• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi

Okeanos_p

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
251
150
103
37
Merhabalar 06.10.2015 gunu burun estetigi oldum ameliyat bitiminde doktorum resmimi cekmis ve burun ucum cok kalkik gozukuyor suan burnun sargili ve sis gozukuyor.. alcilar ve tampon sali gunu alinicak.. tamponlar ciktiktn snra ve alcm alndktan sonra burun ucum hala okadr kalkik olurmu yoksa biraz dusermi Benim istedigim birazdaha dusmesi hokka bir burnum var suan... umarim duser endise icindeyim..

slm burun ucu bır sende düşüyor arkadaşımında öyleydi sonra düştü çok doğal bır burnu var sıkma canını ameliyatını kıme oldun

slm burun ucu bır sende düşüyor arkadaşımında öyleydi sonra düştü çok doğal bır burnu var sıkma canını ameliyatını kıme oldun
Merhaba Papatya ameliyatimi kocaelinde oldum henuz tamponlarim ve alcilarim cikmadi sekli tuhaf duruyor alcilar alindiktan snrda bolemi durucak diktrm ameliyatini bitirdikten sonra resmimi cekmis ama suanki goruntumle o resmin alakasi yok

Merhabalar 06.10.2015 gunu burun estetigi oldum ameliyat bitiminde doktorum resmimi cekmis ve burun ucum cok kalkik gozukuyor suan burnun sargili ve sis gozukuyor.. alcilar ve tampon sali gunu alinicak.. tamponlar ciktiktn snra ve alcm alndktan sonra burun ucum hala okadr kalkik olurmu yoksa biraz dusermi Benim istedigim birazdaha dusmesi hokka bir burnum var suan... umarim duser endise icindeyim..

Dr ekstra kalkık yapmadıysa ki bunu ameliyat öncesi görüşmüşsünüzdür?? burun ucu 1-2 milim düşer endişe etmeyin ve insan ilkin yadırgıyor alçı tampon ve sonrasında asıl bantlar çıkınca benim de moralim bozulmuştu. hem yeni hem bantlardan dolayı kalkmış ve sıkışmış bir burunla karşılaşınca. moral bozmayın burun işi sabır işi demişti birisi.. zamanla oturacak. benim de 3 haftaoldu hala önden yadırgıyorum bunlar çok normal.

Dr ekstra kalkık yapmadıysa ki bunu ameliyat öncesi görüşmüşsünüzdür?? burun ucu 1-2 milim düşer endişe etmeyin ve insan ilkin yadırgıyor alçı tampon ve sonrasında asıl bantlar çıkınca benim de moralim bozulmuştu. hem yeni hem bantlardan dolayı kalkmış ve sıkışmış bir burunla karşılaşınca. moral bozmayın burun işi sabır işi demişti birisi.. zamanla oturacak. benim de 3 haftaoldu hala önden yadırgıyorum bunlar çok normal.
1444593579467.jpg

Peki cok kalkik bir burunmu olacak :(( doktrmla gorstgmde az kalkik biraz kavisli olsun istemistim hatta ameliyata girerken tekrar solemistim litfen azcik kalkik olsun diye. Hatami yapmisim ya yinede moralim bozuldu

Peki cok kalkik bir burunmu olacak :KK43:( doktrmla gorstgmde az kalkik biraz kavisli olsun istemistim hatta ameliyata girerken tekrar solemistim litfen azcik kalkik olsun diye. Hatami yapmisim ya yinede moralim bozuldu
moral bozmayın henüz alçıda burnunuz zamanla oturacaktır. hiçbirimiz bilemeyiz nasıl olacağını. dr alçı çıkarırken tüm sorularınızı sorun memnuniyetsizliğinizi de belirtin ki çok erken henüz. ne kadara ameliyat oldunuz?

moral bozmayın henüz alçıda burnunuz zamanla oturacaktır. hiçbirimiz bilemeyiz nasıl olacağını. dr alçı çıkarırken tüm sorularınızı sorun memnuniyetsizliğinizi de belirtin ki çok erken henüz. ne kadara ameliyat oldunuz?
Doktoruma guveniyorum 4000 Tlye ameliyat oldum.. yaptigi isleri bire bir gordum... bakalim once bir tanponlarimla alci ciksin oda yarin olucak ozamnda resm cekerim tabiki

Merhaba Papatya ameliyatimi kocaelinde oldum henuz tamponlarim ve alcilarim cikmadi sekli tuhaf duruyor alcilar alindiktan snrda bolemi durucak diktrm ameliyatini bitirdikten sonra resmimi cekmis ama suanki goruntumle o resmin alakasi yok
arkadaşımın ilk iki ay böyle kaklıktı sonra altı ay sonra tekrar gördüm inmiş o kalkıklık okadar doğal olduki kimse burnun estetik diye sormuyormuş keşke benımde böyle olsa benım okadar zor bırnum varki ameli,yat sonrası sıkıntı çıkmasa mutlu olcam geçmiş olsun

Merhaba papatya umarim dedigin gbi olur yarin tamponlarm ve alci cikicak acikcasi biraz korkuyorum bukadar kalkik olmasini istememistim :(( senin nasil bir burnun var

ameliyat oldum burnumda çökme var kaburgadan kıkırdak eklendi olmadı tekrar çöktü çok iyi bır dr araştırıyorum burnunun inmesi bir yıla kadar devam eder sonra gercek şekline oturur bu gönderdiğin fotodan çok daha inmiş olur olumlu düşün

Merhaba papatya umarim dedigin gbi olur yarin tamponlarm ve alci cikicak acikcasi biraz korkuyorum bukadar kalkik olmasini istememistim :KK43:( senin nasil bir burnun var
Hangi dr à olduğunuzu öğrenebilir miyim. Bnde kocaelide oldum 2 ay oldu benimde çok kalkik ti ama indi ve dr 1 2 mm daha iner dedi

Hangi dr à olduğunuzu öğrenebilir miyim. Bnde kocaelide oldum 2 ay oldu benimde çok kalkik ti ama indi ve dr 1 2 mm daha iner dedi
Hele sukur seni buldum sanslimelek ozeldende yazdm hatta sana ayni doktora olduk muayne gununde karsilastk annen ve ccocugun vardi yaninda hani bende ertesi gun ameliyat olucak kisi :)) senin burnunda bolemiydi ilk gosterdmi Nurgul Hoca fotografni

ameliyat oldum burnumda çökme var kaburgadan kıkırdak eklendi olmadı tekrar çöktü çok iyi bır dr araştırıyorum burnunun inmesi bir yıla kadar devam eder sonra gercek şekline oturur bu gönderdiğin fotodan çok daha inmiş olur olumlu düşün
Nerde yasiyorsunki papatya istanbuldaysa Emre ilhan diye bi doktor onereblrm oldkca basarili ama fiyatlarini bilmiyorum

Hadiya okadar fazlamiymis ben okadar oldugunu bilmiyordm acikcasi ben okdr veremezdim :((( kocaelide 2 tane gizel doktor var biri Tonguc Isken dieride Nurgul Altuntas ben Nurgul hanima oldum 4000 tl Tonguc beyinkini bilmiyorum.

Bayanlar burun estetiği olmak istiyorum ama kafam çok karıştı doktor olarak onerebileceginiz birisi var mı ?

Merhaba deviasyon ve burun eti icin ameliyat olcam tabi estetikte olcak medipol hastanesi dr ahmet islamla randevumcarsamba gunu amelyat olan var mi bu doktora veya burun ameliyati olanlar nasil bir surec bekliyo beni yardimci olabilir misiniz cok korkuyorumda :/

Bayanlar burun estetiği olmak istiyorum ama kafam çok karıştı doktor olarak onerebileceginiz birisi var mı ?
Merhabalar.. nerde yaaiyorsunuz.. benmde endiselierm vardi ilk basta ama korkulcak yada endiselinick bi durum yok.. tabiki doktrunuzu iyi sectkten sonra.. benmde suan tam 1 ayim oldu burun estetigim ve cok memnunum

Back