S Sinem94 Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2022 33 6 30 1 Aralık 2022 Konu Sahibi Sinem94 #1 burun ucu kaldırma ameliyatı olan varmı 2. Revizyon ameliyatı olucam daha önce olan kişiler varmı?
L leilaylo Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 578 208 1 Aralık 2022 Konu Sahibi Sinem94 #2 6 ay sonra muhtemelen ben de olacağım ikinci kez aynı sebeple. Sizin burnunuzu özelden görebilir miyim?
6 ay sonra muhtemelen ben de olacağım ikinci kez aynı sebeple. Sizin burnunuzu özelden görebilir miyim?
A Aytul ync Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Haziran 2017 119 -18 36 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Sinem94 #3 Sinem94 .!.: burun ucu kaldırma ameliyatı olan varmı 2. Revizyon ameliyatı olucam daha önce olan kişiler varmı? Genişletmek için tıkla... Benim şu an 2. ayım burnum havada çok kötü duruyor hiç inmeyecek gibi geliyor bana burnunuz çok kötu durumda değilse asla yaptırma derim
Sinem94 .!.: burun ucu kaldırma ameliyatı olan varmı 2. Revizyon ameliyatı olucam daha önce olan kişiler varmı? Genişletmek için tıkla... Benim şu an 2. ayım burnum havada çok kötü duruyor hiç inmeyecek gibi geliyor bana burnunuz çok kötu durumda değilse asla yaptırma derim
A Aytul ync Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Haziran 2017 119 -18 36 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Sinem94 #4 leilaylo .!.: 6 ay sonra muhtemelen ben de olacağım ikinci kez aynı sebeple. Sizin burnunuzu özelden görebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sizin ameliyattan sonra düşme mi oldu ucunda benim 2. Ayım o kadar kalkık ve kötü duruyor ki hiç inmeyecek gibi
leilaylo .!.: 6 ay sonra muhtemelen ben de olacağım ikinci kez aynı sebeple. Sizin burnunuzu özelden görebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sizin ameliyattan sonra düşme mi oldu ucunda benim 2. Ayım o kadar kalkık ve kötü duruyor ki hiç inmeyecek gibi
L leilaylo Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 578 208 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Sinem94 #5 Ebrar bgc .!.: Sizin ameliyattan sonra düşme mi oldu ucunda benim 2. Ayım o kadar kalkık ve kötü duruyor ki hiç inmeyecek gibi Genişletmek için tıkla... Evet düşme oldu çok fazla düştü
Ebrar bgc .!.: Sizin ameliyattan sonra düşme mi oldu ucunda benim 2. Ayım o kadar kalkık ve kötü duruyor ki hiç inmeyecek gibi Genişletmek için tıkla... Evet düşme oldu çok fazla düştü
A Aytul ync Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Haziran 2017 119 -18 36 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Sinem94 #6 leilaylo .!.: Evet düşme oldu çok fazla düştü Genişletmek için tıkla... Kaçıncı ayda başladı dusme
L leilaylo Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 578 208 5 Aralık 2022 Konu Sahibi Sinem94 #7 Ebrar bgc .!.: Kaçıncı ayda başladı dusme Genişletmek için tıkla... Alçı çıktığından beri 3-4 ay boyunca düştü
Ebrar bgc .!.: Kaçıncı ayda başladı dusme Genişletmek için tıkla... Alçı çıktığından beri 3-4 ay boyunca düştü
S Sinem94 Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2022 33 6 30 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Sinem94 #8 Ebrar bgc .!.: Benim şu an 2. ayım burnum havada çok kötü duruyor hiç inmeyecek gibi geliyor bana burnunuz çok kötu durumda değilse asla yaptırma derim Genişletmek için tıkla... İniyor merak etmeyin
Ebrar bgc .!.: Benim şu an 2. ayım burnum havada çok kötü duruyor hiç inmeyecek gibi geliyor bana burnunuz çok kötu durumda değilse asla yaptırma derim Genişletmek için tıkla... İniyor merak etmeyin