• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği

Meryemhyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
7
0
1
30
Arkadaşlar kaç senedir burun estetiği yaptırmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum ameliyat ve sonrası korkum çok fazla gazi antep de bildiğiniz iyi bir plastik cerrahi uzmanı var mi serdar kara diye bir doktor buldum nasil daha önce ameliyat olan oldu mu acaba ... lütfen yardımcı olur musunuz 6. Ayda düğünüm var bu burunla düğün yapmak istemiyorum...

Biran once ameliyatini olursan 6.aya kadar birseyin kalmaz baya toparlanir burnun.
Korkacak bisey yok tabi sonrasi cok kolay diyemem ama cekilemiyecek birsey degil.
Hersey tamponlar cikana kadar. En fazla 1 hafta zorluk yasiyacaksin.
Inan hayal ettigimiz o burna sahip olmaya hepsi deger
Tercihini cok dikkatli yap dugununde varmis dogru doktoru bulmak onemli

Biran once ameliyatini olursan 6.aya kadar birseyin kalmaz baya toparlanir burnun.
Korkacak bisey yok tabi sonrasi cok kolay diyemem ama cekilemiyecek birsey degil.
Hersey tamponlar cikana kadar. En fazla 1 hafta zorluk yasiyacaksin.
Inan hayal ettigimiz o burna sahip olmaya hepsi deger
Tercihini cok dikkatli yap dugununde varmis dogru doktoru bulmak onemli
En sıkıntılı konum da o aslında doktor bulmak bir de fazla bir sorunum yok burun kemeri çok rahatsiz ediyor estetik acıdan ve bu psikolojimi bozuyor kapalı burun ameliyatı tavsiye ederse doktor uygun görürse onu olmak istiyorum

En sıkıntılı konum da o aslında doktor bulmak bir de fazla bir sorunum yok burun kemeri çok rahatsiz ediyor estetik acıdan ve bu psikolojimi bozuyor kapalı burun ameliyatı tavsiye ederse doktor uygun görürse onu olmak istiyorum
Tek sıkıntın kemerse kapalida olabilirsin

8 gün oldu ameliyat olalı ve şuan ödemlerim dışında hiç bişeyim yok ameliyatım yarim saat sürdü. Gerçekten çok kolay bi süreçti benim için. Şuan kendime bakmaya doyamıyorum Bence hemen ol

8 gün oldu ameliyat olalı ve şuan ödemlerim dışında hiç bişeyim yok ameliyatım yarim saat sürdü. Gerçekten çok kolay bi süreçti benim için. Şuan kendime bakmaya doyamıyorum Bence hemen ol
Nerde oldunuz hangi doktor peki böyle mesajları okudukça içim rahatliyor 🙏

Back