Geçmiş olsun. Daha çok yeni bir burun o yüzden ödemden dolayı zaman zaman şişebilir. Bi şey olduğunu sanmıyorum ama mümkün olduğunca oynamayın. Sadece doktorun önerdiği şekilde temizleyingönlünüzce olsun
inşallah dediğin gibi ödemdir ellfiayy çünkü en azından ödem zamanla geçer ama açılma falan olduysa o geçmez ama temizlerken öyle bastırarak yapmadım hassas bi şekilde yaptım ama bi 10 dakikamı aldı yaniGeçmiş olsun. Daha çok yeni bir burun o yüzden ödemden dolayı zaman zaman şişebilir. Bi şey olduğunu sanmıyorum ama mümkün olduğunca oynamayın. Sadece doktorun önerdiği şekilde temizleyingönlünüzce olsun
inşallah dediğin gibi ödemdir ellfiayy çünkü en azından ödem zamanla geçer ama açılma falan olduysa o geçmez ama temizlerken öyle bastırarak yapmadım hassas bi şekilde yaptım ama bi 10 dakikamı aldı yaniertesi gün kalktığımda baktım biraz şişmiş ve büyümüş gibi geldi bana
böyle bişey yaşadınmı ki yada burun etetiği oldunmuÖdemdir ödem canını sıkma taktıkça gözüne çarpar. sabah uyanınca ödemli olması normal zaten
Evet oldumböyle bişey yaşadınmı ki yada burun etetiği oldunmu
Evet oldum
[/Q Ne zaman oldun ve nasul geçti ödemler oldumu burun ucunda
Canım bende 13 günlük burnuş sahibiyim. Burnun şu anda hala ödem evresinde. Bu şişlikler bazen burnunun bir tarafında, bazen ucunda daha çok gibi olabilir bunlar normal şeyler. Bende o kabuklara sinirim bugün kulak çubuğuyla temizlemeye çalıştım. Biraz zorlamışım gibi geldi bana doktorum bir şey olmaz dedi. Ama yine de hassas davranmakta fayda var.böyle bişey yaşadınmı ki yada burun etetiği oldunmu
Yaaaa çokkk tşk ederim içimi rahatlattın vallahi Allah kalbinde ki istediğin en güzel dileklerini sana ödül olarak sunsun inşallah çok saol vallahi çok mutlu oldummmm hatta içimden şarkı söylemek bile geldiiii şimdiiiCanım bende 13 günlük burnuş sahibiyim. Burnun şu anda hala ödem evresinde. Bu şişlikler bazen burnunun bir tarafında, bazen ucunda daha çok gibi olabilir bunlar normal şeyler. Bende o kabuklara sinirim bugün kulak çubuğuyla temizlemeye çalıştım. Biraz zorlamışım gibi geldi bana doktorum bir şey olmaz dedi. Ama yine de hassas davranmakta fayda var.
Canım benim Rabbim sana da en güzel şeyleri yaşamak nasip etsin. Ameliyat sonrası psikolojisi çok zor ve ağır. Elini bile dalıp dokunsan saatlerce kafanda kuruyosun bir şey mi oldu diye. Haliyle çok endişeli ve gergin oluyorsun ama malesef diğer insanlar anlamıyor bu durumu. Abartıyosun diyolar. Bizim birbirimizi anlayanlar olarak destek olup yükümüzü hafifletmemiz lazım, bunun için buradayız. İnşallah hepimiz için süreç sorunsuz ve çabuk geçip, sonuç tam da istediğimiz gibi olurYaaaa çokkk tşk ederim içimi rahatlattın vallahi Allah kalbinde ki istediğin en güzel dileklerini sana ödül olarak sunsun inşallah çok saol vallahi çok mutlu oldummmm hatta içimden şarkı söylemek bile geldiiii şimdiii
Evet kesinlikle aynen bunları yaşıyorum damdan düşenin halinin damdan düşen bilir diye boşuna demiyorlar ben doktoruma soramadım cekindim açıkçası yani bide niye parmağınla çekmeye calıstin dicek falan o yüzden soramadım ama bizim eczaneci bı tane antibiyotikli pomad krem verdi içine sür o intihabi alır dedi bir saat önce sürdüm rahatlattı gibi o sertlik yumuşadı sanki ama en iyi antibiyotikli krem dedi adı da Stafine merhemCanım benim Rabbim sana da en güzel şeyleri yaşamak nasip etsin. Ameliyat sonrası psikolojisi çok zor ve ağır. Elini bile dalıp dokunsan saatlerce kafanda kuruyosun bir şey mi oldu diye. Haliyle çok endişeli ve gergin oluyorsun ama malesef diğer insanlar anlamıyor bu durumu. Abartıyosun diyolar. Bizim birbirimizi anlayanlar olarak destek olup yükümüzü hafifletmemiz lazım, bunun için buradayız. İnşallah hepimiz için süreç sorunsuz ve çabuk geçip, sonuç tam da istediğimiz gibi olur
Aklımda bulunsun, teşekkür ederimEvet kesinlikle aynen bunları yaşıyorum damdan düşenin halinin damdan düşen bilir diye boşuna demiyorlar ben doktoruma soramadım cekindim açıkçası yani bide niye parmağınla çekmeye calıstin dicek falan o yüzden soramadım ama bizim eczaneci bı tane antibiyotikli pomad krem verdi içine sür o intihabi alır dedi bir saat önce sürdüm rahatlattı gibi o sertlik yumuşadı sanki ama en iyi antibiyotikli krem dedi adı da Stafine merhem
Aynen böyle şeylerde yazalım birbirimize superisi yani burun ameliyatı olanlarda yararlanır en azındanAkl
Aklımda bulunsun, teşekkür ederim
Doğru diyosun :)Aynen böyle şeylerde yazalım birbirimize superisi yani burun ameliyatı olanlarda yararlanır en azından
Hangi sehirde hangi doktora oldunuzBenim de daha çok yeni 1 ay oldu sayılır. Burnumun ucu sert. Burun sırtında ödem var biraz ama genel olarak çok şükür iyi durumum
Gaziantep de murat hocaHangi sehirde hangi doktora oldunuz
cok geçmiş olsun benimde tam tersi burun ucu şiş sırtı iyi ödem falan yok yani :)Benim de daha çok yeni 1 ay oldu sayılır. Burnumun ucu sert. Burun sırtında ödem var biraz ama genel olarak çok şükür iyi durumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?