Burun estetii:)

bernayrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
29
0
arkadaşlar merhaba ben estetik ameliyat olmak istiyotrum ama okadar kararsızımki.. sizler hangi doktorlara ameliyat oldunuz istanbulda. bilgilendirrseniz çok sevinirim ve destek olursanızz:)opuyorumnanaktan

ben ankarada önce başka bir doktora ameliyat oldum burnum çok kötü oldu sonrada dr nebil bozdoğan çok araştırarak buldum ve ameliyat oldum ve bernayrt cım şuan çok güzel oldu doktorum çok ilgilendi.çok iyi araştırmalısın ikinci bir ameliyata karar vermek çok daha zor .ve nebil beyin muayenehanesinde şehir dışından gelen hastalarla sohbet ettik onları ankarada misafirde ettiğini bunun ameliyata dahil oldğunu duydum ben sana dr nebil bozdoğan ı tavsiye ediyorum.

mrh cancan06 öncelikle geçmiş olsun ben de burun estetiği olmak istiyorum ve çok korkuyorm aslında ameliyattan değil ameliyattan sonra burnumun kötü olmasından korkuyorum şu anda nasıl burnun ağrıların var mı ayrıca kaça oldun cevaplarsan sevinirim

teşekkür ediyorum nes hiç agrım yok zaten tamponlar çıkınca acı agrı hiç bişey kalmadı ben yarı anesteziyle 2700 e oldum burnumda oldukça iyi görünüyor çok mutluyum şuan.zaten muayene ve kontrollerdende hiç ücret almadı ben nebil beyi düşün derim.

sana tavsiyem istanbulda fatih dagdelen dir.birkackez tv yede cıkmıstı.benim burnumda asırı bir bozukluk yoktu esasında biraz kemerli ve ucu yvarlaktı.adam tam bir dogallık hastası.bazı burunlar görüyorum estetik oldugu cok belli ben olalı 2yıl oldu bir kişi bile sormadı o kadar dogal görünüyoki cok memnunum.kesinlikle para pesinde degil.1günde hastaneden cıktım 10günde tamponlar cıktı.biraz acı cekiyosun ama sonuca deger kesinlikle artık insanlar bana profilden bakıpta akıllarında su burna bak demediklerinden eminim gurula fotografta cektiriyorum pozda veriyorum cok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…