Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği
- Konu Sahibi Melisa488
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun ameliyat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Şubat 2023
- 48
- 12
- 8
- 27
Evet napıcagımı bılmıyorum artıkBurun kanadının biri daha yukarda duruyor
- 22 Şubat 2023
- 48
- 12
- 8
- 27
25. Gunum bugunNe zaman ameliyat oldunuz
- 22 Şubat 2023
- 48
- 12
- 8
- 27
Şuanda aynı şekilde mi fotoğraf atar mısnız
Eklentiler
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
Sizce burun kanatlarında çökme varmı bıde yamuk doktorum çökme yok ödem iniyor sie öyle gelıyor dedi daha 1 aylık kontrolume gıtmedımbu kadar ufak şeylere takılmayın, gayet hoş gözüküyor.
Ödemden bu tarz değişiklikler çok oluyormuş .Hem doktorlardan dinledim hem buradan okudum .Evet napıcagımı bılmıyorum artık
Sizinde öyledir inşallah ama genel olarak şekli güzel olmuş .
- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 27
Evet inşallah bende atlatırımDert edilecek bir şeyinin olmadığını düşünüyorum seni gerçekten çok iyi anlıyorum ben de ameliyat olduğumdan beri deli gibi takıntı yapıp duruyordum bir yerlerimi halen de sorunlarım var ama artık eskisi gibi olmamaya çalışıyorum akışına bıraktım, her şeyi kontrol edemeyiz
- 12 Eylül 2023
- 3
- 2
- 1
- 26
Gülüşüm çok garip üst dişlerim gözükmüyoe daha 1 ayımı doldurmadım sizce bu normal miBen de çok beğendim, yüzünüze yakışmış. Sanki daha genç göstermiş. Bence en az 6-9ay geçmesini bekleyin, şuanda da belli belirsiz bir fark var. O da ödemden kaynaklanıyor olabilir
- 12 Eylül 2023
- 3
- 2
- 1
- 26
Benim de bu konuda tecrübem yok. Ama forumda okuduğum kadarıyla ilk aylar ödeme bağlı olarak üst dudak bölgesi de şiş oluyormuş. Bence zamanla inecektir o şişlik. Ben bazı burun yaptıranlarda dudağın yukarı kalktığını bile duymuştum. Bence moralinizi bozmadan sabredin, bu süreç geçtikten sonra seversiniz yeni görüntünüzü. Şimdiden o böyle mi oldu şu şöyle mi oldu diye düşünüp moralinizi bozmayın derim
Çok qmq.cok güzel.olmussssss,bayıldım 3.kez revizyon olmuş biri söylüyor.odemler inince daha netleşir şuan çok erken ama ben çok beğendim zamanla incelik 6 ay 1 yıl.sonra netleşir. Güle güle kullan .tadını çık