• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği

İyi günler gülüm narkoz o bende oldum 10 cu günündeyim ameliyattan sonra narkozu kusmadıysan oksurek gibi kalıyor bende de cok oldu gecdi çok şükür
Ben de 10 gün önce olmuştum kusma da öksürük de olmadı çok şükür çok korkuyordum ameliyat sonrası oksurup hapsirmaktan

Peki sizde burun ucuna dokununca uyuşma oluyor mu benim pandaj daha cikmadi yarın çıkacak burnuma dokunamiyorum sanki hamur gibi
Bende şu an bant var ve mümkün olduğunca dokunmuyorum sadece güneş kremi sürüyorum hafif hafif banttan gözüken yerlerine ama dediğiniz gibi bir hamur kivami yok dokundugum zaman

Bende şu an bant var ve mümkün olduğunca dokunmuyorum sadece güneş kremi sürüyorum hafif hafif banttan gözüken yerlerine ama dediğiniz gibi bir hamur kivami yok dokundugum zaman
Bilmiyorum belkide ben abarttigim için öyle hiss edigorum ama burun ucuna dokundugumda uyusuyor baya endiselendirdi bu durum yarin bantlar çikiyor bakalım artık

ben ali oğuz demire oldum çok mutluyum ve doğal oldu

bu mesajınız ve S Sevgim3 hesabınız ile tek yazdığınız mesaj içeriği doktor ismi. Böyle tecrübe paylaşılmaz. Yaptığınız insanları yönlendirmektir, hasta memnuniyeti böyle dile getirilmez. Sizin mesajlarınızı dikkate alanın aklına şaşarım. 2 hesabınızın toplam 31 mesajı var hepsinde de aynı şeyi yani doktorun ismini yazmışsınız. Tecrübelerinizi paylaşın diyoruz, nasıl geçti, neler yaptınız gibi....

Son düzenleme:
bu mesajınız ve S Sevgim3 hesabınız ile tek yazdığınız mesaj içeriği doktor ismi. Böyle tecrübe paylaşılmaz. Yaptığınız insanları yönlendirmektir, hata memnuniyeti böyle dile getirilmez. Sizin mesajlarınızı dikkate alanın aklına şaşarım. 2 hesabınızın toplam 31 mesajı var hepsinde de aynı şeyi yani doktorun ismini yazmışsınız. Tecrübelerinizi paylaşın diyoruz, nasıl geçti, neler yaptınız gibi....
Bunlar yüzünden insan doktor tavsiyesi de isteyemiyor. Sürekli bi ya reklamsa düşüncesi...

Ben geçen sene ahmet islama oldum ve gerçekten memnun kaldım.
Ama şuan fiyat 3 katı olmuş:)
Evet ben de Ahmet İslam ve Tural Fatullayev arasında kalmıştım. Tural Fatullayev'e oldum. Fiyatlar dediğiniz gibi artmış baya ama her şey arttığı için ne yazık ki normal :')

Back