Dolgu yaptır bencedeBurun estetigi yılardır yaptırmak istiyorum ama simdi dolguya karar verdim ameliyatın geri dönüsü yok garantiside yok burun ucu düsmesi oluyor tıkanıklık oluyor yamukluk cöküntü nefes alma problemi..
Burun kokune dolgu yaptirsaniz daha mantikli bence o kemeri alinca burun cok basik oluyor sonra ucunda da sorun yok hic risk almayinKızlar tsk ederim cevaplarınız icin fikirlerinize ihtiyacım var fotografımıda eklicem simdi simdiye kadar kimseden burnun cirkin kötü lafını duymadım burnumu yaptırmak istiyorum dedigimdede hep ne gerek var yüzüne uyumlu güzel burnun ne gerek var diye yorumlar aldım ben aslında degismek istiyorum daha güzelesmek takıntı yapmısım
Kizlar dolgu yaptirdim burnuma ve dudagima cok mutluyum iyiki dolgu yaptirmisim burnuma ameliyat karari almamisim :)
Mutlu olmana çok sevindim canımKizlar dolgu yaptirdim burnuma ve dudagima cok mutluyum iyiki dolgu yaptirmisim burnuma ameliyat karari almamisim :)
eğer çok sorunlu bir burnun yoksa şakına ameliyat olma ameliyat la iyi olcak mükemmel olcak diye bir şey yök hoş biraz da şans işi ama burda adı geçen iyi doktorlardan birine ameliyat oldum ve sonuç revizyonluk bir burnun oldu eski burnum çok iyiymişte kıymetini bilememişim ucundaki düşüklük ve yandan görüntüsünden memnun değildim ameliyat oldum şimdi eskisinden daha sorunlu bir burnum var nefes alamamamdan çabası keşke o günlere dönebilsem hiç dokunmazdım ya da dediğin gibi geçici dolgularla da çok güzel şekiller veriliyorBurun estetigi yılardır yaptırmak istiyorum ama simdi dolguya karar verdim ameliyatın geri dönüsü yok garantiside yok burun ucu düsmesi oluyor tıkanıklık oluyor yamukluk cöküntü nefes alma problemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?