• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği:((

clarkvehelena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
41
9
1
23
Merhaba arkadaşlar. 4 ay önce rinoplasti oldum. Burun asla istediğim gibi değil. Burun ucum uzun , sırt kısmı aşırı şiş ve baya büyük görünüyor. Pek kalkıkta değil. Şiş olan kısmın üstüne bastırınca iniyor . Doktorum gaga burun deformesi değilde ödem olduğunu söylüyor ama 4 ay geçmiş bu kadar ödem de olmaz yanii. Böyle bir süreç yaşayan var mı ? Bu ödem mi sizce? Geçer mi kendiliğinden? Ve sizce nasıl görünüyor kalkıklığı filan?

Eklentiler

• IMG_20230107_195731_190.jpg
    IMG_20230107_195731_190.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 254
Merhaba arkadaşlar. 4 ay önce rinoplasti oldum. Burun asla istediğim gibi değil. Burun ucum uzun , sırt kısmı aşırı şiş ve baya büyük görünüyor. Pek kalkıkta değil. Şiş olan kısmın üstüne bastırınca iniyor . Doktorum gaga burun deformesi değilde ödem olduğunu söylüyor ama 4 ay geçmiş bu kadar ödem de olmaz yanii. Böyle bir süreç yaşayan var mı ? Bu ödem mi sizce? Geçer mi kendiliğinden? Ve sizce nasıl görünüyor kalkıklığı filan?
Elinizle bastırdığınız fotoda güzel duruyor.
Ama diğer fotolardaki hali değişik. Hiç kavis yok.
Kavis olsa çok iyi olurmuş.

Bilemiyorum ama son görseldeki hali şişliğe çok benzemiyor.İlk ay böyle olmayıp giderek şiştiyse korktuğunuz deformite olabilir.Şişen kısmı bantlamayı denediniz mi ? Gece yatarken flasterle bantlamayı araştırabilirsiniz.İçiniz rahat değilse bir başka doktora görünün.Doğruyu söyleyecektir.

Dört ayda hala ödem olması normal bence. Ama şekil olarak değişir mi sanmıyorum. Belki şişlikleriniz azalır zamanla. Bir de deriniz kalın sanırım iyileşme süreniz uzun sürebilir.

Bence hala çok ödemli 1 yılın sonunda daha zarif görünecektir.

ödem 1 yılda iniyor tamamen gerçekten ama şu anki burnunuzdan çok farklı olacağını zannetmiyorum 4 ay geçmiş çünkü. biraz daha iner şişi

Back