• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun kanatta cukurluk

besiktas2727

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2023
37
14
8
25
Merhaba herkese,

2 hafta once burun ameliyati oldum. Burnumun sol tarafinda kanat tarafinda bi cukurluk var, sanki onceden piercing yaptirmisin gibi bir cukur (sag taraf normal) Bantlari cikardiktan sonra gozume carpti. Doktora sordum dedi daha erken donemdesin ödemlerden dolayi oluyor boyle farklilik gorulebilir zamanla dolucak dedi. Yinede burda da sormak istedim: benim gibi burun kanatinda cukuru olan varmiydi ve zamanla duzeldi mi?

Merhaba herkese,

2 hafta once burun ameliyati oldum. Burnumun sol tarafinda kanat tarafinda bi cukurluk var, sanki onceden piercing yaptirmisin gibi bir cukur (sag taraf normal) Bantlari cikardiktan sonra gozume carpti. Doktora sordum dedi daha erken donemdesin ödemlerden dolayi oluyor boyle farklilik gorulebilir zamanla dolucak dedi. Yinede burda da sormak istedim: benim gibi burun kanatinda cukuru olan varmiydi ve zamanla duzeldi mi?
sanki delik varmışta kapanmış gibi dimi? bende vardı geçti

Aynen oyle! Sanki onceden hizma yaptirmis gibi. Doktorda diyor daha oturmasi lazim orasi dolacak diye zamanla. Bende simdi sabirla bekliyorum mecbur
merak etme geçiyor :KK5: herhalde kendi kendine eriyen dikişler sebep oluyor o görüntüye ben öyle düşündüm.. içerden dikişle gerdirme izi gibi... dikiş eriyince o da düzeliyor

Back