- 29 Mayıs 2022
- 37
- 14
- 18
- 21
- Konu Sahibi blackswan2
Merhaba. Ben bu yaz burun estetiği olmak istiyorum ve doktor arayisindayim. Yaptıran ve memnun olan ya da sakın yaptırmayın dediğiniz doktor varsa lütfen beni bilgilendirir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden foto atabilir misinizBen betül cengize burun estetiği oldum burnum çok kötü oldu. çok pişmanım ve çok mutsuzum keşke olmasaydım diyorum lütfen iyi araştırın doktorunuzu yoksa benim gibi revizyon için doktor arayışına girersiniz.
Kalin deriliyseniz hic bulasmayin,kemer torpuleme hafif burun ucu kalınlığı isterseniz kapalı teknik olun derim, burun elastikligini kaybetmemeli özelikle bu konuda başarılı doktor arayin. Burnunuz cok cok kotuyse yaptirin idare eder ise hic bulasmayin kendi burnunuz gibi olmazMerhaba. Ben bu yaz burun estetiği olmak istiyorum ve doktor arayisindayim. Yaptıran ve memnun olan ya da sakın yaptırmayın dediğiniz doktor varsa lütfen beni bilgilendirir misiniz?
Bırakın fotoğraf çekinmeyi aynaya bile bakmak istemiyorum çünkü moralim bozuluyor.Özelden foto atabilir misiniz
Selam ben 18 yasına gırdım direk yaptırdım burnumuBırakın fotoğraf çekinmeyi aynaya bile bakmak istemiyorum çünkü moralim bozuluyor.
Sorun nedir tam olarak burun ucu çökmesi,dar kanal,kemer görünüm,asimetri vb mi ? Yoksa sadece şekli mi suratınıza yakistirmadinizBırakın fotoğraf çekinmeyi aynaya bile bakmak istemiyorum çünkü moralim bozuluyor.
Burnumun sağ ve solunda gözüme kadar uzanan kemik çıkıntılıarı var hemde burun kökünden başlayıp kanatlara kadar uzanan yine burun sırtında tümsekler mevcut ve aynı zamanda burun deliklerim eşit değil yani anlayacağınız elle tutulur bir yanı yok ameliyat olacaksanız doktorunuzu iyi araştırımanızı tavsiye ederim yoksa benim gibi aynalara küsersiniz.Sorun nedir tam olarak burun ucu çökmesi,dar kanal,kemer görünüm,asimetri vb mi ? Yoksa sadece şekli mi suratınıza yakistirmadiniz
Haklısınız ama sınav yilimdi bu yıl ve gidip görüşecek vaktim oluşmadı hiç... Yazın ayarlamaya çalışacağım umarımBurnunla mutsuzsan yaptir bütcede yetiyorsa tabi. Yaz icin gec kalmadinizmi? Randevulari cok gec veriyorlar ameliyat tarihleride öyle
Çok üzüldüm gerçekten umarım iyi bir doktor bulup istediğiniz buruna kavuşur ve çabucak iyilesirsiniz.Ben betül cengize burun estetiği oldum burnum çok kötü oldu. çok pişmanım ve çok mutsuzum keşke olmasaydım diyorum lütfen iyi araştırın doktorunuzu yoksa benim gibi revizyon için doktor arayışına girersiniz.
Burnumla gerçekten çok mutsuzum kemerli bir burun hayat kalitemi, özgüvenimi düşürüyor ne yazık ki.. Kalın derili mi hiç anlayamiyorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimKalin deriliyseniz hic bulasmayin,kemer torpuleme hafif burun ucu kalınlığı isterseniz kapalı teknik olun derim, burun elastikligini kaybetmemeli özelikle bu konuda başarılı doktor arayin. Burnunuz cok cok kotuyse yaptirin idare eder ise hic bulasmayin kendi burnunuz gibi olmaz
Ben de 19 yaşındayım ve umarım güvenilir bir doktor bulup yaptıracağımSelam ben 18 yasına gırdım direk yaptırdım burnumu
Çok teşekkür ederim.Çok üzüldüm gerçekten umarım iyi bir doktor bulup istediğiniz buruna kavuşur ve çabucak iyilesirsiniz.
Merhaba Ali Oğuz beye olmak istiyorum bende bilgi verir misinizben ali oğuz demire oldum çok mutluyum ve doğal oldu
Merhaba burnunuzu özelden gorebilirmiyimben ali oğuz demire oldum çok mutluyum ve doğal oldu
Ben de görebilir miyim lütden?Merhaba burnunuzu özelden gorebilirmiyim