- 27 Ağustos 2024
- 17
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi Birisiikara
Evet ben doğal olmasını istedim ve çok kalkık olmasın dedim ama bazı resimlerde dediğim gibi o hayvansı görüntü oluyor bazilarinda normal duruyor gerçekte nasıl gözüküyor kestiremiyorum umarım ödemdendir .şuan baya erken ve ödemli bence çok iyi olmuş eskisine göre zamanla doğallaşır oturur fazla kaldırmamış zaten ucunuda
Buşuan baya erken ve ödemli bence çok iyi olmuş eskisine göre zamanla doğallaşır oturur fazla kaldırmamış zaten ucunuda
Eski burnum uzun ve ucu dusuktu ancak ben inceliğini darlığını seviyordum şimdiki burnum ucu yuvarlak geniş delikler büyük umarım böyle kalmaz ödemdendirEski halinize göre bence güzel olmuş. Eski burnunuz uzun ve ince gözüküyor. Bu burun daha doğal olmuş. Şişlikler inince daha güzel olacaktır. Psikolojinizin bozulacağı bir burun değil inanın
Doktorum da çok ödemli oldugunu bu halinin en kötü halı olduğunu ancak yine de güzel oldugunu söyledi inşAllah öyledir sabırsızlıkla 6. Ayı bekleyeceğim artıkBenim gördüğüm şu an aşırı ödemli bir burun var.6 aydan sonra canınızı sıkmayın bence
Önceki burnunuz yüzüne göre fazla uzun ve ince duruyor. Sivri sinek görüntüsü var inanın bu burnunuz daha iyi o şişlikler inecekBu
Eski burnum uzun ve ucu dusuktu ancak ben inceliğini darlığını seviyordum şimdiki burnum ucu yuvarlak geniş delikler büyük umarım böyle kalmaz ödemdendir
Teşekkür ederim yorumunuz çok iyi geldiÖnceki burnunuz yüzüne göre fazla uzun ve ince duruyor. Sivri sinek görüntüsü var inanın bu burnunuz daha iyi o şişlikler inecek
Ameliyatta çektiği fotoda nasıl?Doktorum da çok ödemli oldugunu bu halinin en kötü halı olduğunu ancak yine de güzel oldugunu söyledi inşAllah öyledir sabırsızlıkla 6. Ayı bekleyeceğim artık
Bu foto bende yok bilmiyorum .Ameliyatta çektiği fotoda nasıl?
4 ay sonra dudakların gülüşün eskisi gibi olacak endişem olmasın şuan dudaklar bile gerginBenim de 17. Günüm ödemi de geçtim artık gülüşüm çok değişti gülmek istemiyorum hep böyle mi kalacak yoksa eskisi gibi gülebilecek miyim lütfen bu süreci yaşayan biri yardımcı olabilir mi
Gülünce burun kanatları iyice açılıyor ve delikler oldukça büyük görünüyor gün geçtikçe bu da düzelecek değil mi gerçekten hiç iyi değilim kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama psikolojim mahvoldu4 ay sonra dudakların gülüşün eskisi gibi olacak endişem olmasın şuan dudaklar bile gergin
Bı fotoğraf yükler misin yada özelden atGülünce burun kanatları iyice açılıyor ve delikler oldukça büyük görünüyor gün geçtikçe bu da düzelecek değil mi gerçekten hiç iyi değilim kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama psikolojim mahvoldu
Ben de öyle oldum ya kaçıncı ayındasınnnGülünce burun kanatları iyice açılıyor ve delikler oldukça büyük görünüyor gün geçtikçe bu da düzelecek değil mi gerçekten hiç iyi değilim kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama psikolojim mahvoldu