burun estetiği

vivaladiva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
3
0
27
kızlar boludayım burnumdan estetik olmayı istiyorum cok belirsiz bi kemeri var ama rahatsız edici derecede değil ucu güldüğümde falan aşağı düşüyor ve deliklerim geniş yarın doktorumla görüşmeye gidicem ama korkuyorum ameliyat sonrasından yani 1 ay bile geçse dokunamam ben bisey olur diye düşüncelerinizi bekliyorum

Yok canım alışıyosun : Ben 30 yaşındayım ve 2007 de estetik oldum.yani 22 yaşında :) hiç de öyle korkulacak bi durum yok.Hem ben lokal anestezi ile olmuştum.Sadece ameliyattan çıkınca buz torbası tutman gerekiyo uzun süre yüzüne.(bastırarak)Onun dışında güneş gözlüğü yasak bi süre , burnunu dış etkenlerden korucaksın.Büyük şapkalar da güneş için işini görür.Kontrolleri aksatmazsan herşey iyi gider.Zaten aynanın karşısından ayrılamıcaksın emin ol.Yani ben öyle olmuştum.Buarada sana kesin tavsiyem mutlaka KBB uzmanına ol.Estetik cerrahlar burun anatomisini onlar kadar iyi bilmediklerinden tamamen şekilci düşünüp kötü sonuçlara yol açabiliyorlar. Şimdiden geçmiş olsun.Güle güle kullan

kbb ye gidecektim arkadasım saglık sorunun yok estetik cerrahi daha beceriklidir dedi

Korkma öyle aylarca dokunmamalar gözlük bile takamayanları boşver hepsi ya başarısız operasyonlar ya da abartmalar. Ben 2014 te ameliyat oldum Op.Dr.Can Öztekin'e çok şanslıyım ki herşey yolunda gitti bende yalnız bu işte doktor çok önemli sen Bolu'dasın Bolu'da bu ameliyatı olma sakın büyükşehirde ol ya İstanbul ya Ankara eğer Ankaraya gelirsen Can Öztekinden randevu al bence alabilirsen.

Ben de boludayım ankarada ameliyat olmayı düşünüyorum siz oldunuz mu?

bende Ali Murat Akkuşa ameliyat olmayı düşünüyorum arkadaşım yaptırdı Ali beye çok memnun kaldı çok doğal oldu bende inşallah ona yaptıracağım heycanımı sizlerle paylaşmak istedim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…