Burun kenarı ve yüzdeki kılcal damarlara lazer yaptıran var mı?

Krakozhia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
7
1
29
Arkadaşlar yüzümde senelerdir kılcal damarlar var. Cildim ince ve hassas maalesef. Yanaklarımda minik minik olan damarlar o kadar sorun değil ama burun kenarımdakiler bence çok belirgin oraları kapamadan dışarı bile çıkmıyorum aşırı derecede rahatsız ediyor beni. Burun kenarındaki kılcal damarlardan lazerle veya başka bir yöntemle kurtulabilen var mı? Varsa hangi tip lazer ile yapıldı? Ben yüzde yapılacak bir işlem olduğu için yüzde yanık, skar, çukur, leke vs bırakmasından korkuyorum. Yaptıranlar varsa tecrübelerini paylaşabilirlerse içime baya su serpmiş olurlar valla ve o şekilde ben de tedaviye başlayabilirim umarım. Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkürlerr

Benim de cildim hassas ve aynı sorun var ben de düşünüyorum. Kılcaldamar beni vardı hatta yüzümde cilt bakımına gittiğimde uzman biraz hassas bi işlem olabilir dedi, yüz hassas olduğu için özellikle göz çevresi vs riskli olabiliyor dedi diye vazgeçmiştim. Cildiye doktoru da çok rahatsız etmiyorsa gerek yok ama kısa süren bi işlem dedi sadece iz kalabiliyormuş bi süre. Çok hassas bi yerde değilse basit bi işlem olabilir bence. (Benimki göz çevresindeydi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…