• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiginden 3 ay sonrasi.??

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
495
163
103
30
Merhabalar ben burun estetigi olali 3 ay oluyor nerdeyse. Bazi gozume batan sorunlarim var suphelendigim tabi ki doktorum hic bir olumsuz yorum yapmadi suana kadar sordugumda ise erken falan diyip gecistirdi. Guney koreden bir plastik cerrrah ile yazistim ve bana acele etmemem gerektigini 3.aydan sonra burnun degistigini falan demisti. Merak ediyorum 3.aydan sonra gercekten burnu degisen sorunlari olup duzelen tecrubeliler var mi?? Burun sirtimin sag tarafi indi ama sol tarafi hala sis..cikinti var falan.Siz de ne gibi degiaimler oldu 3.ay aonrasi??

Ben de de durum aynı sağ profil kavisli zarif, sol profil çıkıntılı ve kavissiz düzelir mi bilmiyorum ki ben tam 28.günüm
Ben ilk bandajlarim cikinca farketmistim hatta iki tarafta vardi sag tarafimdaki duzlendi ama solum daki odemler indikce belli olmaya basladi solum zaten hala odemli.Doktorum kemigim hala oturmadigi icin oyle dedi normal biseymis gibi soyledi.Sorun bir bu degil ki gölgelenme oldu burnumda sanirim ters V deformitesi

Ben de de durum aynı sağ profil kavisli zarif, sol profil çıkıntılı ve kavissiz düzelir mi bilmiyorum ki ben tam 28.günüm
Ameliyat olali 3 ay oldu.Benimde sagim solum farkli ayni sizinki gibi. Sagdan daha kavisli soldan daha az kavisli. Ben cevremdekilere soylemezsem kimse farketmiyor ama cok dikkatli bakinca anliyorlar. Sag ve sol taraf buna organlarda dahil birbirine benzemezmis. Ben sonradan duzeleceginide sanmiyorum. Kafayada takmiyorum.

Ameliyat olali 3 ay oldu.Benimde sagim solum farkli ayni sizinki gibi. Sagdan daha kavisli soldan daha az kavisli. Ben cevremdekilere soylemezsem kimse farketmiyor ama cok dikkatli bakinca anliyorlar. Sag ve sol taraf buna organlarda dahil birbirine benzemezmis. Ben sonradan duzeleceginide sanmiyorum. Kafayada takmiyorum.
Canim benim 45 dereceden bakilinca zaten o cikintili olan yere asiri kotu duruyor egri gibi. Seninde burun ucunun uzerinde kikirdak belli oluyormu benim cikti kucuk sivilce gibi tam ortadada degil sanirim kaydi...

Back