KBB mi Estetik cerrahi mi bu ameliyatı en uzun ömürlü ve güzel sonuçlandırır? Üniversite hastanelerinde olmak ne derece doğru? Kafamda deli sorular var. Öncelikle ben 21 yaşında bir öğrenciyim. Burnumda kemer var ve bu profilden bakınca bana fena halde rahatsızlık vermekte. Bu yaz kesinlikle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı. Devlet hastanelerinde çok iyi doktorlarımız var. Fiyat konusunda tereddütlüyüm, olan arkadaşlarımız varsa beni fiyat konusunda aydınlatın lütfen. Ailemle konuştum ve ikna oldular. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda ya? :18:
KBB mi Estetik cerrahi mi bu ameliyatı en uzun ömürlü ve güzel sonuçlandırır? Üniversite hastanelerinde olmak ne derece doğru? Kafamda deli sorular var. Öncelikle ben 21 yaşında bir öğrenciyim. Burnumda kemer var ve bu profilden bakınca bana fena halde rahatsızlık vermekte. Bu yaz kesinlikle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı. Devlet hastanelerinde çok iyi doktorlarımız var. Fiyat konusunda tereddütlüyüm, olan arkadaşlarımız varsa beni fiyat konusunda aydınlatın lütfen. Ailemle konuştum ve ikna oldular. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda ya? :18:
merhaba,
dr. ozan balık 'ı tavsiye edebilirim. kısa sürede randevu alabilirsiniz. ayrıca işinde gayet iyi olduğunu biliyorum. instagram kullanıyorsanız kendisine instagram sayfasından yada web sitesinden ulaşabilirsiniz. kısa sürede sonuç alacağınızı düşünüyorum en azından sorularınızı cevaplayacaktır böylelikle içiniz daha rahat olur. Bir arkadaşımın kardeşi burun ameliyatı oldu. ve kendisi çok memnun :)
Anlamamışız gibi yapalımböyle 3-5 mesajlı doktor öven mesajlara ne diyim bilemiyorum
Seninle aynı durumdayım, bu yaz ameliyat olacağım inşallah. KBB'ye olmayı düşünüyorum. Sürekli estetik için ya da estetik dışı bir sürü burun ameliyatı yapıyorlar, sonuçta daha hakimler burna diye düşünüyorum. Ama eğer burun estetiğinde çok iyi bir estetik cerrah biliyorsan, sana her şeyi düzgünce anlatıp güven veriyorsa, ona yaptırırsın. Çevrendeki doktorlar, onların hastaları, yorumları önemli. Ben Samsun'dayım, burada iyi bir KBB'ci var, ona yaptırmayı düşünüyorum, özel hastanede. Henüz konuşmadım dr'la, fiyatını falan bilmiyorum. İnşallah fazla tutmaz :18:
Slm canım .ben 3 sene önce burun estetiği oldum plastik cerraha özel hastanede yaptı ancak sonuç benim için tatmin edici olmadı sonra ilk ameliyatımdan yaklaşık 8 ay sonra kbb uzmanı abdülkadir göksel beye revizyon oldum sonuçtan çok şükür memnunumKBB mi Estetik cerrahi mi bu ameliyatı en uzun ömürlü ve güzel sonuçlandırır? Üniversite hastanelerinde olmak ne derece doğru? Kafamda deli sorular var. Öncelikle ben 21 yaşında bir öğrenciyim. Burnumda kemer var ve bu profilden bakınca bana fena halde rahatsızlık vermekte. Bu yaz kesinlikle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı. Devlet hastanelerinde çok iyi doktorlarımız var. Fiyat konusunda tereddütlüyüm, olan arkadaşlarımız varsa beni fiyat konusunda aydınlatın lütfen. Ailemle konuştum ve ikna oldular. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda ya? :18:
Slm canım .ben 3 sene önce burun estetiği oldum plastik cerraha özel hastanede yaptı ancak sonuç benim için tatmin edici olmadı sonra ilk ameliyatımdan yaklaşık 8 ay sonra kbb uzmanı abdülkadir göksel beye revizyon oldum sonuçtan çok şükür memnunumKBB mi Estetik cerrahi mi bu ameliyatı en uzun ömürlü ve güzel sonuçlandırır? Üniversite hastanelerinde olmak ne derece doğru? Kafamda deli sorular var. Öncelikle ben 21 yaşında bir öğrenciyim. Burnumda kemer var ve bu profilden bakınca bana fena halde rahatsızlık vermekte. Bu yaz kesinlikle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı. Devlet hastanelerinde çok iyi doktorlarımız var. Fiyat konusunda tereddütlüyüm, olan arkadaşlarımız varsa beni fiyat konusunda aydınlatın lütfen. Ailemle konuştum ve ikna oldular. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda ya? :18:
merhaba , amaliyat oldunmu oldunsa doktor ismi verebilirmisin ve başarılı geçtimi, bende samsunda doktor araştırıyorum da
Ameliyat olmadım3000 çok fazla diye ben de üniversite hastanesini araştırdım. Yar. Doç. İsmail Küçüker 'le konuştum, internette hakkında çok iyi yorumlar var, ona olmaya karar verdim ama bu sefer de tarihte uyuşamadık. Sömestr tatilinde olabilirim en erken ama 15 günde iyileşip okula gidebilir miyim emin değilim o yüzden resmen gelecek yaz olmayı düşünmeye başladım (((, ama hocayla bi daha konuşcam, acaba nasıl bi halde olurum 15 günde diye. O yüzden ne zaman olacağım belli değil.
bugün 8.günümdeyim senin bu çelişkili durumunu görünce yazmak istedim. dediğim gibi bugün 8 gün oldu. ilk ameliyatım olmasına rağmen oldukca uzun süren bir operasyon geçirdim. 2 doktor girdi benim ameliyatıma ve 6 bin tlyi geçti maliyet olarak. senin durumuna gelince bence acele etme. 15 günde iyileşemezsen ne olacak? ağrı sızı değilde, nefes alamamak kötü oluyor. şuan benim burnum bi taraf tamamen, diğeri %50 kapalı. gerçekten zor bi süreç. eğer herşeyi göze alabiliyorsan yaptır kurtul derim. en kısa zamanda istediğin buruna sahip olursun umarım...
Teşekkür ederim yorumunuz için :) Size de geçmiş olsun. Bazı 2 haftalık burunlar çok güzel görünüyor, bazısı çok şiş vs. ne olacağı belli olmuyor değil mi? Zaten bi de okulda milletin niye ameliyat oldun bıdı bıdılarına mağruz kalıcam, böyle düşününce gelecek yaz olmak daha mantıklı ama beklemek çok zor. Ama büyük bir ihtimalle yazın olayım değil mi?
[/Qözelde olmanı tavsiye ederim.devlette iyi doktora rastlamak biraz şans.ben çok şanslıydım.doktorum salih emre üregen düzcede devletteyken ameliyat olmuştum burundan,sonra devlette durmadı zaten istanbula özele geçti meme ameliyatı için doktorumun peşinden istanbullara gittim ve göğüslerimide yaptırdım.işini iyi yapan bir şekilde sivriliyor ve devletten ayrılıyor,piyasayı araştırırsan genelde öyle.
özelde bile olsan doktorunu çok iyi araştır.burun çok mühim .ve kesin estetik cerrahi uzmanına ol.çünkü KBB ye olunca illaki estetik için bir daha bıçak altına yatıyor benim gördüğüm kişiler.estetik cerrah olsun ama nefes darlığını çözecek KBB tecrübeside olsun.
iyi akşamlar fiyat olarak ne kadara yaptırdınız cevap verirseniz sevinirimburun için prof.dr.lütfi eroğlu var ona da bi muayene ol derim ben. Benm ablam oldu çok memnun
Teşekkür ederim yorumunuz için :) Size de geçmiş olsun. Bazı 2 haftalık burunlar çok güzel görünüyor, bazısı çok şiş vs. ne olacağı belli olmuyor değil mi? Zaten bi de okulda milletin niye ameliyat oldun bıdı bıdılarına mağruz kalıcam, böyle düşününce gelecek yaz olmak daha mantıklı ama beklemek çok zor. Ama büyük bir ihtimalle yazın olayım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?