burun estetiği

sinemella10

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
8
4
22
merhabalar arkadaşlar yeni üyeyim ben salı günü ameliyat oldum burnumdan ameliyatım 2 saat sürdü işte bu perşembe 3. gün aşırı şekilde akıntım var kanama değil ama burnumun içinde sıvı var gibi doktor içindeki tamponu ertesi gün çıkardı nefes alayım diye sonra burnumun akıntısından doldu çok da konuşamıyorum siz de de böyle bir şey oldu mu strese girdim resmen

son halim burdadır

Eklentiler

• 5413725F-0237-49AC-BDDA-DD9FC629B4EC.jpeg
    104 KB · Görüntüleme: 176
son halim burdadır
Foto aynı benim ilk dört gündeki halim diyemeyeceğim, benimki bunun uc dört katı daha kötüydü. Yanaklarıma kadar morarmış ve patates olmuştum burnunuzun içi sıvı dolu olması normal çünkü sumkuremiyorsunuz, burnunuzu cekemiyorsumuz, silemiyorsunuz. İlk altı ay burun sıvısında artıs olur demişti doktorum. Bunun bir ilacı yok maalesef. Çok hareket etmekten kaçının, bu bir nebze de olsa azaltır. Ben geriye doğru uzanıp, burun açıcı spreyleri içe sikip, içe doğru iyice akmasını bekliyordum. Baloncuklar çıkıyordu burnumdan çünkü tikaliydi ama bunu tekrar ettikçe açılıyordu az da olsa. Benim ilk bir hafta silikon tampon vardı. Sizin o da yokmuş şuan.

evet o yok hemen ertesi gün aldı doktorum şu an ben de şiş halimle herkes korkuyor halimden beni rahatlattınız ya çok saolun akıntı olayları çok inşallah biter son halimi paylaşırım içime su serptiniz

Şişlik ve morarma benimkine göre birazcık fazla ama 3. Gün için gayet normal. Burun tıkanıklığı çok normal benim alçılarım çıkarken doktor içini temizlemişti. İlk 2 ay falan akıntı çok oluyor ve tozdan dolayı da katılaşıp burnu tıkıyormuş doktorum öyle dedi. Benim tamponum da 3. Gün çıkmıştı ama doktorum bana sprey falan vermedi çeşmeden su çek dedi. Ben korkup çekemedim o ayrı tabi Ama şimdi çekebiliyorum. Burnumda hala tıkanıklık oluyor. (2 ay oldu benim)

son halim burdadır
çok normal. 5. gün falan artık rahatlamaya başlamıştım. burnumdan o süreçte hiç nefes alamadım benim operasyonum uzundu, burnum kan doldu kuruyan kanlar kaldı çünkü kanamam iki gün sürdü ve sinüzitim de vardı, sinüslerim de iyice doldu. yüzümün şişliği çoktu 4. güne kadar şişlik arttı sonra inmeye başladı. gözüm kaşınıyor, acıyor ve akıyordu. baş ağrım da oldu. Ben iki hafta kadar pek konuşamadım düzgün, yemek yerken ağzımı pek açamadım, mimik de yapamadım. Çok da yavaş yürüdüm, arabada eylemsizlikten bile çok sızlamam oluyordu. Yani normal, merak etmeyin

Son halini paylaşmadan nerelere gittin sinemella
neyse, umarım burnun her açıdan çok iyi olur, çektiğin acılara değer.

Benim 1 ayim 1 hatfa önce oldu açık rinoplastika oldugu icin şişme morarma kanama olmadi hatta alçı ve tampon bile takmadilar ama sizin 3 gün icin baya iyi şiş cok değil benimde hala akintilarim var sümük değil qarip bir sivi geliyor bu arada burnunuzun güzel olacağını hiss ettim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…