Burun kanadı çökmesi

xxLaLexx

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
12
1
29
Merhaba kızlar ben 5 yıl önce burun ameliyatı oldum sol tarafımda biraz tıkanıklık oluyordu şimdi daha fazla olmaya başladı acaba burun kanadım mı çöktü görsel ekledim bakarmısınız sol taraf

Eklentiler

• IMG_2405.jpeg
    145,2 KB · Görüntüleme: 18
Bu arada sol tarafımda yandan bakınca da nazobial çizgim de var ama saf tarafta nazobial çizgim yok ve nefes almakta sol taraftan zorlanıyorum

Merhaba bence çökme mevcut , aynı şeyi bende 2 gün önce farkettim ve acayip canım sıkıldı.. ve nefesi kısıtlıyor . kulak copuyle yada direk parmakla bile anlaşılabilir bişi maalesef.. bı de ben revizyon da oldum kanatlara hiç bişi yaptığını düşünmüyorum 2. Senem benimde .. gece fln burnum kuruyor mesela sizin nasıl?

ben sol taraftan nefes alamıyorum kulak çöpü ile falan da bazen kontrol ediyordum bu bende uzun süredir vardı ama ben anlam veremiyordum bu aralar daha fazla rahatsız ediyor peki revizyonda neler yaptı size

Ben ilk ameliyat olduğum da bu sorun vardı ama adını çökme olarak bilmiyordum sadece takıntı yaptığımı düşünmüştüm geçer falan diyordum kendimi avutuyordum

Hızlı nefes aldığınizda o çökük goruntunun olduğu kanadın içeri doğru coktugunu gozlemleyeceksiniz muhtemelen kulak copuyle destek olduğunuz da burun kanadinin duzeldigini de göreceksiniz:/ vala burun kanadimla alakalı değil kemeri torpuledi tekrar sorun o kadar çoktu ki bı de bu eklendi ya cokme de çok canımı sıktı

Ben ilk ameliyat olduğum da bu sorun vardı ama adını çökme olarak bilmiyordum sadece takıntı yaptığımı düşünmüştüm geçer falan diyordum kendimi avutuyordum
Aslında ameliyat olmadan öncede bazı burun kanatlarinda böyle bir görüntü oluyor ama ameliyatta doktoru desteklemesi gerekmez mi yani amaç o ya zaten :/ şu alt kısımda da kıkırdak koymamış benim burun ucum baya esniyor yani sert değil. Belki sert olsa burun kanadina da bu kadar yuk binmezdi

Hızlı nefes alıp verdim ama her iki taraf öyle oldu ama diğer tarafta çökme yok pek anlayamadım şuan da benimde sinirim bozuldu dün gece farkettim nazobial çizgim oldu sol da öyle farkettim kıkırdak ekliyorlar diye duydum ben size neden yapmadı ki

Belkide benimde öyleydi ameliyat olmadan bilemiyorum evet doktorun bunu düşünüp yapması lazımdı eğer öyle bile olsa

Nazobial çizgi ne bilmiyorum ama en iyisi i yüzüme en yakisani herkesin istediği kadar güzel bir burun istiyorum dedim manyak gibi kafasını didiklemedim herhalde ondan bunları yaşadım. Ayrıca hacimli ve kalın ciltli bir burnum var doktorun oranı kaç cildimin oranı kaç bilemiyorum . Kimseyi de günah keçisi yapmak istemem sonraki süreçte yine yardımcı oldu .

Ama sizin görüntüdeki gibi sanki siyah kursun kalemle bastirmissin gibi bir iz bende de var burun kanat kısmında guldukce de çoğalıyor fotolarda çıkıyor ve ben bunun çökme olduğunu düşünüyorum ... Ama tekrar cesaret edipte ameliyat olamayacağım önceliğim değil çünkü bıktım . Sizin 5. Yıl kontrolünüz var en azından bir sorun bakalım :/sizin burun ucunuzda kıkırdak var mı sert mi yani kolumella

Bence 3. Ameliyatı olmayın derim ben şuan da bile 2 olacaksam endişeliyim nazobial çizgi burundan dudağa inen çizgile ve manyak gibi didiklemek gerekiyor ki iyi yapsın evet kurşun kalemle işaretlenmiş gibi duruyor burun ucum sert ben şeklinden görüntüsünden çok memnunum çok doğal duruyor gören herkes çok. Begeniyor ama nefes almak istiyorum

Sizin burnunuz görsel olarak minik ve güzel gorunuyor aslında ama insan nefes anlamadiktan asıl önemli olan güzel nefes alabilmek :/ eski fotolara gittim baktım burnumda hep o noktada bı cokukluk varmış ama derinleşti benim burun içinden kıkırdak alınıp konulabiliyormus biraz araştırdım lokal anestezi ile klinikte yapar belki sizin sorun çözülür

Aaa eğer kıkırdak konuluyor ise lokal olarak kesinlikle bunu tercih edeceğim ama doktoruma da danışmak istiyorum bence bukadar kolay ise sizde yaptırın derim ben açık ameliyat olarak kıkırdak konuluyor sanıyordum

Yok lokalde de bı çok şeyi yapıyorlar lütfen gidip gorusunce buraya güncelleme yapın

Tamam canım ben bu hafta içi mutlaka gideceğim doktorumun söylediklerini paylaşırım seninle beni aydınlattığın içinde teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…