• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigimi burun dolgusumu ?

Ber1l

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
33
3
1
Burun estetigi yılardır yaptırmak istiyorum ama simdi dolguya karar verdim ameliyatın geri dönüsü yok garantiside yok burun ucu düsmesi oluyor tıkanıklık oluyor yamukluk cöküntü nefes alma problemi..

Son düzenleme:
Şimdiki aklım olsa kökünü doldurup ucuna hacim verirdim burnum eskisinden şişman yüksek ve yamuk yumuk yan kemiklerde milyonda bir görülen kemik büyümesi ve duvardan ayrılması oldu hiç risk alma Allah a şükret ve yüzüne bütün olarak bak bana herkes çirkin ve yaşlı görünüyorsun diyor yüzüm çöktü göz altında çöküntü ve morluk oluştu hiç sorunum yokken yüzümde battı

Gecmiş olsun cnm kime yaptırdınki hangi teknikle yaptılar simdi piezo teknigi cıkmıs kemigi kırmadan yapıyorlarmıs bir yandan kac senedir istiyorum hayalim bir yandan korkuyorum bide panik atagımda var :/ G gurbetkusu

Burun estetigi yılardır yaptırmak istiyorum ama simdi dolguya karar verdim ameliyatın geri dönüsü yok garantiside yok burun ucu düsmesi oluyor tıkanıklık oluyor yamukluk cöküntü nefes alma problemi..
Dolgu yaptır bencede

Dolgu denemenı onerırım bugun 20. Günüm benim de
ama ay yamukluk var
ay kemerım şişti
amannn yuzume yakısmadı
aaa eskınden daha guzeldim sankılerle basedebıleceksen yaptır derim
Cunku bu işin depresyonu da var
Şanslı ınsanlar da var tabıkı ınsta sovlarda alçı cıkıyor dınınımımm burun hokka kadın afet
Benım alcım cıktıgında öyle olmasını bekledım ama :) malesef maykıl ceksın ve yuz naklı olmus ınsan karısımı bır seydım. Araba kullanıyorum bır yandan dıkız aynasına bakıyorum ama o ankı halı ıyıymıs burnumun cunku simdi şişler indi ama yamukluklsr var bakalım gececek mı :)

Kızlar tsk ederim cevaplarınız icin fikirlerinize ihtiyacım var fotografımıda eklicem simdi simdiye kadar kimseden burnun cirkin kötü lafını duymadım burnumu yaptırmak istiyorum dedigimdede hep ne gerek var yüzüne uyumlu güzel burnun ne gerek var diye yorumlar aldım ben aslında degismek istiyorum daha güzelesmek takıntı yapmısım

Eklentiler

• 47DBB538-2265-4BB9-85BD-ACEEC0F34D69.jpeg
    47DBB538-2265-4BB9-85BD-ACEEC0F34D69.jpeg
    49,2 KB · Görüntüleme: 137
Kızlar tsk ederim cevaplarınız icin fikirlerinize ihtiyacım var fotografımıda eklicem simdi simdiye kadar kimseden burnun cirkin kötü lafını duymadım burnumu yaptırmak istiyorum dedigimdede hep ne gerek var yüzüne uyumlu güzel burnun ne gerek var diye yorumlar aldım ben aslında degismek istiyorum daha güzelesmek takıntı yapmısım
Burun kokune dolgu yaptirsaniz daha mantikli bence o kemeri alinca burun cok basik oluyor sonra ucunda da sorun yok hic risk almayin

Piezo tekniğiyle oldum ama burnum iki tarafı eşit değil ve kurulan kemikler dalgalı derinin dışından belli İnce deride belli oluyor kalın deri de pek küçülme olmuyor hepsi hikaye

Ben de kırmıyorlar sanmıştım şekillendirme diyorlar sözde ama devlet hastanesinde doktor o da kurma işlemi aradaki fark Piezzoda burun içine çekiç kullanılmadan kırma yapıldığı için daha fazla görme şansı oluyor dedi doktor you tube da izleyebilirsin

Kizlar dolgu yaptirdim burnuma ve dudagima cok mutluyum iyiki dolgu yaptirmisim burnuma ameliyat karari almamisim :)

eğer çok sorunlu bir burnun yoksa şakına ameliyat olma ameliyat la iyi olcak mükemmel olcak diye bir şey yök hoş biraz da şans işi ama burda adı geçen iyi doktorlardan birine ameliyat oldum ve sonuç revizyonluk bir burnun oldu eski burnum çok iyiymişte kıymetini bilememişim ucundaki düşüklük ve yandan görüntüsünden memnun değildim ameliyat oldum şimdi eskisinden daha sorunlu bir burnum var nefes alamamamdan çabası keşke o günlere dönebilsem hiç dokunmazdım ya da dediğin gibi geçici dolgularla da çok güzel şekiller veriliyor

şimdi gördüm konuyu açan arkadaş dolgu yaptırmışsın çok çok sevindim ameliyat olmamana çok yerinde bir karar ve gerçekten çok iyi olmuş ve dediğim gibi de hafif küsurlu burunlar dolguyla halledilebilir tıpkı sizde olduğu gibi

Çok hoş olmuş ameliyat herzman riskli bişey.ne kadar yaptırdınız ikisini nerde yaptırdınız.bende konu acmistm ama cevap alamadım sizden almak isterim deneyen biri olarak

Back
X