- 20 Haziran 2020
- 24
- 7
- 16
- 32
- Konu Sahibi busrayldrm93
-
Teşekkür ederim onu da arastircamfahrettin yılmaza bi bak istersen
Araştırırken şikayetvar.com'a da bakmayı unutmaTeşekkür ederim onu da arastircam
Duydum çok inceledim ama paylaştığı fotoğraflarda özellikle ön görüntüyü beğenemedim.Peki bir şey soracağım dr Erkan soylu doktoru daha önce hiç duydunuz mu acaba
Bütçe nedirEvet ya öndan bir garip yapmış doktor secmek cok zor. Karar veremiyorum
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için araştırcam hemenAli Evlice’yi araştırabilirsiniz. Bütçenize uygun ve doğal tarzda çalışıyor.
Rica ederim şimdiden sağlıkla ve mutlulukla sonuçlanmasını dilerim. Bir sorunuz olursa ameliyat süreciyle alakalı bana özelden mesaj atabilirsiniz seve seve yanıtlarım.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için araştırcam hemen
Rica ederim şimdiden sağlıkla ve mutlulukla sonuçlanmasını dilerim. Bir sorunuz olursa ameliyat süreciyle alakalı bana özelden mesaj atabilirsiniz seve seve yanıtlarım.
?Merhabalar, Dr. Oğuz kaan önder e ameliyat olmayı düşünüyorum fikirlerinizi veya duyumları alabilir miyim?
Bu doktorue açıkçası bilmiyorum. Ama çok doktor araştırdım. En içime sinen şu anda Dr Mustafa Karaca oldu ondan ayın 16 sina randevu aldım. Bakalım neler söyleyecekMerhabalar, Dr. Oğuz kaan önder e ameliyat olmayı düşünüyorum fikirlerinizi veya duyumları alabilir miyim?
Kesinlikle kulak burun boğaz uzmanlarına bakmalısınız ameliyat için plastik cerrahlara değilBu doktorue açıkçası bilmiyorum. Ama çok doktor araştırdım. En içime sinen şu anda Dr Mustafa Karaca oldu ondan ayın 16 sina randevu aldım. Bakalım neler söyleyecek
Sanırsam fikrim yine değişti Simdi Dr. Doğan pınarı araştırıyorum ama daha kendisi hakkında bilgi sahibi değilim. Şimdilik Instagram hesabından takip ediyorum kbbciKesinlikle kulak burun boğaz uzmanlarına bakmalısınız ameliyat için plastik cerrahlara değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?