Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ameliyat olmadan öncede bazı burun kanatlarinda böyle bir görüntü oluyor ama ameliyatta doktoru desteklemesi gerekmez mi yani amaç o ya zaten :/ şu alt kısımda da kıkırdak koymamış benim burun ucum baya esniyor yani sert değil. Belki sert olsa burun kanadina da bu kadar yuk binmezdiBen ilk ameliyat olduğum da bu sorun vardı ama adını çökme olarak bilmiyordum sadece takıntı yaptığımı düşünmüştüm geçer falan diyordum kendimi avutuyordum
Belkide benimde öyleydi ameliyat olmadan bilemiyorum evet doktorun bunu düşünüp yapması lazımdı eğer öyle bile olsaAslında ameliyat olmadan öncede bazı burun kanatlarinda böyle bir görüntü oluyor ama ameliyatta doktoru desteklemesi gerekmez mi yani amaç o ya zaten :/ şu alt kısımda da kıkırdak koymamış benim burun ucum baya esniyor yani sert değil. Belki sert olsa burun kanadina da bu kadar yuk binmezdi
Bence 3. Ameliyatı olmayın derim ben şuan da bile 2 olacaksam endişeliyim nazobial çizgi burundan dudağa inen çizgile ve manyak gibi didiklemek gerekiyor ki iyi yapsın evet kurşun kalemle işaretlenmiş gibi duruyor burun ucum sert ben şeklinden görüntüsünden çok memnunum çok doğal duruyor gören herkes çok. Begeniyor ama nefes almak istiyorumNazobial çizgi ne bilmiyorum ama en iyisi i yüzüme en yakisani herkesin istediği kadar güzel bir burun istiyorum dedim manyak gibi kafasını didiklemedim herhalde ondan bunları yaşadım. Ayrıca hacimli ve kalın ciltli bir burnum var doktorun oranı kaç cildimin oranı kaç bilemiyorum . Kimseyi de günah keçisi yapmak istemem sonraki süreçte yine yardımcı oldu .
Ama sizin görüntüdeki gibi sanki siyah kursun kalemle bastirmissin gibi bir iz bende de var burun kanat kısmında guldukce de çoğalıyor fotolarda çıkıyor ve ben bunun çökme olduğunu düşünüyorum ... Ama tekrar cesaret edipte ameliyat olamayacağım önceliğim değil çünkü bıktım . Sizin 5. Yıl kontrolünüz var en azından bir sorun bakalım :/sizin burun ucunuzda kıkırdak var mı sert mi yani kolumella
Yok lokalde de bı çok şeyi yapıyorlar lütfen gidip gorusunce buraya güncelleme yapınAaa eğer kıkırdak konuluyor ise lokal olarak kesinlikle bunu tercih edeceğim ama doktoruma da danışmak istiyorum bence bukadar kolay ise sizde yaptırın derim ben açık ameliyat olarak kıkırdak konuluyor sanıyordum
Umarım daha güzel olur ozaman :)Valla ben 3.ye niyetim var ama şöyle 10 sene sonra iyi bir doktor a inşallah 2senedir ugrastigim yeter ya
Rica ederimTamam canım ben bu hafta içi mutlaka gideceğim doktorumun söylediklerini paylaşırım seninle beni aydınlattığın içinde teşekkür ederim