• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiğinin korkunç sonuçları da var

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman allahım inanamıyorum buna sen gerçekten doğrumu söylüyosun nasıl yani bitkisel hayatta mı daha neler ilk defa böle bişi duyuyorum

maalesef öyle 9 aydır tek bir tepki bile yok çok acı bi durum benim ameliyatıma gelince mükemmel diyebilirim hiçbir problem olmadı 1 yıl oldu inanılmaz memnunum sonuçtan da sağlığımdan da işte 2 farklı örnek narkoz verilen her hastada bu risk var zaten Allah korusun hepimizi aslında biraz da kader bu :delphin:

evet kesinlikle öyle kaderinde ne yazılmışsa onu yaşarsın.ameliyat masasına küçük bi opersyon diyip yatan bir daha da kalkamayan binlerce insan var.dayımı bademcik ameliyatında kaybettik düşünebiliyomusun küçük bademciğini aldıracaktı mezara girdi allahım sen ne kaderler yazıyorsun yarabim

evet kesinlikle öyle kaderinde ne yazılmışsa onu yaşarsın.ameliyat masasına küçük bi opersyon diyip yatan bir daha da kalkamayan binlerce insan var.dayımı bademcik ameliyatında kaybettik düşünebiliyomusun küçük bademciğini aldıracaktı mezara girdi allahım sen ne kaderler yazıyorsun yarabim

ay allah korusun yaa senağlama

ben aslında bu başlığı yazarken korkunç sonuçlar olarak burun düşmesi falan kastetmiştim böyle ölüm falan denilince çoook korktum.bildiğim kadarıyla narkoza aşırı tepkili bünyeler varmış ve bu tespit edilemiyo galiba.bi yöntem olsa da ameliyattan önce tespit edilebilse.ben geçenlerde milliyette okumuştum bi kadın rinoplasti oluyo sonra tüm müdehallere rağmen komaya giriyo sonrada anlaşılıyorki narkoza alerjisi varmış.üstelik 3 yaşında çocuğu varmış kadının.almanyadan türkiyeye tatile gelmiş gelmişkende estetik sorunundan kurtulayım demiş.internette bu haber hala yer alıyo sizzde okuyun

ama bide şu var zaten ameliyat öncesi anestezi testleri filan oluyosun bide kadro nasıl komaya kalp durmasından giriyosun kadro buna müdehale edecek düzeyde mi hastane altyapısı yeterlimi hop diye atlamak olmaz şekerlerim

ama bide şu var zaten ameliyat öncesi anestezi testleri filan oluyosun bide kadro nasıl komaya kalp durmasından giriyosun kadro buna müdehale edecek düzeyde mi hastane altyapısı yeterlimi hop diye atlamak olmaz şekerlerim

bence bu anlamda iyi bir hastanede ameliyat olmak çok ama çok önemli!!! (Tıp merkezi vs hiç anlamlı gelmio bana göre.).

kesinlikle tam teşekküllü bi hastanede olmak lazım bu bağlamda devlet hastanelerini çok yetersiz buluyorum devlet hastaneleri kasaba dönmüş aynı anda birden fazla hastayı ameliyat ediyolar

kesinlikle bi kere doktorunuza çok güvenin ameliyata heyecanlı korkulu bi şekilde girmeyin
artı hastane çok önemli doktorunuzun daha önce yaptıgı ameliyatları araştırın ben ark.
tavsiyesiyle o doktora gittim sonuç bi harika ameliyatım çok başarılı geçti
hatta morarma bile çok az oldu sabaha kadar doktorlar başımda bekledi

cybernuran fotolarına baktım burnun gayet güzel olmuş nerde ve kime oldun sorunsuz bi ameliyat geçirmene sevindim

cyberNuran bende baktim resimlerinede,
ikinci resmindeburnun HARIKA!
yanliz ucuncu, son resimde burnunda kemer var gibi yoksa eski bi burnunmu bilemedim..

konu dışı konuşmayın diye uyarı mesajı aldım medaratörden.cybernuran bize cevapları özelden atarmısın... lütfen bu sayfada burun estetiğinden memnunsuz kalanlar yazsın

bu konu eskı bır konu ama forumda gezınırken buldum amelıyat sonrası dıkıslerın kopmasından bahsedıyor! bu benı cok korkuttu acaba dıkıslerın kopma ıhtımalı olurmu gercekten arkadaslaar yaaa? yoksa burdakı kastı amelıyattan hemen sonrakı donem ıcın mı gecerlı

ya canım bende internette okudum onu, internetin yalancısıyım bende belkide yaptığı bütün ameliyatları söylemiştir.nasıl yani azz mı off ya bende ne yapacağımı şaşırdım çok korkuyorummm ama bir an öncede olmak istiyorum.sende oldunmu canım kime olduğunu yazarsan sevinirim ve ne kadara mal oldu sana

irfan erdem cok iyi doktor tavsiye ederim kesinlikle..

bende iki kez burun estetiği ameliyatı gecrdim kötü olmadı eski burnumdan ama iyide olmadı sanki hiçbi değişiklik olmadı hiç memnunn değilim burun ucum aşağıda bende barış yiğit te olmuştum hiç tavsiye etmiyorum bilginize..

İşte ameliyat olmayı düşünenlerin en büyük korkusu......, araştıroyorum, doktorlarla yüz yüze görüşüyorum ama hepsinde de bir risk var, peki nelere dikkat etmeliyim? doktorda, hastanede nelere bakmalıyım? tedbirli ve bilinçli seçim yapmak istiyorum, ama ne bulsam olumsuz bir şeyler buluyorum, çok iyi ve tanınan doktorlar çok yoğun oluyolarmış, ilgilenemiyorlarmış, ameliyatları kısa yapıp bitiriyorlarmış, diğer doktorlar hakkında da yorum yok denecek kadar az. yeni burnumun eski burnumu aratmasından korkuyorum.

Back