• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği

Melisa488

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
239
1
39
18
23
Acil bakarmısınız Burnumun önden fotoğrafları böyle sizce iyimi bana pek iyi gelmedi ama

Eklentiler

• 0F299CB1-D655-431A-AB60-183BB3C673EA.jpeg
    0F299CB1-D655-431A-AB60-183BB3C673EA.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 131
  • 6B6018E6-4D33-442B-BD48-F3D49A762A32.jpeg
    6B6018E6-4D33-442B-BD48-F3D49A762A32.jpeg
    116,3 KB · Görüntüleme: 126
Dert edilecek bir şeyinin olmadığını düşünüyorum seni gerçekten çok iyi anlıyorum ben de ameliyat olduğumdan beri deli gibi takıntı yapıp duruyordum bir yerlerimi halen de sorunlarım var ama artık eskisi gibi olmamaya çalışıyorum akışına bıraktım, her şeyi kontrol edemeyiz

Dert edilecek bir şeyinin olmadığını düşünüyorum seni gerçekten çok iyi anlıyorum ben de ameliyat olduğumdan beri deli gibi takıntı yapıp duruyordum bir yerlerimi halen de sorunlarım var ama artık eskisi gibi olmamaya çalışıyorum akışına bıraktım, her şeyi kontrol edemeyiz
Evet inşallah bende atlatırım

Ben de çok beğendim, yüzünüze yakışmış. Sanki daha genç göstermiş. Bence en az 6-9ay geçmesini bekleyin, şuanda da belli belirsiz bir fark var. O da ödemden kaynaklanıyor olabilir

Benim de bu konuda tecrübem yok. Ama forumda okuduğum kadarıyla ilk aylar ödeme bağlı olarak üst dudak bölgesi de şiş oluyormuş. Bence zamanla inecektir o şişlik. Ben bazı burun yaptıranlarda dudağın yukarı kalktığını bile duymuştum. Bence moralinizi bozmadan sabredin, bu süreç geçtikten sonra seversiniz yeni görüntünüzü. Şimdiden o böyle mi oldu şu şöyle mi oldu diye düşünüp moralinizi bozmayın derim :KK39:

Çok qmq.cok güzel.olmussssss,bayıldım 3.kez revizyon olmuş biri söylüyor.odemler inince daha netleşir şuan çok erken ama ben çok beğendim zamanla incelik 6 ay 1 yıl.sonra netleşir. Güle güle kullan .tadını çıkar

Çok teşekkür ederim ama korkuyorum bıde guluşum değişti burun ucum onden cok kalkık gelıyor üst dudagım oynamıyor dişlerim gozukmuyor sizce normal mi

Back
X