Burun estetiği

zuzu2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
29
1
Merhaba arkadaşlar burun estetiği oldum 2.ay bitti yüzüme çok küçük gibi fotoğraf bırakıyorum nasıl lütfen görügğnüzü yazın incinmem:)

Eklentiler

• GridArt_20241110_202207637.jpg
    GridArt_20241110_202207637.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20241112_192629.jpg
    IMG_20241112_192629.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20241112_192544.jpg
    IMG_20241112_192544.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 33
Yuzune kucuk degil. Ve muntazam bir burun ama gereksiz bir operasyon olmus. Eski hali orijinal ve hem de gayet guzelken yenisi yapay olmus. Herkeste bu model burun var artik. Hani eskisi ciddi sorunlu olsa goze batmiyor ama senin gibi burnu olan biri neden yapaylasmak ister bunu anlayamiyorum

Çok güzel olmuş bence küçük değil hatta eski burnunuzla boyut olarak çok az bir fark gibi geldi bana eski burnunuz da çok güzelmiş böyle de güzel olmuş

Merhaba arkadaşlar burun estetiği oldum 2.ay bitti yüzüme çok küçük gibi fotoğraf bırakıyorum nasıl lütfen görügğnüzü yazın incinmem:)

Yuzune kucuk degil. Ve muntazam bir burun ama gereksiz bir operasyon olmus. Eski hali orijinal ve hem de gayet guzelken yenisi yapay olmus. Herkeste bu model burun var artik. Hani eskisi ciddi sorunlu olsa goze batmiyor ama senin gibi burnu olan biri neden yapaylasmak ister bunu anlayamiyorum
Teşekkür ederim ortaokulda iken bir kaza yapmıştım nefes sıkıntım vardı kemikler içten bayagı ufak ufak kırılmıştı düzeltmede oldu onunla beraber.. Atmamım sebebi ise gerçekten yüzüme yakıştıramadım ve küçük geldi kendime yabancılaştım pişmanımda düzeltirdim diyede🫤

Teşekkür ederim ortaokulda iken bir kaza yapmıştım nefes sıkıntım vardı kemikler içten bayagı ufak ufak kırılmıştı düzeltmede oldu onunla beraber.. Atmamım sebebi ise gerçekten yüzüme yakıştıramadım ve küçük geldi kendime yabancılaştım pişmanımda düzeltirdim diyede🫤
Distan hic dokunmadan icini duzeltebiliyorlar. Keske oyle yaptirsaydin. Orijinal, ifadene yumusaklik katan guzel bir burunmus cunku oncesi. Neyse olan olmus sonucta, yuzune kucuk falan degil. Onceki burnun da buyuk degilmis ki zaten.

Ah ahh pişman oldum zaten
Sizi anlıyorum gerçekten zor bir süreç benim görünüş olarak çok problemli bir burnum olmasına ve yıllardır yaptırmak istememe rağmen şuan bayağı zorlanıyorum alışmakta. Hiç pişman olmayın inanın çok güzel olmuş size çok yakışmış yüzünüzde de hiç küçük kalmamış gayet güzel

Sizi anlıyorum gerçekten zor bir süreç benim görünüş olarak çok problemli bir burnum olmasına ve yıllardır yaptırmak istememe rağmen şuan bayağı zorlanıyorum alışmakta. Hiç pişman olmayın inanın çok güzel olmuş size çok yakışmış yüzünüzde de hiç küçük kalmamış gayet güzel
Çok teşekkür ederim 💕herşey degişiyor resmen gülüşlerim bile ilkinde mutlu iken digerinde mutsuz foto olduğu ortada🥹

Çok teşekkür ederim 💕herşey degişiyor resmen gülüşlerim bile ilkinde mutlu iken digerinde mutsuz foto olduğu ortada🥹
Evet çok değiştiriyor cidden yüzü alışma süreci de çok uzun maalesef. Başarılı bir ameliyat geçirmişsiniz sonucunuz güzel size de yakışmış alışmaya bakın 💖

Merhaba benim bariz yamuk ve büyük burnum var bende estetik ameliyat olacağım fiyatları ortalama nasıl hiçbir fikrim yok doktor da araştırmadm daha. Sizin fiyatı ne kadar tuttu

Çok teşekkür ederim 💕herşey degişiyor resmen gülüşlerim bile ilkinde mutlu iken digerinde mutsuz foto olduğu ortada
Merhaba benim bariz yamuk ve büyük burnum var bende estetik ameliyat olacağım fiyatları ortalama nasıl hiçbir fikrim yok doktor da araştırmadm daha. Sizin fiyatı ne kadar

Burnunuz ile barışık olun hiçbirşey doğal burın gibi değil süreç boyu psikolojik olarak ciddi etkileniyor insan ben 35 bin oldum

X