- Konu Sahibi CennetKokulum
Kizlar burun kanatlarini daralttiran var mi ? Dikis izi kaldimi? Mimiklerinizi etkiledi mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar burun kanatlarini daralttiran var mi ? Dikis izi kaldimi? Mimiklerinizi etkiledi mi ?
Evet burun delikleri kucultuluyor...yan kanatlar kesilip dikiliyor...
Iz kaldi mi peki ?
Gulunce burun deligimin simetsiside bozuldu...resmini yollayabilirmisin ozelden rica etsem
Resimlerinize baktim fakat belli olmuyor burun delikleriniz hic dikis izi kalmamasina sevindim ama bende iz kaldi napacagimi bilemiyorum ki kotu bir burnumda yoktu etrafindaki 1kisi bile yaptr dememisti kendi kuruntularimla yaptirdim ve pismanimalbüme geçen hafta resim yüklemiştim. bu arada cevap verdiğiniz kişiye bildirim gitmesini istiyosanız, karşı kişinin yazısının altında ''cevapla'' diye bi kısma basıp öyle yazın mesajlarınızı. ben tesadüfen görüyorum yazdıklarınızı
Daralttim zaten nasil duzeltilebilir diye cirpiniyorum... Basina boyle bir sey gelen var mi duzeltildi mi bunu merak ediyorumyanları doktorun tavsiyesi üzerine daralttım izler çok belli bu durum burun deliklerinide etkiliyor. 2 metreden kesik izi görünüyor eger ihtiyacın yoksa daralttırma pişman olabilirsin...
yuh yani 10 dk lık işlem için o kadar para istenmez ...merhabalar sadece daraltma işlemini kaça yaptırdınız kızlar benim kemil burun ucu filan ellenmeyecek ama 3500 dediler bana çok gelddi
eveett bana da öyle söyledi doktor çıkıp gştcekmişim o kadar basit bi ameliyat ama 3500 çok geldi banadacanım daralttırma dediğin şey 10 dklık bir işlem
yuh yani 10 dk lık işlem için o kadar para istenmez ...
Benim de burun kanatlarım daraltıldı albüme bakabilirsiniz gülünce yayılan bi burnum vardı memnunum şimdi çok
Yok canım hiç iz yokCanim hic iz kalmadi mi sende ?