burun ödemi için iğne yaptiran var mi

selen23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
352
48
38
33
kizlar revizyon olali 2.5 ay oldu ama hala burnum çok şiş yani insallah sekli bu degilse öyle olduguna inanmak istiyorum ödem igneleri varmis bunu yaptiran arkadaslar var mi ve gercekten işe yariyor mu acaba bilgi verirseniz cok sevinirim cnku kafayi yemek uzereyim

2,5 aydır böyle ise doktoruna görünmelisin bence kuzucum , 2,5 ay hayli fazla bir süreç , benim doktorum Tayfun hoca en fazla 3 hafta vermişti.

2,5 aydır böyle ise doktoruna görünmelisin bence kuzucum , 2,5 ay hayli fazla bir süreç , benim doktorum Tayfun hoca en fazla 3 hafta vermişti.
doktorumla kavga ettik canim hic bise konusamiyoruz ona gitsem hic böle biseye yanasmicak baska doktorlarda bekle diyo ben ismini ogrensen bu ilacin evde kendim yapicam vala okadar kafayi yedim

doktorumla kavga ettik canim hic bise konusamiyoruz ona gitsem hic böle biseye yanasmicak baska doktorlarda bekle diyo ben ismini ogrensen bu ilacin evde kendim yapicam vala okadar kafayi yedim
hayret bişey siz bu durumdayken ne hakla kavga edebiliyor . İllaki yapılacak bişey olmalı evde de bilmeden bişey yapmamalısın

kalın derili misin? o iğne öyle mucize olmadığı değil, kortizon. sakın kendim yapayım deme burnunda kocaman delikle kalırsın ortada. zaten doktorun yapması bile tehlikeli. bekle elbet geçecek ödem. daha çok erken.

baska dokto da kim bilir neler yapicak daha artk kmseye guvenim kalmadi
çokkk haklısınız. bende de buna benzer bir durum var ve ben de korkmuyo değilim. ama yaptırcam yine revizyon olcam. şunu belirtmeliyim ki bazı doktorlarda hpograt filan yok. adamların derdi sadece para. yapsa da yapamasa da yapabilirm diyor. Allah düşürmesin...

işin komigi ben revizyon oldugu halde para bile vermedm personel oldgm icin indirim yapildi o indirimin uzerinden doktorumda para almadi sadece ameliyat acilis ucretini ve kullanilan malzemelerin parasi verdm 2 milyar parada almadi yani bu adam beni niye bu hale cevrdi bilmiorum denek gbi kullandi heralde beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…