Burun Estetiğinde Kime Güvenmeliyim?

Merhaba,ameliyatı sordum bugün, gerçekten çok geç randevu veriyorlar. Ameliyat ücreti 3000lira, 1 gün hastanede yatırıyorlarmış. Liman hastanesinde Tunç Üstün, KBB uzmanı. Güvendiğim bir doktordur, eğer babamı ikna edipte para sorun olmazsa temmuzda ameliyat olmayı düşünüyorum.

devlet hastanesi piyangodur... çok iyide olabilir, çok kötüde...

siz profa para verirsiniz... sizi uyuturlar.... ameliyatınız asistan yapar

oldu bitti işte... bizde mışıl mışıl uyuruz...

böyle 3-5 mesajlı doktor öven mesajlara ne diyim bilemiyorum

plastik cerrahi kbb nin alt bilim dalıdır bence özelde ol hastane doktordan başka para alıyo ameliyathane parası hem asistanlarına da yaptırabiliyolar öğrensinler diye bence özelde tecrübeli bi doktor en iyisidir .

merhaba , amaliyat oldunmu oldunsa doktor ismi verebilirmisin ve başarılı geçtimi, bende samsunda doktor araştırıyorum da

Slm canım
Slm canım .ben 3 sene önce burun estetiği oldum plastik cerraha özel hastanede yaptı ancak sonuç benim için tatmin edici olmadı sonra ilk ameliyatımdan yaklaşık 8 ay sonra kbb uzmanı abdülkadir göksel beye revizyon oldum sonuçtan çok şükür memnunum
Göksel bey iki hastanede yapıyor en azından benim zamanımda öyleydi şimdi başka hastanelerde eklendiyse bilemem
Biri central diğeri memorial
Ben central da olmuştum ikiside özel hastane sonuçta göksel bey ve ekibi aynı kaliteli hizmeti ve anlayışı sunuyorlar.göksel bey devlet hastanesi ike çalışıyor mu bikemem onu sorman lazım canım
Ama estetiklerde genelde doktorların anlaşmış olduğu hastanelerde operasyonlar oluyor ekstra hastaneye ücret ödenmiyor
Göksel bey in amelşyat ücreti 8000 tl den başlıyor revizyon vs durum var ise onun fiatlandırılması burnun zorluğuna göre değişiyor sanırım
Centralda 8 bin ,memırialda 9 bin

Slm canım
Slm canım .ben 3 sene önce burun estetiği oldum plastik cerraha özel hastanede yaptı ancak sonuç benim için tatmin edici olmadı sonra ilk ameliyatımdan yaklaşık 8 ay sonra kbb uzmanı abdülkadir göksel beye revizyon oldum sonuçtan çok şükür memnunum
Göksel bey iki hastanede yapıyor en azından benim zamanımda öyleydi şimdi başka hastanelerde eklendiyse bilemem
Biri central diğeri memorial
Ben central da olmuştum ikiside özel hastane sonuçta göksel bey ve ekibi aynı kaliteli hizmeti ve anlayışı sunuyorlar.göksel bey devlet hastanesi ike çalışıyor mu bikemem onu sorman lazım canım
Ama estetiklerde genelde doktorların anlaşmış olduğu hastanelerde operasyonlar oluyor ekstra hastaneye ücret ödenmiyor
Göksel bey in amelşyat ücreti 8000 tl den başlıyor revizyon vs durum var ise onun fiatlandırılması burnun zorluğuna göre değişiyor sanırım
Centralda 8 bin ,memırialda 9 bin

merhaba , amaliyat oldunmu oldunsa doktor ismi verebilirmisin ve başarılı geçtimi, bende samsunda doktor araştırıyorum da

Ameliyat olmadım 3000 çok fazla diye ben de üniversite hastanesini araştırdım. Yar. Doç. İsmail Küçüker 'le konuştum, internette hakkında çok iyi yorumlar var, ona olmaya karar verdim ama bu sefer de tarihte uyuşamadık. Sömestr tatilinde olabilirim en erken ama 15 günde iyileşip okula gidebilir miyim emin değilim o yüzden resmen gelecek yaz olmayı düşünmeye başladım(((, ama hocayla bi daha konuşcam, acaba nasıl bi halde olurum 15 günde diye. O yüzden ne zaman olacağım belli değil.

bugün 8.günümdeyim senin bu çelişkili durumunu görünce yazmak istedim. dediğim gibi bugün 8 gün oldu. ilk ameliyatım olmasına rağmen oldukca uzun süren bir operasyon geçirdim. 2 doktor girdi benim ameliyatıma ve 6 bin tlyi geçti maliyet olarak. senin durumuna gelince bence acele etme. 15 günde iyileşemezsen ne olacak? ağrı sızı değilde, nefes alamamak kötü oluyor. şuan benim burnum bi taraf tamamen, diğeri %50 kapalı. gerçekten zor bi süreç. eğer herşeyi göze alabiliyorsan yaptır kurtul derim. en kısa zamanda istediğin buruna sahip olursun umarım...

Teşekkür ederim yorumunuz için :) Size de geçmiş olsun. Bazı 2 haftalık burunlar çok güzel görünüyor, bazısı çok şiş vs. ne olacağı belli olmuyor değil mi? Zaten bi de okulda milletin niye ameliyat oldun bıdı bıdılarına mağruz kalıcam, böyle düşününce gelecek yaz olmak daha mantıklı ama beklemek çok zor. Ama büyük bir ihtimalle yazın olayım değil mi?

inan bana ben bu ameliyat olmak için çok istekliydim ama olmadı işte. 2 seneden fazla beklemek zorunda kaldım. sonunda oldum çok cesurca girdim ameliyata. sonrasında "nasıl cesaret ettin" diyenler oldun ama inan bana bende bilmiyorum. belkide artık canıma tak etti bu durum :) benim şuan morluklar yok gibi bişey. sadece kemikler sızlıyor. gece uyurken rahat edemiyorum. nefeste ufak ufak düzelme var. hiç pişman olmadım. neden yaptırdım keşke yaptırmasaydım dediğim olmadı. iyi ki de olmuşum, hatta keşke daha önce olabilseymişim dedim kendime. :)

bende bu yıl içinde yaptırmak istiyorum ama hangi doktor olacak hem de fiyat ne olacak diye düşünmekten iyice sitres oldum. istanbul'da anadolu yakasında oturuyorum önerileri olan arkadaşalr varsa sevinirim :)

Kbb derim, benim ameliyatım haftaya. aylardır deli gibi araştırıyorum Kbb doktoruna ameliyat olmaya karar verdim

ismail beye ameliyat oldunuz mu merak ettm :)

Eğer ameliyat olmadıysanız. Koşuyolu rino med burun estetiği merkezini tavsiye ederim. Sorunsuz bir ameliyat süreci ve gayet doğal bir burun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…