• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigimi burun dolgusumu ?

Çok hoş olmuş ameliyat herzman riskli bişey.ne kadar yaptırdınız ikisini nerde yaptırdınız.bende konu acmistm ama cevap alamadım sizden almak isterim deneyen biri olarak
Ben yurtdisinda yasiyorum burada güzellik merkezi var istanbuldan gelen doktor yapti benimkini her ay geliyormus artik hep ondayim :)

Ben yurtdisinda yasiyorum burada güzellik merkezi var istanbuldan gelen doktor yapti benimkini her ay geliyormus artik hep ondayim :)

Dolgu zamanla akıyor muş aşağıya doğru burun şeklini bozuyor muş doğal olarak aktığı için dolgu yapan doktorlar öyle diyorlar bende revizyon yerine geçici burun kökü ve sırtına düşünüyordum
;(
Doğrumu ki ?

Dolgu zamanla akıyor muş aşağıya doğru burun şeklini bozuyor muş doğal olarak aktığı için dolgu yapan doktorlar öyle diyorlar bende revizyon yerine geçici burun kökü ve sırtına düşünüyordum
;(
Doğrumu ki ?
Hic bilmiyorum ya inşallah dogru degildir bende burnuma ilk defa yaptırdım ama ameliyatan daha güvenilir diye düsünüyorum icim rahat o yüzden.

Hic bilmiyorum ya inşallah dogru degildir bende burnuma ilk defa yaptırdım ama ameliyatan daha güvenilir diye düsünüyorum icim rahat o yüzden.

İşte bende bilmiyordum dolgu düşünüyordum
;(

Dolgu yapan doktorlar da söylemiyor
Haliyle nasıl para kazanıcak

YouTube dolgu videolarindada tesadüfen okudum sizde bakın görürsünüz
Birinin ablasımi tam hatırlamıyorum
Dolgu yaptırmış burnu mahvolmuş
Aşağıya doğru akmış çok pişman olmuş
Sizinki ne tür dolgu ? Özelliği ne
Bide vücuttan alınan yağ
Bide kemik tozu dolgusu varmış

Son düzenleme:
İşte bende bilmiyordum dolgu düşünüyordum ;(
Sizinki ne tür dolgu ? Özelliği ne
Bide vücuttan alınan yağ
Bide kemik tozu dolgusu varmış
Yag dolgusu yaptırmayı düsünüyordum bende ama oda yarısı eriyormuş yarısı kalıyormuş simetri oluşuyormuş Bilmiyorum.Kemik tozu dolgusunu hic duymadım nasıl birşeyki o ? Benimki tam bilmiyorum ama hyalüronik asit galiba en cok o kullanılıyor zaten.

Kemik tozu dolgusu nu
emre İlhan yapiyormuş
Yurtdışından getiriyor muş

Yağ dolgusu daha iyiymiş

Piezo tekniğiyle oldum ama burnum iki tarafı eşit değil ve kurulan kemikler dalgalı derinin dışından belli İnce deride belli oluyor kalın deri de pek küçülme olmuyor hepsi hikaye
Şimdiki aklım olsa kökünü doldurup ucuna hacim verirdim burnum eskisinden şişman yüksek ve yamuk yumuk yan kemiklerde milyonda bir görülen kemik büyümesi ve duvardan ayrılması oldu hiç risk alma Allah a şükret ve yüzüne bütün olarak bak bana herkes çirkin ve yaşlı görünüyorsun diyor yüzüm çöktü göz altında çöküntü ve morluk oluştu hiç sorunum yokken yüzümde battı
gurbetkusu canim senin yan duvarlarda kemik buyumesi ve ayrilmasi nasil oldu benimde yine sol tarafta kemik belirdi bikacgundur ayni sey bende de var sanirim bana o tarafi gosteren bi fotograf atabilirmisin G gurbetkusu

gurbetkusu canim senin yan duvarlarda kemik buyumesi ve ayrilmasi nasil oldu benimde yine sol tarafta kemik belirdi bikacgundur ayni sey bende de var sanirim bana o tarafi gosteren bi fotograf atabilirmisin G gurbetkusu
Benim eski konularda resim var canım ama resimlerde çok belli değil eski resimlerimi sildim küçük oğlum yanlışlıkla Whatsapp tan başkalarına gönderiyordu

Back
X