Burun estetik ameliyati olacak olanlara tavsiye, burnunuzun buyuk olmasi herzaman avantaj oluyor cunku buyuk burna sekil vermek kolay oluyor.sonrasini dusunuyorsaniz mesela ben 15 yil once oldum burnum buyukdu kucultturmusdum.sag profilden bakilinca belki burun ameliyati olan birisi anlayabilir ama sag profilden mumkun degil kimse anlayamiyor.kisacasi bugune kadar iki kisi sordu ikiside bu isi bilen kisiler oldugu icin.burnunuz buyukse dedigim gibi doktora 15 sene sonraki goruntu benim icin onemli diyin. sadece mumkunse seklinde bozukluk varsa onu duzeltirin cok azda ama cok azda kucultmesini soyleyebilirsiniz.suna inaninki burun ameliyatindan yillar yillar sonra bile burnum kuculuyormu ne diyebiliyorsunuz.bugun birisini gordum 20 metreden burun ameliyati oldugu belli oluyordu.yaklasdim tahminim 5 sene uzerinden gecmis diye dusundum.heralde dedim ameliyat oldugu ilk bir yil icerisinde bu sekilde bariz ameliyat oldugu belli olmuyordu.artik kendide alisdi yapacak birsey yok alisdi.yani mumkunse seklini duzelttirin, kemer varsa hafifden duzeltsin fazla torpulemesin burun buyukse dedigim gibi cok ama cok az kucultsun dediklerimi yillar sonra anlayacaksiniz.