Geçmiş olsun .. kaçıncı ayda bu şeklini aldı ? Kendi doktorunuzla görüştünüz. Mü??
selam ben hiç ameliyat olmadım benim burnumun şekli doğuştan böyle amaburun kanadı çöküklüğü zamanla arttı.. Ameliyt olmak istiyorum
Burun içinden kıkırdak alınıp oraya eklenir
biraz daha birikim yapın doğru doktora olun. şimdi 15-20 veremezsiniz ama revizyona ihtiyacınız olursa 25-30 bin harcamakzorunda kalırsınız. dikkatli olun. tüm iyi doktorlar piyasanın istanbulda döndüğünü biliyor hepsi burada büro açıyor nerdeyse.
Hangi doktora yaptırmıştınız?
Doktorunuza karar verdiniz mi?Kızlar selam. Benim zamanla burun kanatlarım çöktü nedenini bilmiyorum uzun zaman sonra ailemin yanına geldim şaşırıp kaldılar nolmuş burnuna diye onlar fark etti iyice çöktüğünü. tabi ki sürekli yapıştığı için nefes almam kalitesizleşti bense tıkanıklık sanıyordum.
Görselleri ekledim yorum bekliyorum.Ufak da olsa bir kemik çıkıntım var ve burnum yuzume göre uzun ,dudaklarım zaten yok gibi bu durum beni üzüyor önden güzel bir burnum var aslında duruş olarak beğeniyorum ama o kanatların içe gömülmesi ve burun deliklerimin sivri olması Ve uzaması beni çok üzüyor. Maddi olarak da 15-20 bin verecek durumda değilim. 7-8 bin bütçem var.Doğu illerinde doktor öneriniz var mı ? Özellikle mardin, diyarbakır civarlarında tercihim..
Ben de iş nedeniyle Diyarbakır ve Batman’da yaptırmak istiyorumevet haklısınız Forumu takipteyim ama o kadar çok doktor var ki hepside dışardan bakınca iyi duruyor kimi neye göre sececegim bilmiyorum bile. üstelik doğudayım iki yıl kadar iş nedeniyle sürekli gel git yapma şansım yok ya 2 yıl kadar ameliyatı erteleyecegim yada fırsat bulunca istanbulda yaptıracagım
Ben de iş nedeniyle Diyarbakır ve Batman’da yaptırmak istiyorum
Ameliyat oldunuzmuinstagramdan fba burun estetiği sayfasını takip ediyorum diyarbakır'da ve istanbul'da yapıyorlar fiyat ortalama 6.500 müş açıkcası bi çok doktordan iyi yapıyorlar tabi maddi olarak suan yeterli değilim ama diyarbakır'da bu doktorlar güzel takipteyim
Ben bir anormallik göremedim burun kanatlarında.selam ben hiç ameliyat olmadım benim burnumun şekli doğuştan böyle amaburun kanadı çöküklüğü zamanla arttı.. Ameliyt olmak istiyorum
Benim kanadım da da sıkıntı varBen bir anormallik göremedim burun kanatlarında.
Eski konuymuş şimdi fark ettim. Neyse :)