- 24 Eylül 2022
- 41
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi clarkvehelena
-
Ama senin ki benim kadar şiş değildir. Bu ödem değil gibi sanki hep böyle kalcak gibi duruyo vallaDoktorum bana 1 sene icinde ancak inecegini soyledi burun sirtimin
Elinizle bastırdığınız fotoda güzel duruyor.Merhaba arkadaşlar. 4 ay önce rinoplasti oldum. Burun asla istediğim gibi değil. Burun ucum uzun , sırt kısmı aşırı şiş ve baya büyük görünüyor. Pek kalkıkta değil. Şiş olan kısmın üstüne bastırınca iniyor . Doktorum gaga burun deformesi değilde ödem olduğunu söylüyor ama 4 ay geçmiş bu kadar ödem de olmaz yanii. Böyle bir süreç yaşayan var mı ? Bu ödem mi sizce? Geçer mi kendiliğinden? Ve sizce nasıl görünüyor kalkıklığı filan?
Cok sis benimki de, kavisli hic durmuyor. Ameliyat fotorafinin 2 katiAma senin ki benim kadar şiş değildir. Bu ödem değil gibi sanki hep böyle kalcak gibi duruyo valla
İki fotoda da son hali. Kamera açısına göre değişiyor şekli. Ama evet böyle uzun maalesefTekli fotoğrafta ki son hali mi
Kalın deriliyimBurun ucunuz kalın miydi
Merhaba arkadaşlar. 4 ay önce rinoplasti oldum. Burun asla istediğim gibi değil. Burun ucum uzun , sırt kısmı aşırı şiş ve baya büyük görünüyor. Pek kalkıkta değil. Şiş olan kısmın üstüne bastırınca iniyor . Doktorum gaga burun deformesi değilde ödem olduğunu söylüyor ama 4 ay geçmiş bu kadar ödem de olmaz yanii. Böyle bir süreç yaşayan var mı ? Bu ödem mi sizce? Geçer mi kendiliğinden? Ve sizce nasıl görünüyor kalkıklığı filan?
Doğrudoktorlar hastaları oyalıyor sürekli 1 yıl bekle diye zaman kazanma taktiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?