• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetik

ozzgee5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
681
208
18
29
Öncelikle herkese merhaba burun estetiği adı altında neredeyse yazılan herşeyi okudum 10 gün sonra ameliyat im var bende çoğunuz gibi inanılmaz bir korku icerisindeyim umarım herşey dilediğimiz kadar acısız ve güzel olur benim gibi endişelerı olan arkadaşlara destek amacli ameliyat sonrasi durumumu bildireceğim hepinizi öpüyorum

Merhabalar,
İnşallah her şey iyi sonuçlanır. Sizi merakla bekliyor olacağız. Ben de sizin gibi korkanlar tarafındayım. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Ayy samsuna mı gitsem bende :) öyle bir gaz geldim ki her yere gitme gücünü görüyorum kendimde :p
Şu ara ankarayı araştırıyorum bende teşekkürler :)

Çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına canım:) o süreçten biraz bahsedebilir misin rica etsem
Tabiki ben doktor arayisina hic girmedim doktorumu zaten secmistim ameliyattan onceki gece stresten uyuyamadim hastahaneye gittim damar yolum acildi ameliyata girdim ciktigimda ilk sozum bu kadar kolay olacağını bilsem daha once olurdum oldu, burada abartıldığı kadar korkutucu bir surec değil iciniz rahat olsun, ben iğneden dahi korkan biriyim normalde, alci 1hafta sonra cikti 1 hafta gerçekten yıpratici gecti burnumdan hic nefes alamadım, alci cikinca baya rahatladım ayni gun dikislerim alindi, doktorum tampon kullanmamisti dikisler alınırkende hissetmedim cunku ucu size ait degilmis gibi ugusuk oluyor, icini okyanus suyu+kulak temizleme cubuguyla temizledim surekli hala da ara sira temizliyorum, morluklar 1 haftada gecti, ama insan icine cikacak hale 15.gunde geliyorsunuz genel olarak aklima gelenler bunlar sorunuz varsa cevaplayabilirim:)

Yesil tişörtlü olan bugun cekildi (34.gun) oncesi ve sonrasi bu sekilde

Eklentiler

• lidow_201672422374841.jpg
    lidow_201672422374841.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 210
  • Screenshot_20160724-215515.png
    Screenshot_20160724-215515.png
    202,4 KB · Görüntüleme: 173
Yesil tişörtlü olan bugun cekildi (34.gun) oncesi ve sonrasi bu sekilde
Canım bebek gibi olmuşsun yaa bayıldım senin kadar şanslı olacağımı bilsem bi dakika bile dusunmeyecegim en önemlisi yüzüne çok yakismis doktorun ameliyattan önce önden görünüşünü gosterdi mi canım

Canım bebek gibi olmuşsun yaa bayıldım senin kadar şanslı olacağımı bilsem bi dakika bile dusunmeyecegim en önemlisi yüzüne çok yakismis doktorun ameliyattan önce önden görünüşünü gosterdi mi canım
Tesekkür ederim guzel yorumların icin tasarim yapti gosterdi nasil olacagini benim pek hosuma gitmemisti ama doğalı daha guzel olur demisti doktorum dediği gibi oldu insallah sizlerin daha guzel olur :)

İnşallah canım ya mutsuz olanlar da çok korkuyorum o yüzden.. benim gorustugum doktor önden göstermiyor yandan gösteriyor sadece:(

İnşallah canım ya mutsuz olanlar da çok korkuyorum o yüzden.. benim gorustugum doktor önden göstermiyor yandan gösteriyor sadece:KK43:
Cogu doktor oyle yanlis okumusum mesajini benimki de sadece yandan gösterdi , ameliyat oncesi yandan görünüm daha önemliydi benim icin simdi onden daha önemli geliyor hango doktorla görüştün?

Ben ozel hastanede yaptirdim iskenderunda. Adama anlattigim gibi yapmadi. Burnumun ucu toparlak ve burun deliklerim yamuk kaldi. Doktora yamuk oldugunu soyledim. Bana o kadar olur dedi
Adamin adi ve hastaneyi yazdim diye silinmis yazdigim. Ve uyari almisim.Yalan soylemedim ki ben. Herkes olumsuz yaziyor. Biz burda gercekleri soyleyemeyeceksen niye bu site var? Kimse ayni hataya dusmesin diye yaptim. Yaptirmayin o ozel hastaneye.

Back