Burun+Göğüs Büyütme Estetiği

angieeng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
27
0
Merhabalar herkese, üye olarak yeni katıldım aranıza ama uzun süredir burdaki tecrübeleri takip ediyordum. Ben göğüs büyütme ve burun ameliyatını birlikte olmayı planlıyorum. Birlikte olmak istememin sebebi ameliyat ve anestezi alma korkusu. Bu konuda fikirleri olan varsa lütfen iletsin. Prof. Dr. Naci Karacaoğlan' a yaptıracağım. Hertürlü yorumun yardımı dokunabilir lütfen esirgemeyin..

Merhabalar herkese, üye olarak yeni katıldım aranıza ama uzun süredir burdaki tecrübeleri takip ediyordum. Ben göğüs büyütme ve burun ameliyatını birlikte olmayı planlıyorum. Birlikte olmak istememin sebebi ameliyat ve anestezi alma korkusu. Bu konuda fikirleri olan varsa lütfen iletsin. Prof. Dr. Naci Karacaoğlan' a yaptıracağım. Hertürlü yorumun yardımı dokunabilir lütfen esirgemeyin..

bence en ıısını yapıyosun narkoz acısından..bıras agrılı olur ama 1 kerede halledersın.

Evet doktorum da ilk anda 'vücut 8-10 ay aralıkla anesteziye maruz kalmasın' dedi zaten. Ailemin rızasını almak ta kolay olmadı açıkçası. Şimdi yapmam gereken iki ameliyatın da altından kalkmak. Doktorum hakkında bi bilgin var mı acaba?

özelden nesaj yazamıyorum da.. [anlıyorum, çok yakın bir arkadaşımın ailesinden 6 kişi bu doktora estetik ameliyat oldu ve hepside memnun olduklarını söylüyorlar. bizzat görüştüm kendisi özel istanbul medipol hastanesi estetik cerrahisi baş hekimi. görüşlerin için saol canım.. araştıracağım o doktoru da..]

X