• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi

Merhaba deviasyon ve burun eti icin ameliyat olcam tabi estetikte olcak medipol hastanesi dr ahmet islamla randevumcarsamba gunu amelyat olan var mi bu doktora veya burun ameliyati olanlar nasil bir surec bekliyo beni yardimci olabilir misiniz cok korkuyorumda :/
Merhaba semademir... soyledigi doktoru tanimiyorm illaki taniyan arkdslr yazar umarim.. ben kocaelimde oldum ameliyat doktorumun adida nurgul altuntaş burnum sekli suan cok tatli gozukuor dusunuorsan bi arastr derm.. buarada bende ilk defa ameliyat oldm ve korkulcak hicbirsey yok... ameliyat sonrasi biraz morlklarn olablr ama bu dogal bise olucak zaten... sonucta burnnla islem yapiolar.. yatip dinleniceksn 1 hafta bi bakmissin hicbiseyden eser kalmamis :)) mis gbi yeni bi burun..

1445553950932.jpgbuda benm 1 aylik burnum

Burun estetik ameliyati olacak olanlara tavsiye, burnunuzun buyuk olmasi herzaman avantaj oluyor cunku buyuk burna sekil vermek kolay oluyor.sonrasini dusunuyorsaniz mesela ben 15 yil once oldum burnum buyukdu kucultturmusdum.sag profilden bakilinca belki burun ameliyati olan birisi anlayabilir ama sag profilden mumkun degil kimse anlayamiyor.kisacasi bugune kadar iki kisi sordu ikiside bu isi bilen kisiler oldugu icin.burnunuz buyukse dedigim gibi doktora 15 sene sonraki goruntu benim icin onemli diyin. sadece mumkunse seklinde bozukluk varsa onu duzeltirin cok azda ama cok azda kucultmesini soyleyebilirsiniz.suna inaninki burun ameliyatindan yillar yillar sonra bile burnum kuculuyormu ne diyebiliyorsunuz.bugun birisini gordum 20 metreden burun ameliyati oldugu belli oluyordu.yaklasdim tahminim 5 sene uzerinden gecmis diye dusundum.heralde dedim ameliyat oldugu ilk bir yil icerisinde bu sekilde bariz ameliyat oldugu belli olmuyordu.artik kendide alisdi yapacak birsey yok alisdi.yani mumkunse seklini duzelttirin, kemer varsa hafifden duzeltsin fazla torpulemesin burun buyukse dedigim gibi cok ama cok az kucultsun dediklerimi yillar sonra anlayacaksiniz.

Burun estetik ameliyati olacak olanlara tavsiye, burnunuzun buyuk olmasi herzaman avantaj oluyor cunku buyuk burna sekil vermek kolay oluyor.sonrasini dusunuyorsaniz mesela ben 15 yil once oldum burnum buyukdu kucultturmusdum.sag profilden bakilinca belki burun ameliyati olan birisi anlayabilir ama sag profilden mumkun degil kimse anlayamiyor.kisacasi bugune kadar iki kisi sordu ikiside bu isi bilen kisiler oldugu icin.burnunuz buyukse dedigim gibi doktora 15 sene sonraki goruntu benim icin onemli diyin. sadece mumkunse seklinde bozukluk varsa onu duzeltirin cok azda ama cok azda kucultmesini soyleyebilirsiniz.suna inaninki burun ameliyatindan yillar yillar sonra bile burnum kuculuyormu ne diyebiliyorsunuz.bugun birisini gordum 20 metreden burun ameliyati oldugu belli oluyordu.yaklasdim tahminim 5 sene uzerinden gecmis diye dusundum.heralde dedim ameliyat oldugu ilk bir yil icerisinde bu sekilde bariz ameliyat oldugu belli olmuyordu.artik kendide alisdi yapacak birsey yok alisdi.yani mumkunse seklini duzelttirin, kemer varsa hafifden duzeltsin fazla torpulemesin burun buyukse dedigim gibi cok ama cok az kucultsun dediklerimi yillar sonra anlayacaksiniz.

Yani sunu unutmayin arkadaslar, 25 yasinda burun ameliyati olacaksiniz o zaman suratiniz zayif oluyor, peki 45 veya 50 yasinda yanaklariniz aynimi kalacak tabiki hayir yani suan normal gordugunuz burnunuz ileriki yillarda kuculuyormu ne,diyebiliyorsunuz.o zaman burnunuz kucuk gozukur bakan kisi anlar burun ameliyati oldugunuzu.doktorunuza 15-20 yil sonra yuzum degisecek o zaman geldiginde kimseye abes gorunmeyecek sekilde ayarlayabilirmisiniz demeyi asla unutmayin.ameliyat olmadan once bu yaziyi okuyan kisiyi cok sansli goruyorum.bunlari doktorunuza soyleyin burnunuzun kotu olmasi sadece doktor secimine kalir,onuda cok iyi arastirin ,herkese gecmis olsun.

istesenizde burnunuz boyle gozukmuyecek, sonucda suan sislik var, neresi ne kadar sis doktor iyi biliyordur.zaten en zor ameliyat sekli sizin burnunuz, bu durumda doktorunuz guzel yapmis.asil sorun yillarca yuzunuzu o sekilde korumaniz lazim.mesela elmacik kemikleriniz dolgun gorunurse burun biraz daha kucuk gozukecek yanlismiyim.sekil olarak dediginiz gibi one dogru duser, cunku burun ucuyla fazla ugrastigindan orasi daha fazla sis oluyor, kemerli bolgeye nazaran.

Peki cok kalkik bir burunmu olacak :KK43:( doktrmla gorstgmde az kalkik biraz kavisli olsun istemistim hatta ameliyata girerken tekrar solemistim litfen azcik kalkik olsun diye. Hatami yapmisim ya yinede moralim bozuldu
Hata burun ameliyatı olmanız eski hurnuuzda ne çar allah asiniza ben de aynı hatayı yaptım burun gibi hayatı bir organi sağolsun durum mahvettin ve şuan nefes alamiyorum sekli de berbat oldu ölesiye pismanim burun nefes almak içindir ve burnumuz çirkin bile olsa yüzümüze gore büyüyor bizi en güzel gösteren kendi burnumu burnunuzu güzelliği önemli değil yurdumuzun güzelliği önemli maalesef burnumuzu guzellestirmeye çalışıyoruz ya nefesimizin ya yuzguzelligimuz ne oluyor??

Back