• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kemiği eğriliği ve estetik

mumsema

Zaman bende bi' yolcu
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
179
95
48
Herkese merhaba öncelikle, benim burnumda et ve kemik eğriliği var. Doktorum "ya burun etleri yakılarak %100 olmasa da yok edilir ya da ameliyatla hem kemik eğriliği hem de burun etleri alınır" dedi. Karar veremedim çünkü cesaret edemiyorum ikisine de. Kemik eğriliği burnun içerisinde, yani ortadaki kemik. Ama eğer bu ameliyatı aptırırsam dış görünüş olarak burnumdaki kemeri de kırdırmak istiyorum. Hiç böyle bi durumla karşılaşanınız var mı kızlar? :110::KK1:

mrb bende de hem et hem de kemik eğriliği vardı.zaten burnumun şeklinden memnun değildim.hem sağlık sorunlarını düzelttirdim hem de estetik oldum.hiçbir ağrı,sıkıntı ve zorluk yaşamadım.burnumun şeklinden de çok memnunum.mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz burnumla.tavsiye ederim ameliyat olmanı.

mrb bende de hem et hem de kemik eğriliği vardı.zaten burnumun şeklinden memnun değildim.hem sağlık sorunlarını düzelttirdim hem de estetik oldum.hiçbir ağrı,sıkıntı ve zorluk yaşamadım.burnumun şeklinden de çok memnunum.mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz burnumla.tavsiye ederim ameliyat olmanı.
sanırım durumumuz aynıymış... iyileşme süreci ne kadar sürüyor bu ameliyatın acaba, ne zaman yaptırılmalı bilemiyorum..

ben öğretmenim.ameliyattan 10 gün sonra işe başladım.çok rahattım.ben 29 mayısta ameliyat olmuştum.havalar çok sıcak değildi.sıcak havalarda burun daha çok şişiyor.şimdi tam ameliyat olma zamanı.kolay atlatırsın.

Merhaba ben 4 gun once ameliyat oldum uc operasyon birden septum devisyonu+konka hipertrofisi+ rinoplasti hem kbb hem de plastik cerrah girdi ameliyatim uc saat surdu ciktigimda fenalardaydim ama bu seni korkutmasin cnm herkesin bunyesi bir degil daha bugun biraz iyi hissediyorum kendimi ole deli gibi morarmam olmadi sislikte var ama abartilacak kadar degil umarim alcim ciktiginda kendimi mutlu hissederim persembe gununj iple cekiyorum bu arada ben ameliyatimi ozel remedy hospitalda kulak burun bogaz opr. Dr Yucel Kilickap veplastik cerrah opr. Dr.Ali Dursun Kan a oldum bakalim hayirlisi suan bisi solemek icin erken ama soledigin operasyonlari ayni anda yasamis biri olarak yazdim

Merhaba ben 4 gun once ameliyat oldum uc operasyon birden septum devisyonu+konka hipertrofisi+ rinoplasti hem kbb hem de plastik cerrah girdi ameliyatim uc saat surdu ciktigimda fenalardaydim ama bu seni korkutmasin cnm herkesin bunyesi bir degil daha bugun biraz iyi hissediyorum kendimi ole deli gibi morarmam olmadi sislikte var ama abartilacak kadar degil umarim alcim ciktiginda kendimi mutlu hissederim persembe gununj iple cekiyorum bu arada ben ameliyatimi ozel remedy hospitalda kulak burun bogaz opr. Dr Yucel Kilickap veplastik cerrah opr. Dr.Ali Dursun Kan a oldum bakalim hayirlisi suan bisi solemek icin erken ama soledigin operasyonlari ayni anda yasamis biri olarak yazdim
Çok sağol canım, ortak bi şeyler duymak insana Moral ve fikir veriyor. İnşallah kısa zamanda düzelirsin ve sonuç harika olur.. Ben de hala tam karar vermiş değilim bu kış mı olsam ameliyatı yazın mı bilmiyorum..

Canim yazin olma zaten yeterince odemin oluyor isi bunu etkiliyor serin olmasi lazim bu aylar tam ameliyat olma ayi diyebilirim kafaya koyduysan gerceklestir derim benim hersey ucgun icinde oldu bu baktim olmus bitmis yuzum bandaj dedim tamamdir

Herkese merhaba öncelikle, benim burnumda et ve kemik eğriliği var. Doktorum "ya burun etleri yakılarak %100 olmasa da yok edilir ya da ameliyatla hem kemik eğriliği hem de burun etleri alınır" dedi. Karar veremedim çünkü cesaret edemiyorum ikisine de. Kemik eğriliği burnun içerisinde, yani ortadaki kemik. Ama eğer bu ameliyatı aptırırsam dış görünüş olarak burnumdaki kemeri de kırdırmak istiyorum. Hiç böyle bi durumla karşılaşanınız var mı kızlar? :110::KK1:
Benimde kemik egriligi vardi, nefesim sikintiliydi simdi memnunum allaha sukur.

Benimde kemik egriligi vardi, nefesim sikintiliydi simdi memnunum allaha sukur.
Geçmiş olsun, çok sevindim.. Ben de nefeste zorluk çekiyorum, burnumun sol tarafı mütemadiyen tıkalı, sağ da idare eder. Belki bu etlerden kurtulursam nefes almanın tadına varırım..

Sana sunu soleyebilirim ki tamponu cikardiginda ilk nefes aldim vee hocam ben bi vakte kadar nefes aldigimi saniyormusum dedimo ani yasadiginda anlayacaksin nasil bisi oldugunu hatta fazla oksijenden basim dondu falan dedim gulduk o derece yani

Geçmiş olsun, çok sevindim.. Ben de nefeste zorluk çekiyorum, burnumun sol tarafı mütemadiyen tıkalı, sağ da idare eder. Belki bu etlerden kurtulursam nefes almanın tadına varırım..
Et konusunda bisey diyemiycegim cnku bende sadece kemik egriligi vardi, canim tam anlamiyla nefes almak mukemmel

Sana sunu soleyebilirim ki tamponu cikardiginda ilk nefes aldim vee hocam ben bi vakte kadar nefes aldigimi saniyormusum dedimo ani yasadiginda anlayacaksin nasil bisi oldugunu hatta fazla oksijenden basim dondu falan dedim gulduk o derece yani
Kulağa çok iyi geliyo okuması bile rahatlatıcı... En kısa zamanda kendimde o cesareti bulurum inşallah

Konunu okurkn kendisini mi anlatmis beni mi dedim neredeyse:) Problemlerimiz ayni canim. Bende nefes problemim icin gittigimdr hem etimin buyuk oldugunu hem de kemik egiligi vwr demisti. Ameliyat olmam gerektigini soylemisti. Ben de madem ameliyat olacqgim o zaman su kemerden de kurtulayim dedim ve ameliyatimi oldum... 2. Haftamdayim bugun ve inan bir zorluk cekmerim. Ekstra zor bisey yok yani. Tabiki sislikler 2 3 gun can sikici oluyo ama o kadar. Onu atlattiktan sonrq iyi kidedim. Hem nefes alma anlaminda hem de goruntu olarak. Ameliyatini ol ve rahatla derim kesinlikle :)

Merhaba ben sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyorum burnumda da çok fazla et var ve kemik eğriliği sinüzlerde sertleşme bir çok problem bu arada yandan törpületeyim diorum burnum güzel benim ama biraz geniş ameliyattan sonra daha kötü olmasındn korkuyorum birde törpüden sonra burun kökünde kalınlaşma oluyomuş bana yardımcı olursanız çoksevinirim meleiyat olmuşsunuzdur die düşündüm cvbınızı bekliyorum:((

Benim de burnumda küçükken salıncağa çarptığım için ufak bi çatlama olmuştu. Geçen sene ameliyat oldum. Doktorlar sağolsun ilgilendiler şimdi gayet iyi ve güzel gözüküyor. Çünkü nefes almakta zorlanıyordum önceden. Herkese geçmiş olsun.

iyi günler ben de aynı dertten muzdaripim, ameliyatınızın fiyatını öğrenebilir miyim ? özel remedy hastanesine gitmeyi düşünüyordum.

Ben varım... 2 gün önce etlerim be kemik alındı. Kemerim gitti baya kavisli oldu burnumun geniş ve yuvarlak olan ucu küçültüldü canım şuan tampon ve alçıyylayım. İlk gün ve dün keşke ameliyat olmasaydım diye ağladım ama 3. Gün bugün daha iyi oluyorum( ağrı sızı yok sadece ağızdan nefes almak dert 1. Ve 2. Gün boğulvak gibiydim yavaş yavaş alışıyorum alçının içinden minicik burnuşumu görünce gülümsemeye başladım :) ameliyatta damar yolunun açılmasından başka acı yok o narkoz uykusu da çook tatlı :)

Back