çok teşekkür ederim beni geren ameliyattan sonra büyük bi ağrı olucak mı ve bu morluklar çok mu kalıcı oluyo yani ilk kez bi müdahale geçircem ve hiç fikrim yok konudaBenim bugünü 10. günüm varsa aklına takılan cevaplayanilirim
merhaba güray yeşiladalı 7500Merhaba hangi doktor ve ne kadar ücrete oluyorsun
Merhaba ameliyattan sonra hic agri olmuyor. 2 sise serum yiyeceksiniz icine agri kesici antibiyotik ve mide bulantisina karsi ilac karistiriyorlar. Sonrasindada doktor antibiyotik ve agri kesici yaziyor. Ben bir tane bile agri kesici icmedim. Morluklara gelince bu sizin cildinizle ve bakimla alakali. Ilk 2 gun saat basi buz uygulamasini ve arkasindan arnica kreminizi surerseniz fazla morarmazsiniz. 2.nci gun morarma ve sisme basliyor. 3.ncu gun had safhada oluyor. 4.ncu gun hizla sisliklikler ve morluklar gecmeye basliyor.çok teşekkür ederim beni geren ameliyattan sonra büyük bi ağrı olucak mı ve bu morluklar çok mu kalıcı oluyo yani ilk kez bi müdahale geçircem ve hiç fikrim yok konuda
ayrıntılı açıklaman için çok çok teşekkür ederim. ameliyattan çıktım bugün şimdi cevap yazabildim :) korktuğum gibi olmadı sonraısndaki ağrılar içinde bakımı eksik etmiyim o zamn. Tekrar teşekkürler :)Merhaba ameliyattan sonra hic agri olmuyor. 2 sise serum yiyeceksiniz icine agri kesici antibiyotik ve mide bulantisina karsi ilac karistiriyorlar. Sonrasindada doktor antibiyotik ve agri kesici yaziyor. Ben bir tane bile agri kesici icmedim. Morluklara gelince bu sizin cildinizle ve bakimla alakali. Ilk 2 gun saat basi buz uygulamasini ve arkasindan arnica kreminizi surerseniz fazla morarmazsiniz. 2.nci gun morarma ve sisme basliyor. 3.ncu gun had safhada oluyor. 4.ncu gun hizla sisliklikler ve morluklar gecmeye basliyor.
Rica ederim. Cok gecmis olsun. Ins memnun kalirsiniz ameliyatinizdan.ç
ayrıntılı açıklaman için çok çok teşekkür ederim. ameliyattan çıktım bugün şimdi cevap yazabildim :) korktuğum gibi olmadı sonraısndaki ağrılar içinde bakımı eksik etmiyim o zamn. Tekrar teşekkürler :)
bugün daha iyi umarım hmen iyileşir :)Rica ederim. Cok gecmis olsun. Ins memnun kalirsiniz ameliyatinizdan.
merhaba güray yeşiladalı 7500
atelde çıktı şimdi rahatım baya :)MErhaba ameliyat oldun mu :) ne durumdasın bilgi verir misin:)
ekledim canım fotoğrafı. ben çok memnunum sonuçtan açıkcası bi yorumun varsa duymak isterim :)
Sismesini onluyor sadece. Bant ciktiktan sonra yine sisiyor ki :))arkadaşlar benimde bugün 14.günüm 5 gün önce flaster bant takılmıştı dayanamadım bugün çıkardım bu bant ne işe yarıyor bilen var mı
şişliğin artmasını önlüyomuş darbelere karşı dayanıklılık sağlıyomuş canım doktor açıkladı banada bu şekildearkadaşlar benimde bugün 14.günüm 5 gün önce flaster bant takılmıştı dayanamadım bugün çıkardım bu bant ne işe yarıyor bilen var mı
çok teşekkür ederiim :) vanity kliniğinde yapıyo canım istanbuldaOoo maşallah ne kadar güzel olmuş sanırım sayende doktor kararımı verdim canın hangi hastanede yapıyor ameliyatları
geçmiş olsun canım nerde yaptırdın. bi de operasyon iyileşme süresi ne kadar sürüyo bilgi verirmisin? güle güle kullan çok hoş görünüyoOoo maşallah ne kadar güzel olmuş sanırım sayende doktor kararımı verdim canın hangi hastanede yapıyor ameliyatları