Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiğinden sonra kuruyemiş vs.yemek doğru mu?
Ben ameliyat olalı 19 gün oldu ve galeta kuruyemiş tarzı şeyler yiyince burnumun ucunda bir şeyler oynuyor sanki.Böyle hissetmem normal mi yanlış mı yapıyorum
Ben ameliyat olalı 19 gün oldu ve galeta kuruyemiş tarzı şeyler yiyince burnumun ucunda bir şeyler oynuyor sanki.Böyle hissetmem normal mi yanlış mı yapıyorum
Canım çok kötü değişik bir his gerçekten ve insanı tedirgin ediyor acaba kıkırdak mı oynuyor sağa sola gibi bi his oluşturuyor bende ama bu ne zamana kadar sürcek ki
Canım çok kötü değişik bir his gerçekten ve insanı tedirgin ediyor acaba kıkırdak mı oynuyor sağa sola gibi bi his oluşturuyor bende ama bu ne zamana kadar sürcek ki
Burnumuzun içinde o kadar çok dikiş var ki Kuruyemiş falan yiyince hareket edeceğini sanmıyorum ama yine de rahatsız oluyorum ben. Benim 1 ay oldu hala o his var
Burnumuzun içinde o kadar çok dikiş var ki Kuruyemiş falan yiyince hareket edeceğini sanmıyorum ama yine de rahatsız oluyorum ben. Benim 1 ay oldu hala o his var
Benim de 11 gün sonra 1 ay olacak inşallah ama insan hemen rahat hareket etmek istiyor ve çok haklısın o kadar dikiş var oynamaz galiba ama şimdi hassas olunca ilk zamanlarda insan bi tedirginlik yaşıyor ucunun düşme korkusu da eklenince tabi