Seninle aynı durumdayım, bu yaz ameliyat olacağım inşallah. KBB'ye olmayı düşünüyorum. Sürekli estetik için ya da estetik dışı bir sürü burun ameliyatı yapıyorlar, sonuçta daha hakimler burna diye düşünüyorum. Ama eğer burun estetiğinde çok iyi bir estetik cerrah biliyorsan, sana her şeyi düzgünce anlatıp güven veriyorsa, ona yaptırırsın. Çevrendeki doktorlar, onların hastaları, yorumları önemli. Ben Samsun'dayım, burada iyi bir KBB'ci var, ona yaptırmayı düşünüyorum, özel hastanede. Henüz konuşmadım dr'la, fiyatını falan bilmiyorum. İnşallah fazla tutmaz :18:
Ben de Samsun'da okuyorum. Yani iyi yapsın da önemli olan o tabi ama fiyatı benim için de çok anlam taşıyor.
Tesadüfe bakFiyat öğrendiğimde yazarım sana istersen, ama randevuyu çok geç veriyorlar.
Samsunda prof.var estetik lütfi eroğlu çok iyi gerçekten
KBB mi Estetik cerrahi mi bu ameliyatı en uzun ömürlü ve güzel sonuçlandırır? Üniversite hastanelerinde olmak ne derece doğru? Kafamda deli sorular var. Öncelikle ben 21 yaşında bir öğrenciyim. Burnumda kemer var ve bu profilden bakınca bana fena halde rahatsızlık vermekte. Bu yaz kesinlikle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı. Devlet hastanelerinde çok iyi doktorlarımız var. Fiyat konusunda tereddütlüyüm, olan arkadaşlarımız varsa beni fiyat konusunda aydınlatın lütfen. Ailemle konuştum ve ikna oldular. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda ya? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?