BURUN ESTETİĞİ

dilek3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
51
4
38
40
Merabalar ben 10 gün önce burun estetiği oldum ama 6.cı gün tamponlarım ve burnumun üzerindeli atel çıktı normal bant yapıştırıldı buda 2 gün kaldıktan sonra oda cıkartıldı ve ben bir gün sonra yani 8.ci gün burnumdaki donuk kabukları temizlemek istedim kulaç çubuguyla olmayınca kuş parmağımla temizledim ve bunu 2 defa yaptım ve sanki burnumdaki o sertlik biraz gitti gibi oldu ve sanki burun ucum şişti acab şekilmi degiştirdi parmakla temizlediğim için moralim çok bozuk aynı şeyi yaşasayn varsa paylaşırsa sevinirim (

Geçmiş olsun. Daha çok yeni bir burun o yüzden ödemden dolayı zaman zaman şişebilir. Bi şey olduğunu sanmıyorum ama mümkün olduğunca oynamayın. Sadece doktorun önerdiği şekilde temizleyin gönlünüzce olsun

inşallah dediğin gibi ödemdir ellfiayy çünkü en azından ödem zamanla geçer ama açılma falan olduysa o geçmez ama temizlerken öyle bastırarak yapmadım hassas bi şekilde yaptım ama bi 10 dakikamı aldı yani

inşallah dediğin gibi ödemdir ellfiayy çünkü en azından ödem zamanla geçer ama açılma falan olduysa o geçmez ama temizlerken öyle bastırarak yapmadım hassas bi şekilde yaptım ama bi 10 dakikamı aldı yani ertesi gün kalktığımda baktım biraz şişmiş ve büyümüş gibi geldi bana

Ödemdir ödem canını sıkma taktıkça gözüne çarpar. sabah uyanınca ödemli olması normal zaten

böyle bişey yaşadınmı ki yada burun etetiği oldunmu
Canım bende 13 günlük burnuş sahibiyim. Burnun şu anda hala ödem evresinde. Bu şişlikler bazen burnunun bir tarafında, bazen ucunda daha çok gibi olabilir bunlar normal şeyler. Bende o kabuklara sinirim bugün kulak çubuğuyla temizlemeye çalıştım. Biraz zorlamışım gibi geldi bana doktorum bir şey olmaz dedi. Ama yine de hassas davranmakta fayda var.

Yaaaa çokkk tşk ederim içimi rahatlattın vallahi Allah kalbinde ki istediğin en güzel dileklerini sana ödül olarak sunsun inşallah çok saol vallahi çok mutlu oldummmm hatta içimden şarkı söylemek bile geldiiii şimdiii

Canım benim Rabbim sana da en güzel şeyleri yaşamak nasip etsin. Ameliyat sonrası psikolojisi çok zor ve ağır. Elini bile dalıp dokunsan saatlerce kafanda kuruyosun bir şey mi oldu diye. Haliyle çok endişeli ve gergin oluyorsun ama malesef diğer insanlar anlamıyor bu durumu. Abartıyosun diyolar. Bizim birbirimizi anlayanlar olarak destek olup yükümüzü hafifletmemiz lazım, bunun için buradayız. İnşallah hepimiz için süreç sorunsuz ve çabuk geçip, sonuç tam da istediğimiz gibi olur

Evet kesinlikle aynen bunları yaşıyorum damdan düşenin halinin damdan düşen bilir diye boşuna demiyorlar ben doktoruma soramadım cekindim açıkçası yani bide niye parmağınla çekmeye calıstin dicek falan o yüzden soramadım ama bizim eczaneci bı tane antibiyotikli pomad krem verdi içine sür o intihabi alır dedi bir saat önce sürdüm rahatlattı gibi o sertlik yumuşadı sanki ama en iyi antibiyotikli krem dedi adı da Stafine merhem

Akl
Aklımda bulunsun, teşekkür ederim

Benim de daha çok yeni 1 ay oldu sayılır. Burnumun ucu sert. Burun sırtında ödem var biraz ama genel olarak çok şükür iyi durumum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…