burun estetiği

gaiia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
37
6
meraba kızlar aranızda yakın zamnda burun ameliyatı olan varmı? 1 hafta sonra operasyonum var ve gergnim biraz da. süreç konusunda fikrinizi paylaşırsanız çok çok sevincem

Benim bugünü 10. günüm varsa aklına takılan cevaplayanilirim
çok teşekkür ederim beni geren ameliyattan sonra büyük bi ağrı olucak mı ve bu morluklar çok mu kalıcı oluyo yani ilk kez bi müdahale geçircem ve hiç fikrim yok konuda

çok teşekkür ederim beni geren ameliyattan sonra büyük bi ağrı olucak mı ve bu morluklar çok mu kalıcı oluyo yani ilk kez bi müdahale geçircem ve hiç fikrim yok konuda
Merhaba ameliyattan sonra hic agri olmuyor. 2 sise serum yiyeceksiniz icine agri kesici antibiyotik ve mide bulantisina karsi ilac karistiriyorlar. Sonrasindada doktor antibiyotik ve agri kesici yaziyor. Ben bir tane bile agri kesici icmedim. Morluklara gelince bu sizin cildinizle ve bakimla alakali. Ilk 2 gun saat basi buz uygulamasini ve arkasindan arnica kreminizi surerseniz fazla morarmazsiniz. 2.nci gun morarma ve sisme basliyor. 3.ncu gun had safhada oluyor. 4.ncu gun hizla sisliklikler ve morluklar gecmeye basliyor.

ç
ayrıntılı açıklaman için çok çok teşekkür ederim. ameliyattan çıktım bugün şimdi cevap yazabildim :) korktuğum gibi olmadı sonraısndaki ağrılar içinde bakımı eksik etmiyim o zamn. Tekrar teşekkürler :)

Rica ederim. Cok gecmis olsun. Ins memnun kalirsiniz ameliyatinizdan.

Merhaba ameliyat sonrası yorumunu alabilir miyim nasıl oldu fotoğraf paylaşma imkanın var mı

ekledim canım fotoğrafı. ben çok memnunum sonuçtan açıkcası bi yorumun varsa duymak isterim :)

Eklentiler

• ....jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 1.017
ekledim canım fotoğrafı. ben çok memnunum sonuçtan açıkcası bi yorumun varsa duymak isterim :)

Ooo maşallah ne kadar güzel olmuş sanırım sayende doktor kararımı verdim canın hangi hastanede yapıyor ameliyatları

arkadaşlar benimde bugün 14.günüm 5 gün önce flaster bant takılmıştı dayanamadım bugün çıkardım bu bant ne işe yarıyor bilen var mı

Ooo maşallah ne kadar güzel olmuş sanırım sayende doktor kararımı verdim canın hangi hastanede yapıyor ameliyatları
geçmiş olsun canım nerde yaptırdın. bi de operasyon iyileşme süresi ne kadar sürüyo bilgi verirmisin? güle güle kullan çok hoş görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…