Burun kanat çökmesi

ozlem yb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
21
3
1
24
Kızlar yardımcı olur musunuz… Ameliyatimin 60. günü. Burun kanatlarımda çökme var. İlk andan beri fark etmiştim ama doktor ödem demişti. Son kontrolümde çökme olduğunu söyledi. Nostril takmaya devam et düzelme olmazsa 4. ay lokal anesteziyle destek ekleriz dedi. Bu zor bir şey mi ? Daha önce yaşayan oldu mu ?

Eklentiler

• IMG_6316.webp
    IMG_6316.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar yardımcı olur musunuz… Ameliyatimin 60. günü. Burun kanatlarımda çökme var. İlk andan beri fark etmiştim ama doktor ödem demişti. Son kontrolümde çökme olduğunu söyledi. Nostril takmaya devam et düzelme olmazsa 4. ay lokal anesteziyle destek ekleriz dedi. Bu zor bir şey mi ? Daha önce yaşayan oldu mu ?
Bilgisi olan yok mu acaba lütfen yardımcı olun

Kızlar lütfennnn burun kanadı çökmesi, yardımmmm

burun aparatın olduğu için çökmeyi anlayamadım ama lokalle nasıl yapacak ekleyeceği kıkırdağı nerden alacakmış

lokalle törpüleme yaptırdım inan hiç birsey hissetmedim 15 20 dk ilk işlemler için korkma derim

burun aparatın olduğu için çökmeyi anlayamadım ama lokalle nasıl yapacak ekleyeceği kıkırdağı nerden alacakmış
Çökme o koyu gölgeli duran yer. Fotoğrafa karşıdan bakınca sol taraf. Kanat kısmında. Henüz detayları konuşmadım. Bilgisi olan var mı diye merak ediyorum :(

çok geçmiş olsun stres yapmadan iyileşmeyi bekleyin elinizden birsey gelmiyor sonuçta üzülmeyin çözümü var demiş doktorunuzda..evet siz tarif edince evet anladım dediğinizi

Gecmis olsun ancak bu aparat ile cektiginiz resimlerden anlasilmaz olmayan resim atabilme sansiniz var mi 😊

Eklentiler

• bc29627f-70e2-4f8d-92b2-815c2c0aeb33.webp
    bc29627f-70e2-4f8d-92b2-815c2c0aeb33.webp
    9 KB · Görüntüleme: 37
  • be81726f-2a8d-4c58-b21e-49149c0324ef.webp
    be81726f-2a8d-4c58-b21e-49149c0324ef.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 37
Gecmis olsun ancak bu aparat ile cektiginiz resimlerden anlasilmaz olmayan resim atabilme sansiniz var mi 😊
Ekledim. Bakın iki fotoğrafta da sol tarafta koyu renkli gölgeli duruyor. Gerçekte çok daha belirgin. Fotoğrafta anca bu kadar belli oluyor :(

Ben anladım dediğinizi. Doktorunuzun ameliyatta destek koyması gerekiyordu aslında. Kalın derili bir hastasınız. Ödeminiz geçtikten sonra yarım saatlik bir işlemle bu sorunu halledebilir gibi duruyor. Genel olarak burun şekliniz çok güzel olmuş canınızı sıkmayın 🎀

Ben anladım dediğinizi. Doktorunuzun ameliyatta destek koyması gerekiyordu aslında. Kalın derili bir hastasınız. Ödeminiz geçtikten sonra yarım saatlik bir işlemle bu sorunu halledebilir gibi duruyor. Genel olarak burun şekliniz çok güzel olmuş canınızı sıkmayın 🎀

Çok teşekkür ederim. Derin nefes aldığımda da kapaniyor kanatlarım. Çok korkuyorum panik haldeyim. Insallah cozulur 🙏🏽

Eklediğiniz fotoğraflar güncel haliniz mi peki? Burun yanlarında ve göz altlarınızda çok fazla ödem var

Eklediğiniz fotoğraflar güncel haliniz mi peki? Burun yanlarında ve göz altlarınızda çok fazla ödem var
Aslında çok yeni değil ama hala öyle. İlk günden beri burun sırtım çok geniş. Doktora da söyledim ödem dedi ama maalesef ödem değil. Bence kemiği inceltemedigi için böyle kaldı

Aslında çok yeni değil ama hala öyle. İlk günden beri burun sırtım çok geniş. Doktora da söyledim ödem dedi ama maalesef ödem değil. Bence kemiği inceltemedigi için böyle kaldı
Bence çoğunluğu ödem. Aynı problem bende de vardı. Hatta size özelden fotoğraf atayım bakın. Kortizon iğnesi yaptı doktorum burnumdan, sonrasında normale dönmeye başladı

Bence çoğunluğu ödem. Aynı problem bende de vardı. Hatta size özelden fotoğraf atayım bakın. Kortizon iğnesi yaptı doktorum burnumdan, sonrasında normale dönmeye başladı
Kortizon iğnesini ne zaman yaptı peki kaçıncı gününüzdu ?

Back
X