna ekleme ameliyatı mı..eğer öyleyse bende olacam forumda kıkırdak ekleme ameliyatı olmuş insanlar var..umarım sana yardımcı olurlar..

Evet cnm burun veya kaburgadan dedi. Ama erime riski yükselmiş o durumlarda. Gunter hafız Türkiye'nin en ileri burun cerrahisi Amerikan hastanesi Dr u . Ben ameliyat olup erimeyen var mı onu araştırıyorum grupta hep eridi yazı yordu. Sizin okuduklarımız da erimeyen var mıydı.

Değil mı olmadan önceki tedirginliklerini hatirlasalar sırf bu yüzden kisti aldırmıyorum :(

Ne kadar süre oldu konulabilir çok teşekkürler cevabınız için :)
bir yila yaklasti benim burnum.alti auda erimisti ama yani dokorum oyle soyledi.ama disaridan kotu bir goruntu yok.burnum cok guzel gorunuyor.benim bunyemden de kaynakalanabilir dolguyu da eritti cunkukaburgadan alinmisti kikirdak

İnsan korkuyor işte kist çıkarılınca,kist kadar boşluk oluşacak kemik çok alındığı için erirse diye korkuyorum boşluk çok olursa :( Amerikan hastanesi Gunter hafız dedi.

İnsan korkuyor işte kist çıkarılınca,kist kadar boşluk oluşacak kemik çok alındığı için erirse diye korkuyorum boşluk çok olursa :KK43: Amerikan hastanesi Gunter hafız dedi.
anliyorum çok geçmiş olsun u.arim erimez.doktorunuz yonlendirecektrir sizi zaten.ama oldu da bir kismi eridi dolgu yaptirabilirsiniz o bolgeye

Tskler cnm sürekli dolgu nasıl olur bilemedim ben olsam yaptırmasını dedi
rica ederim.birkac doktorlarla da gorusun o halde belki size baska alternatifler sunarlar.belki burun icindeki kikirdaklar yeteeli gelir bi gorusun.ama cok rahatsiz etmiyorsa sizi dokunmayin tabi burun riskli sanirim biraz ve yillar icinde degisiyor

rica ederim.birkac doktorlarla da gorusun o halde belki size baska alternatifler sunarlar.belki burun icindeki kikirdaklar yeteeli gelir bi gorusun.ama cok rahatsiz etmiyorsa sizi dokunmayin tabi burun riskli sanirim biraz ve yillar icinde degisiyor

Kikirdak burun ucun altinami konuldu?? Benimkisi istedigim gibi olmadi neyaziki öne dogru bakiyo 2. Ameliyati planladim bile :KK43:

Bende bu konu hakkına bir kaç doktor la görüştüm. Biraz bünye meselesi vücut kıkırdağı eritebiliyor. Bu yüzden doktorlar genelde kaburga daha sağlam olduğu için tercih ediyorlar .doktorun soylediğine gòre eritme oranı hesaplanıp konuluyor işin ehli olunca bunu hesaplar, olabilecek sıkıntıları önceden düşünür .geçmiş olsun inşallah istediğiniz gibi olur

Tskler arkadaslar evet riski çok sonucu bilinmez alanında meşhur bir Dr Gunter hafız kalsın böyle dedi ama o zaman kisti de aldırmıyorum :(

Back