How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Burun Estetiğinde Kime Güvenmeliyim?

cosette

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3
0
6
34
Samsun
KBB mi Estetik cerrahi mi bu ameliyatı en uzun ömürlü ve güzel sonuçlandırır? Üniversite hastanelerinde olmak ne derece doğru? Kafamda deli sorular var. Öncelikle ben 21 yaşında bir öğrenciyim. Burnumda kemer var ve bu profilden bakınca bana fena halde rahatsızlık vermekte. Bu yaz kesinlikle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı. Devlet hastanelerinde çok iyi doktorlarımız var. Fiyat konusunda tereddütlüyüm, olan arkadaşlarımız varsa beni fiyat konusunda aydınlatın lütfen. Ailemle konuştum ve ikna oldular. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda ya? :18:

Seninle aynı durumdayım, bu yaz ameliyat olacağım inşallah. KBB'ye olmayı düşünüyorum. Sürekli estetik için ya da estetik dışı bir sürü burun ameliyatı yapıyorlar, sonuçta daha hakimler burna diye düşünüyorum. Ama eğer burun estetiğinde çok iyi bir estetik cerrah biliyorsan, sana her şeyi düzgünce anlatıp güven veriyorsa, ona yaptırırsın. Çevrendeki doktorlar, onların hastaları, yorumları önemli. Ben Samsun'dayım, burada iyi bir KBB'ci var, ona yaptırmayı düşünüyorum, özel hastanede. Henüz konuşmadım dr'la, fiyatını falan bilmiyorum. İnşallah fazla tutmaz :18:

Seninle aynı durumdayım, bu yaz ameliyat olacağım inşallah. KBB'ye olmayı düşünüyorum. Sürekli estetik için ya da estetik dışı bir sürü burun ameliyatı yapıyorlar, sonuçta daha hakimler burna diye düşünüyorum. Ama eğer burun estetiğinde çok iyi bir estetik cerrah biliyorsan, sana her şeyi düzgünce anlatıp güven veriyorsa, ona yaptırırsın. Çevrendeki doktorlar, onların hastaları, yorumları önemli. Ben Samsun'dayım, burada iyi bir KBB'ci var, ona yaptırmayı düşünüyorum, özel hastanede. Henüz konuşmadım dr'la, fiyatını falan bilmiyorum. İnşallah fazla tutmaz :18:

Ben de Samsun'da okuyorum. Yani iyi yapsın da önemli olan o tabi ama fiyatı benim için de çok anlam taşıyor.

Ben de Samsun'da okuyorum. Yani iyi yapsın da önemli olan o tabi ama fiyatı benim için de çok anlam taşıyor.

Tesadüfe bak :3: Fiyat öğrendiğimde yazarım sana istersen, ama randevuyu çok geç veriyorlar.

sımdıye kdar butn blogları okudum toplasanız 3 doktor buldm iyi düşündüğüm

Samsunda prof.var estetik lütfi eroğlu çok iyi gerçekten

Merhabalar,
Bu yazdığınızı tecrübelerinize dayanarak mı yazdınız acaba? Sadece çok iyi deyip bırakmayın eğer öyleyse. Ben de kendisiyle görüştüm. Ameliyat olmayı da ciddi ciddi düşünüyorum.
Biraz daha net paylaşabilirseniz bilgilerinizi çok sevinirim.

KBB mi Estetik cerrahi mi bu ameliyatı en uzun ömürlü ve güzel sonuçlandırır? Üniversite hastanelerinde olmak ne derece doğru? Kafamda deli sorular var. Öncelikle ben 21 yaşında bir öğrenciyim. Burnumda kemer var ve bu profilden bakınca bana fena halde rahatsızlık vermekte. Bu yaz kesinlikle olmayı düşünüyorum bu ameliyatı. Devlet hastanelerinde çok iyi doktorlarımız var. Fiyat konusunda tereddütlüyüm, olan arkadaşlarımız varsa beni fiyat konusunda aydınlatın lütfen. Ailemle konuştum ve ikna oldular. Devlet hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda ya? :18:

ben ankarada hacettepe üniversitesi hastanesinde oldum plastik cerrah haldun beye..inanılmaz memnunum..benimde kemer vardı profilden foto cekinmezdim hiç.. fiyatı hastane belirliyor yapılacak ameliyata göre..haldun hoca kapalı burun ameliyatı yapıyor yani kesi izin olmuyor,slikon tampon kullanıyor rahat nefes alıyorsunn..fiyatı da hocayla görüştgünde muayane sonucu belli oluyor..ben bir sürü doktor gezdim kbb dahil..özel bi klinik sahibi doktor aynı operasyona 8bin dedi ben nerdeyse 3de 1ine oldum ankarada..ve ameliyattan2 gün sonra bruncha gittim:D:D

merhaba,

dr. ozan balık 'ı tavsiye edebilirim. kısa sürede randevu alabilirsiniz. ayrıca işinde gayet iyi olduğunu biliyorum. instagram kullanıyorsanız kendisine instagram sayfasından yada web sitesinden ulaşabilirsiniz. kısa sürede sonuç alacağınızı düşünüyorum en azından sorularınızı cevaplayacaktır böylelikle içiniz daha rahat olur. Bir arkadaşımın kardeşi burun ameliyatı oldu. ve kendisi çok memnun :)

Olmayı düşünüyorsanız ertelememenizi tavsiye ederim. Özellikle eğrilik ve çöküntü şikayetleri olanlar için söylüyorum. Yıllar geçtikçe daha çok belirginleşiyor çünkü.

canım hangi doktora olacaksan öncelikle onun hastalarıyla da konuş derim. Bide yaptığı ameliyatlara da bak her doktorun bi tarzı var.
sana ablam yaptırdı arkadaşım yaptırdı şöyle iyi böyle iyi diyen arkadaşlarla da konuş gerekirse resim de iste. Bazı profillerin reklam yaptığını düşünüyorum sen dikkatlice araştır :16:

Back