Öncelikle herkese merhaba burun estetiği adı altında neredeyse yazılan herşeyi okudum 10 gün sonra ameliyat im var bende çoğunuz gibi inanılmaz bir korku icerisindeyim umarım herşey dilediğimiz kadar acısız ve güzel olur benim gibi endişelerı olan arkadaşlara destek amacli ameliyat sonrasi durumumu bildireceğim hepinizi öpüyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2016
- 69
- 17
- 8
- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
- 27 Haziran 2014
- 132
- 22
- 48
Uçuk çıktı dudağımda 20 haziran pazartesi gününe ertelendi :)dün amliyat olmuş olmalısın bize ses ver:) çok geçmiş olsunnn:)
- 20 Temmuz 2016
- 71
- 9
- 86
Ameliyat oldunuz mu acaba :)Uçuk çıktı dudağımda 20 haziran pazartesi gününe ertelendi :)
Coktaaan 20 haziranda oldum:)Ameliyat oldunuz mu acaba :)
- 20 Temmuz 2016
- 71
- 9
- 86
Nasıl memnun musun canım :)Coktaaan 20 haziranda oldum:)
Cok memnunum sukurler olsun :)Nasıl memnun musun canım :)
Samsunda ismail Küçüker'e oldum, fiyatı mesaj olarak atıyorum:)Nerede ve kime ve be kadara oldunuz acaba :) ??
- 20 Temmuz 2016
- 71
- 9
- 86
Çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına canım:) o süreçten biraz bahsedebilir misin rica etsemCok memnunum sukurler olsun :)
Tabiki ben doktor arayisina hic girmedim doktorumu zaten secmistim ameliyattan onceki gece stresten uyuyamadim hastahaneye gittim damar yolum acildi ameliyata girdim ciktigimda ilk sozum bu kadar kolay olacağını bilsem daha once olurdum oldu, burada abartıldığı kadar korkutucu bir surec değil iciniz rahat olsun, ben iğneden dahi korkan biriyim normalde, alci 1hafta sonra cikti 1 hafta gerçekten yıpratici gecti burnumdan hic nefes alamadım, alci cikinca baya rahatladım ayni gun dikislerim alindi, doktorum tampon kullanmamisti dikisler alınırkende hissetmedim cunku ucu size ait degilmis gibi ugusuk oluyor, icini okyanus suyu+kulak temizleme cubuguyla temizledim surekli hala da ara sira temizliyorum, morluklar 1 haftada gecti, ama insan icine cikacak hale 15.gunde geliyorsunuz genel olarak aklima gelenler bunlar sorunuz varsa cevaplayabilirim:)Çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına canım:) o süreçten biraz bahsedebilir misin rica etsem
- 20 Temmuz 2016
- 71
- 9
- 86
Canım bebek gibi olmuşsun yaa bayıldım senin kadar şanslı olacağımı bilsem bi dakika bile dusunmeyecegim en önemlisi yüzüne çok yakismis doktorun ameliyattan önce önden görünüşünü gosterdi mi canımYesil tişörtlü olan bugun cekildi (34.gun) oncesi ve sonrasi bu sekilde
Tesekkür ederim guzel yorumların icin tasarim yapti gosterdi nasil olacagini benim pek hosuma gitmemisti ama doğalı daha guzel olur demisti doktorum dediği gibi oldu insallah sizlerin daha guzel olur :)Canım bebek gibi olmuşsun yaa bayıldım senin kadar şanslı olacağımı bilsem bi dakika bile dusunmeyecegim en önemlisi yüzüne çok yakismis doktorun ameliyattan önce önden görünüşünü gosterdi mi canım
- 20 Temmuz 2016
- 71
- 9
- 86
Cogu doktor oyle yanlis okumusum mesajini benimki de sadece yandan gösterdi , ameliyat oncesi yandan görünüm daha önemliydi benim icin simdi onden daha önemli geliyor hango doktorla görüştün?İnşallah canım ya mutsuz olanlar da çok korkuyorum o yüzden.. benim gorustugum doktor önden göstermiyor yandan gösteriyor sadece
- 20 Ağustos 2015
- 4
- 1
- 6
- 44
Ben ozel hastanede yaptirdim iskenderunda. Adama anlattigim gibi yapmadi. Burnumun ucu toparlak ve burun deliklerim yamuk kaldi. Doktora yamuk oldugunu soyledim. Bana o kadar olur dedi
Adamin adi ve hastaneyi yazdim diye silinmis yazdigim. Ve uyari almisim.Yalan soylemedim ki ben. Herkes olumsuz yaziyor. Biz burda gercekleri soyleyemeyeceksen niye bu site var? Kimse ayni hataya dusmesin diye yaptim. Yaptirmayin o ozel hastaneye.
Adamin adi ve hastaneyi yazdim diye silinmis yazdigim. Ve uyari almisim.Yalan soylemedim ki ben. Herkes olumsuz yaziyor. Biz burda gercekleri soyleyemeyeceksen niye bu site var? Kimse ayni hataya dusmesin diye yaptim. Yaptirmayin o ozel hastaneye.