Merhaba arkadaşlar burun estetiği oldum 2.ay bitti yüzüme çok küçük gibi fotoğraf bırakıyorum nasıl lütfen görügğnüzü yazın incinmem:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda yan profil
Merhaba arkadaşlar burun estetiği oldum 2.ay bitti yüzüme çok küçük gibi fotoğraf bırakıyorum nasıl lütfen görügğnüzü yazın incinmem:)
Teşekkür ederim ortaokulda iken bir kaza yapmıştım nefes sıkıntım vardı kemikler içten bayagı ufak ufak kırılmıştı düzeltmede oldu onunla beraber.. Atmamım sebebi ise gerçekten yüzüme yakıştıramadım ve küçük geldi kendime yabancılaştım pişmanımda düzeltirdim diyedeYuzune kucuk degil. Ve muntazam bir burun ama gereksiz bir operasyon olmus. Eski hali orijinal ve hem de gayet guzelken yenisi yapay olmus. Herkeste bu model burun var artik. Hani eskisi ciddi sorunlu olsa goze batmiyor ama senin gibi burnu olan biri neden yapaylasmak ister bunu anlayamiyorum
Ah ahh pişman oldum zatenÇok güzel olmuş bence küçük değil hatta eski burnunuzla boyut olarak çok az bir fark gibi geldi bana eski burnunuz da çok güzelmiş böyle de güzel olmuş
Distan hic dokunmadan icini duzeltebiliyorlar. Keske oyle yaptirsaydin. Orijinal, ifadene yumusaklik katan guzel bir burunmus cunku oncesi. Neyse olan olmus sonucta, yuzune kucuk falan degil. Onceki burnun da buyuk degilmis ki zaten.Teşekkür ederim ortaokulda iken bir kaza yapmıştım nefes sıkıntım vardı kemikler içten bayagı ufak ufak kırılmıştı düzeltmede oldu onunla beraber.. Atmamım sebebi ise gerçekten yüzüme yakıştıramadım ve küçük geldi kendime yabancılaştım pişmanımda düzeltirdim diyede
Sizi anlıyorum gerçekten zor bir süreç benim görünüş olarak çok problemli bir burnum olmasına ve yıllardır yaptırmak istememe rağmen şuan bayağı zorlanıyorum alışmakta. Hiç pişman olmayın inanın çok güzel olmuş size çok yakışmış yüzünüzde de hiç küçük kalmamış gayet güzelAh ahh pişman oldum zaten
Çok teşekkür ederim herşey degişiyor resmen gülüşlerim bile ilkinde mutlu iken digerinde mutsuz foto olduğu ortadaSizi anlıyorum gerçekten zor bir süreç benim görünüş olarak çok problemli bir burnum olmasına ve yıllardır yaptırmak istememe rağmen şuan bayağı zorlanıyorum alışmakta. Hiç pişman olmayın inanın çok güzel olmuş size çok yakışmış yüzünüzde de hiç küçük kalmamış gayet güzel
Evet çok değiştiriyor cidden yüzü alışma süreci de çok uzun maalesef. Başarılı bir ameliyat geçirmişsiniz sonucunuz güzel size de yakışmış alışmaya bakınÇok teşekkür ederim herşey degişiyor resmen gülüşlerim bile ilkinde mutlu iken digerinde mutsuz foto olduğu ortada
Çok teşekkür ederim herşey degişiyor resmen gülüşlerim bile ilkinde mutlu iken digerinde mutsuz foto olduğu ortadaSizi anlıyorum gerçekten zor bir süreç benim görünüş olarak çok problemli bir burnum olmasına ve yıllardır yaptırmak istememe rağmen şuan bayağı zorlanıyorum alışmakta. Hiç pişman olmayın inanın çok güzel olmuş size çok yakışmış yüzünüzde de hiç küçük kalmamış gayet güzel
Merhaba benim bariz yamuk ve büyük burnum var bende estetik ameliyat olacağım fiyatları ortalama nasıl hiçbir fikrim yok doktor da araştırmadm daha. Sizin fiyatı ne kadar
Sizde mi ameliyat oldunuzEvet çok değiştiriyor cidden yüzü alışma süreci de çok uzun maalesef. Başarılı bir ameliyat geçirmişsiniz sonucunuz güzel size de yakışmış alışmaya bakın
Gözüme çok abartılı geliyor çok yabancıyım kendimeGerçekten çok doğal olmuş ben bayıldım
çok yakışmış canımMerhaba arkadaşlar burun estetiği oldum 2.ay bitti yüzüme çok küçük gibi fotoğraf bırakıyorum nasıl lütfen görügğnüzü yazın incinmem:)
Bazı doktorlar burnu kaydırak gibi yapıyor ya da önden bakıldığında burun delikleri baya bir görünüyor. Sizin doktorunuz doğal bir burun yapmışSizde mi ameliyat oldunuz
Gözüme çok abartılı geliyor çok yabancıyım kendime
Bazı doktorlar burnu kaydırak gibi yapıyor ya da önden bakıldığında burun delikleri baya bir görünüyor. Sizin doktorunuz doğal bir burun yapmış
Bazı doktorlar burnu kaydırak gibi yapıyor ya da önden bakıldığında burun delikleri baya bir görünüyor. Sizin doktorunuz doğal bir burun yapmış
Teşekkür ederim:) iyi geldiniz banaçok yakışmış canım