- 5 Ocak 2016
- 18
- 1
- 30
- Konu Sahibi Lili123123
Burun estetiğinden sonra sizde kendinizi yadırgadınız mı? Süper mutsuzum sanki ben gitmiş başkası gelmiş. Tecrübesi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni ameliyat olduysanız bu normaldir.bBurun estetiğinden sonra sizde kendinizi yadırgadınız mı? Süper mutsuzum sanki ben gitmiş başkası gelmiş. Tecrübesi olan var mı?
Şuan ben de aynıyım. Aşırı mutsuzum ve pişmanımBurun estetiğinden sonra sizde kendinizi yadırgadınız mı? Süper mutsuzum sanki ben gitmiş başkası gelmiş. Tecrübesi olan var mı?
Ne yapcam bilmiyorum. Resmen psikolojim bozuldu. Özgüven diye bisey kalmadi. Doktorumu bu hafta arayip konuscamŞuan ben de aynıyım. Aşırı mutsuzum ve pişmanım
20 günüm. Bildiginiz findik kadar kalmis burunum, yüzümle bir alakasi yok. Dudak ve burun ucu cok acik kalmis. Ne yapcam bilmiyorumDoktorunuz kim acaba? Ve kaçıncı gününüdesiniz? Ayrıca neresini beğenmediniz? Ben 17. Gündeyim ve yüzüm değişti başka bir oldum sanki çok pişmanım
20 gün çok erken dudak ve burun ucu kapanır zamanla ama şiş olduğu için mesela benim de kocaman duruyordu ilk bantlar çıktığında. 20 günlük haliyle bile mi küçük.20 günüm. Bildiginiz findik kadar kalmis burunum, yüzümle bir alakasi yok. Dudak ve burun ucu cok acik kalmis. Ne yapcam bilmiyorum
Ben de aynı dertten muzdaribim. Yüzü ince burnum da inceydi sadece ucu düşüktü. Şimdi burnum hem kısaldı hem törpülendi minnacık bişey kaldı rezalet20 günüm. Bildiginiz findik kadar kalmis burunum, yüzümle bir alakasi yok. Dudak ve burun ucu cok acik kalmis. Ne yapcam bilmiyorum
20 günümdeyim ve baska Doktorlarla görüsmeye basladim revizyon icin. Kendi kendini yiyiorum, insan keyfine Niye bicak altina yatar ki!Ben görüntümden genel olarak memnumum ufak tefek sorunlar dışında,sanki burun ameliyatımdan sonra olmayan gıdım çıktı çenemin bu kadar geride olduğunu ameliyattan sonra farkettim. Bir de burun kanatlarında asimetri var aşırı derecede rahatsız ediyor içe doğru olan dilkişler yarık gibi kaldı vs.Bunlar böyle kalacaksa hiçbir şekilde mutlu olamam bu burunla
Ben de aynı dertten muzdaribim. Yüzü ince burnum da inceydi sadece ucu düşüktü. Şimdi burnum hem kısaldı hem törpülendi minnacık bişey kaldı rezalet
Kavasak istemedim. Kavsak var. Burun ucu hafada olmasin dedim. Burun havada.20 gün çok erken dudak ve burun ucu kapanır zamanla ama şiş olduğu için mesela benim de kocaman duruyordu ilk bantlar çıktığında. 20 günlük haliyle bile mi küçük.
Kavasak istemedim. Kavsak var. Burun ucu hafada olmasin dedim. Burun havada.
Bantlari cikardinda doktor Resmen Sok gecirdim, benimle alakasiz bir durum var.
Çok erken daha 1-2 ay sonra memnun kalırsınız insallah. Geçmiş olsun tekrardan20 günümdeyim ve baska Doktorlarla görüsmeye basladim revizyon icin. Kendi kendini yiyiorum, insan keyfine Niye bicak altina yatar ki!
Ankara’da Fatma Ünal Tunçkaşık. İnstagramında fotom var ameliyat masasındaHangi doktora ameliyat oldunuz?
Gözleriniz ayrık gibi geldi mi ilk etapta?Ben görüntümden genel olarak memnumum ufak tefek sorunlar dışında,sanki burun ameliyatımdan sonra olmayan gıdım çıktı çenemin bu kadar geride olduğunu ameliyattan sonra farkettim. Bir de burun kanatlarında asimetri var aşırı derecede rahatsız ediyor içe doğru olan dilkişler yarık gibi kaldı vs.Bunlar böyle kalacaksa hiçbir şekilde mutlu olamam bu burunla
Ben de revizyon veya en kötü dolgu düşünmeye başladım bile.Çok erken daha 1-2 ay sonra memnun kalırsınız insallah. Geçmiş olsun tekrardan
Evet geldi kaşomın ortası çok şişti ama şu an geçti diyebilirim 1 ay oldu benimGözleriniz ayrık gibi geldi mi ilk etapta?