- 31 Ocak 2018
- 5
- 2
- 86
- 45
- Konu Sahibi estetik_es
-
Hangisine karar verdiniz?
ne kadara ameliyat oldunuz acaba öğrenebilme imkanım var mı?Süleyman Taş canım doktorumm
Merhaba, ameliyat oldunuzmu, nasil gecti ve kime oldunuz.bu hafta bir iki kişiyle daha görüşüp öyle karar vereceğim inş
Merhaba. Hekime karar verdiniz mi?bu hafta bir iki kişiyle daha görüşüp öyle karar vereceğim inş
Merhaba. Hekime karar verdiniz mi?
Daha karar vermedim, benim listemde ,Ömer Faruk Sağun, Hakan Gence, Ömer Sağır,Savaş Sari, Güray Yeşiladalı,Hasan Poyraz, Bahadır Baykal , Eyüp Bozkurt İstanbuldan, Atilla Fasli Antalya.Merhaba. Hekime karar verdiniz mi?
Merhaba ameliyatın sonucundan memnun musunuz neredeyse 7 ay geçmiş olmalı cevap yazarsanız sevinirim ben de doğan pınar ı düşünüyorum ameliyat için...Evet, uzun süren görüşme ve karar verme aşamasından sonra Dr. Doğan Pınar' a, yaklaşık 2 ay önce oldum. Benden iki hafta sonra bir arkadaşım daha oldu. Çok şükür şu an çok memnunuz, şişliklerin vs inme sürecindeyiz ikimiz de. İlgisi,ameliyat süreci,elinin hüneri vs. biz kendisinden oldukça memnun kaldık. Umarım bu memnuniyet hep böyle devam eder. Yüzün ifadesi bozulmadığı gibi aksine olumlu yönde daha genç bir görüntü, yüzün kendine has olan bazı güzelliklerinin ortaya çıkması insanı mutlu ediyor. Birçok kişi gibi yıllardır olmalı mıyım , kime olmalıyım tarzı sorulardan kurtulmak bir yana keşke çok daha öncesinden olsaymışız dedik. İnş isteyen herkes aynı duyguyu yaşar..
merhaba, sizin ameliyatdan baya gecmis, burnunuzdan memnun musunuz hala? ben de revizyon icin alev beyi dusunuyorumBen de şubat ayında Alev Camcıoğluna oldum. 7 bin tl ödedim. Benim için öncelik iyi nefes alabilmemdi. Çok memnunum şuan. Hem şeklinden hem sağlık açısından. Ayrıca kendisi çok çok ilgili ve insani yönü çok iyi olan bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?