• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun kanatlarını daralttıran varmı resimli

arkadaşlar birşey soracam size ben dr burun deliği daraltması konuşmamıştım ve sadece kemer ve hafifi önden yukarı kaldıracaktı ama daraltma yapmış ve bu yüzden nefes almada sorun yaşiyorum sizde nefeste sorun oldumu

Gulunce burun deligimin simetsiside bozuldu...resmini yollayabilirmisin ozelden rica etsem

albüme geçen hafta resim yüklemiştim. bu arada cevap verdiğiniz kişiye bildirim gitmesini istiyosanız, karşı kişinin yazısının altında ''cevapla'' diye bi kısma basıp öyle yazın mesajlarınızı. ben tesadüfen görüyorum yazdıklarınızı

albüme geçen hafta resim yüklemiştim. bu arada cevap verdiğiniz kişiye bildirim gitmesini istiyosanız, karşı kişinin yazısının altında ''cevapla'' diye bi kısma basıp öyle yazın mesajlarınızı. ben tesadüfen görüyorum yazdıklarınızı
Resimlerinize baktim fakat belli olmuyor burun delikleriniz hic dikis izi kalmamasina sevindim ama bende iz kaldi napacagimi bilemiyorum ki kotu bir burnumda yoktu etrafindaki 1kisi bile yaptr dememisti kendi kuruntularimla yaptirdim ve pismanim :(

yanları doktorun tavsiyesi üzerine daralttım izler çok belli bu durum burun deliklerinide etkiliyor. 2 metreden kesik izi görünüyor eger ihtiyacın yoksa daralttırma pişman olabilirsin...

Daralttiedim zaten nasil duzeltilebilir diye cirpiniyorum... Basina boyle bisr sey gelen var mi duzeltenildi mi bunu merak ediyorum :(

yanları doktorun tavsiyesi üzerine daralttım izler çok belli bu durum burun deliklerinide etkiliyor. 2 metreden kesik izi görünüyor eger ihtiyacın yoksa daralttırma pişman olabilirsin...
Daralttim zaten nasil duzeltilebilir diye cirpiniyorum... Basina boyle bir sey gelen var mi duzeltildi mi bunu merak ediyorum :KK43:

merhabalar sadece daraltma işlemini kaça yaptırdınız kızlar benim kemil burun ucu filan ellenmeyecek ama 3500 dediler bana çok gelddi

Back
X