- 4 Ağustos 2022
- 8
- 4
- 22
-
- Konu Sahibi sinemella10
Foto aynı benim ilk dört gündeki halim diyemeyeceğim, benimki bunun uc dört katı daha kötüydü. Yanaklarıma kadar morarmış ve patates olmuştumson halim burdadır
rinoplasti doktorumdan gayet memnunum mustafa dağdelen ama benim bünyem zayıf maalesefRevizyon mu ilk ameliyat mı doktorunuz kimdi?
evet o yok hemen ertesi gün aldı doktorumFoto aynı benim ilk dört gündeki halim diyemeyeceğim, benimki bunun uc dört katı daha kötüydü. Yanaklarıma kadar morarmış ve patates olmuştumburnunuzun içi sıvı dolu olması normal çünkü sumkuremiyorsunuz, burnunuzu cekemiyorsumuz, silemiyorsunuz. İlk altı ay burun sıvısında artıs olur demişti doktorum. Bunun bir ilacı yok maalesef. Çok hareket etmekten kaçının, bu bir nebze de olsa azaltır. Ben geriye doğru uzanıp, burun açıcı spreyleri içe sikip, içe doğru iyice akmasını bekliyordum. Baloncuklar çıkıyordu burnumdan çünkü tikaliydi ama bunu tekrar ettikçe açılıyordu az da olsa. Benim ilk bir hafta silikon tampon vardı. Sizin o da yokmuş şuan.
çok normal. 5. gün falan artık rahatlamaya başlamıştım. burnumdan o süreçte hiç nefes alamadım benim operasyonum uzundu, burnum kan doldu kuruyan kanlar kaldı çünkü kanamam iki gün sürdü ve sinüzitim de vardı, sinüslerim de iyice doldu. yüzümün şişliği çoktu 4. güne kadar şişlik arttı sonra inmeye başladı. gözüm kaşınıyor, acıyor ve akıyordu. baş ağrım da oldu. Ben iki hafta kadar pek konuşamadım düzgün, yemek yerken ağzımı pek açamadım, mimik de yapamadım. Çok da yavaş yürüdüm, arabada eylemsizlikten bile çok sızlamam oluyordu. Yani normal, merak etmeyinson halim burdadır
Son halini paylaşmadan nerelere gittin sinemellaevet o yok hemen ertesi gün aldı doktorumşu an ben de şiş halimle herkes korkuyor halimden beni rahatlattınız ya çok saolun akıntı olayları çok inşallah biter son halimi paylaşırım içime su serptiniz