Merhaba arkadaşlar, ilk ameliyatımı 9 yıl önce olmuştum, burun kemiğinde ciddi eğrilik ve konka büyümesi vardı, kemik kırılıp düzelti. Aradan 3-4 sene geçtikten sonra burnumun sol tarafı tıkanmaya ve nefes alamamaya başladım. Kanal daralması ve kanatlarda çökme oluşmuş. Revizyon ameliyat önerdiler hep erteledim. En son artık nefes alamaz ve geceleri uyuyamaz hale geldiğim için revizyon ameliyatı olmaya karar verdim. Bugün ameliyatımın üstünden 1 ay geçti, tıkalı olan sol taraf açıldı fakat ameliyattan önce açık olan sağ taraftan hiç nefes alamıyorum. Tamponlar çıktığından beri de sağ taraftan hiç tam nefes alamadım. Sanki burun kanadım içe yapışmış gibi, yanağımdan çekiştirince biraz açılıyor. Ayrıca burun deliklerimden baktığımda burun kanatlarının altından kıkırdak görünüyor ve bu kıkırdak sağ tarafta tüm burun kanalını kaplıyor gibi.
Böyle bir durumla karşılan var mı? Nefes alamama ile ilgili başlıkları okudum ama tek taraflı benim gibi burun kanadı yapışan birine rastlayamadım.
Böyle bir durumla karşılan var mı? Nefes alamama ile ilgili başlıkları okudum ama tek taraflı benim gibi burun kanadı yapışan birine rastlayamadım.
Son düzenleme: