• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetigi

kesi
Merhaba listende Muzaffer Çelik yok ama 1,5 ay önce ameliyat oldum gayet memnundum çok doğal sonuçlar veren mükemmel bir doktor tavsiye ediyorum
inanmayın zaten sahte profil reklam içerikli olduğu için uyeliği iptal edilmiş..ben muzaffer çelik e ameliyat oldum %100 garanti verdi kusursuz mükemmel olacak dedi.sonuç çok kötü oldu.ünlü doktorlar hakkında başka doktorlara ameliyat olmayalım dıye doktorları kötülüyor onlar başarısız turkıyenın en başarılı doktoru benım dıyor turkıyede tekim diyor.onların kötü ameliyat yaptığı hastaları bana ameliyat oluyor dedi.ünlüleri estetık yaptığını söyledi.insanları ameliyat edip parasını almak için bin türlü yalan söylüyor.tekrar ameliyatlık duruma getirdi.

Eki Görüntüle 2102728 Eki Görüntüle 2102729 Eki Görüntüle 2102732
Doktoru yazdım meltem hastanesi gökalp dizdar
4500 dediler başta ben muhasebe pazarlık yapıp indirttirdim öğrenciyim vs diyerek.pazarlık yap sende yani gidince.yardımcı oluyolar.
Fotoğraflardan bişi anlamazsın ama atayım cünkğ kalın deriliyim doktor 6 aydan önce ödemlerin gitmesini bekleme dedi ki benim ameliyat cok zordu burnum cok etliydi
Öncesi sonrası bu sekilde attım
Suanda büyük gibi duruyor cünkü cok ödem var dokununca bile anlasılıyor ki 5.günüm daha alcılar bile cıkmadı tampon cıktı.sabretmek gerekşyor.
Öğrenci oldugum için bütçem çok kısıtlıydı ailemide ancak bu kadara ikna ettim ama şanslıyım ki doktorum çok iyi çıktı bundan sonraki süreç burnu izlemekte...

Merhaba Gökalp beye ben de ameliyat oldum fakat öndeki kesi bende de var ve beni çok rahatsız ediyor. Sizinki ne kadar sürede geçti ve fotoğraftaki haliniz kaçıncı gün? Lütfen içimi aydınlat psikolojim bozuldu :(

Ben de araştırma aşamasındayım İlkay Bey var aklımda ama çok karışıyo insanın aklı sen gene sonuç aşamasına gelmişsin ben de bukadar azaltabilsemm

Merhaba listende Muzaffer Çelik yok ama 1,5 ay önce ameliyat oldum gayet memnundum çok doğal sonuçlar veren mükemmel bir doktor tavsiye ediyorum
Yalancı, kötü cerrahı tavsiye etmeyin. Dr Celik ile ameliyat oldum ve hayatımı mahvetti. Kaba adam ve aptal bir cerrah.

Açıkçası sahte bir inceleme. Rinoplastiden sonra burnumun içinde bıraktığı şeyi yazıyorum. Muzaffer Çelik en kötüsüdür. Kendisi hakkında çevrimiçi olarak olumlu yorumlar yayınladı. O bencil ve aptal doktor.
İhtiyacım olmayan revizyon rinoplastisine sahip olmamı söyledi. Burnum şimdi çarpık. Solunum problemlerim var. Operasyon başarısızlığından sonra hastalarını kötüye kullanır. Gerçekten iğrenç bir yaratık.

upload_2018-9-11_15-34-20.png

Açıkçası sahte bir inceleme. Rinoplastiden sonra burnumun içinde bıraktığı şeyi yazıyorum. Muzaffer Çelik en kötüsüdür. Kendisi hakkında çevrimiçi olarak olumlu yorumlar yayınladı. O bencil ve aptal doktor.
İhtiyacım olmayan revizyon rinoplastisine sahip olmamı söyledi. Burnum şimdi çarpık. Solunum problemlerim var. Operasyon başarısızlığından sonra hastalarını kötüye kullanır. Gerçekten iğrenç bir yaratık.

Eki Görüntüle 2188255

Yaa ne ki buu? Burnun neresinde bırakmış ki bunuu :rolleyes:

Yaa ne ki buu? Burnun neresinde bırakmış ki bunuu :rolleyes:

bu gördüğün, Muzaffer Çelik'in benim burnumun içinde bıraktığı gazlı bez parçası. Muzaffer Çelik ameliyattan sonra bu bezi almadı, ve ben bu yüzden 9 ay boyunca doğru düzgün nefes bile alamadım! Sonunda gittiğim başka bir yerdeki yabancı bir hemşire o bezi çıkarttı da rahatladım. Hemşire bunu görünce şok oldu ve bana Muzaffer Çelik'i mahkemeye vermemi söyledi

bu gördüğün, Muzaffer Çelik'in benim burnumun içinde bıraktığı gazlı bez parçası. Muzaffer Çelik ameliyattan sonra bu bezi almadı, ve ben bu yüzden 9 ay boyunca doğru düzgün nefes bile alamadım! Sonunda gittiğim başka bir yerdeki yabancı bir hemşire o bezi çıkarttı da rahatladım. Hemşire bunu görünce şok oldu ve bana Muzaffer Çelik'i mahkemeye vermemi söyledi
İnanamıyorum ya bunu nasıl unutmuşlar 9 ay boyunca o doktor nasıl farketmedi peki bunu Allah’ım neler oluyor Ya ? :kusmuk:

Ameliyat esnasında mı içerde unutmuş?Hemşire nasıl farketti bunuu:rolleyes:

İnanamıyorum ya bunu nasıl unutmuşlar 9 ay boyunca o doktor nasıl farketmedi peki bunu Allah’ım neler oluyor Ya ? :kusmuk:

yaşadıklarımın ardından size söyleyebileceğim şu ki, yani başıma gelenleri görüyorsunuz, bu adama artık gitmeyin! Ben zaten ayrıca kendisini mahkemeye vereceğim, umarım kendisi meslekten men edilir de başkalarına da zarar vermez. Inanın bundan çok daha iyi doktorlar var piyasada, Cengiz Acıkel ve Murat Enöz gibi doktorlar! En Büyük TÜRKİYE

Merhaba,
uzun arastirmalardan sonra su 6 Doktorun listesini cikardim:
  • Dr. Kemal Ekberoglu / Istanbul
  • Dr. Bahadir Baykal / Istanbul
  • Dr. Elad Azizli / Istanbul
  • Dr. Ahmet Alp / Istanbul
  • Dr. Mehmet Dogru / Istanbul
  • Dr. Sezgin Öztürk / Izmir
haftalardir arastirdim simdi birine karar vermeliyim.

Facebook, Instagram öncesi ve sonrasi fotograflar sanki kopyalanmis gibi hemen hemen bir kac doktorda ayni ameliyat öncesi ve sonrasi fotograflari var. Photoshoplanmis olduguda aklima gelmiyor degil.

Lütfen bu doktorlarda ameliyat olanlar varsa fotograflarini göndere bilirmi?
Öncesi ve sonras, yandan, önden cekilmis fotograflar. Cok acilll.

Geçen sene www.hygieiaturkey.com ile bir operasyon geçirdim. Esma Demirezen, hastayı bakımdan vazgeçip kötü bir çalışmayı reddederken, kötü ve açgözlü cerrahları seçerek, bir çok insanın hayatını mahvedip, bakımdan sonra bakımını yapmaz.

Lütfen onun şirketten kaçının. Fotoğraf veya diğer bilgiler için bana ulaşabilirsiniz. Gerekli olmayan revizyonlu bir rinoplasti (kılavuzluğunda) vardı, omurga kemiği ve çene / çene ayarını düzeltmek için kafatası kemik grefti çok kötü sonuçlar verdi ve hayatımın geri kalanı için yüzümde bu yara izlerini görmem gerekiyor. Onu düzeltmesini istediğinde, web sitesinde% 100 hasta memnuniyetine uymak yerine daha fazla danışmanlık ücreti alıyor. Sadece parayla ilgilenir ve tıp mesleğinden men edilmesi gerekir. Ameliyattan sonra kadın hemşire istemiştim, ancak 3 gün boyunca morarma nedeniyle geçici olarak kör olduğum halde bana bakan bir erkek hemşireye uyandım. Basit bir isteği görmezden geldiğine bile aldırmamıştı! Ve o yerde tek erkek hemşire idi.

Organizasyonundan ve yaptığı şeyden dolayı inkarından dolayı hayatım mahvoldu. Bakım sonrası deneyimi korkunçtu. Acı çekiyordum ve yardım etmedi. Operasyon için çok fazla takıntılıydı ki, önerdiği ekstra operasyonlar için tam ödeme yapamayacak olsaydım - her gün ATM'ye yürümek zorunda kaldım ve ameliyattan hemen sonra parayı geri çekmeliydim! Bana rinoplasti hastasının bir hafta boyunca her gün ATM'yi ziyaret etmek zorunda kaldığı bir durumdan, banka transferi başarısız olduğu için operasyonları için parayı geri çekmesi gerektiğini söyledi. Bu kişinin yabancı bir ülkede sağlığınızı denetlemesini gerçekten istiyor musunuz? Uyarın! Türkiye'de daha iyi doktorlar ve daha şefkatli insanlar var. Esma Demirezen para için medikal sektörde!

Geçen sene www.hygieiaturkey.com ile bir operasyon geçirdim. Esma Demirezen, hastayı bakımdan vazgeçip kötü bir çalışmayı reddederken, kötü ve açgözlü cerrahları seçerek, bir çok insanın hayatını mahvedip, bakımdan sonra bakımını yapmaz.

Lütfen onun şirketten kaçının. Fotoğraf veya diğer bilgiler için bana ulaşabilirsiniz. Gerekli olmayan revizyonlu bir rinoplasti (kılavuzluğunda) vardı, omurga kemiği ve çene / çene ayarını düzeltmek için kafatası kemik grefti çok kötü sonuçlar verdi ve hayatımın geri kalanı için yüzümde bu yara izlerini görmem gerekiyor. Onu düzeltmesini istediğinde, web sitesinde% 100 hasta memnuniyetine uymak yerine daha fazla danışmanlık ücreti alıyor. Sadece parayla ilgilenir ve tıp mesleğinden men edilmesi gerekir. Ameliyattan sonra kadın hemşire istemiştim, ancak 3 gün boyunca morarma nedeniyle geçici olarak kör olduğum halde bana bakan bir erkek hemşireye uyandım. Basit bir isteği görmezden geldiğine bile aldırmamıştı! Ve o yerde tek erkek hemşire idi.

Organizasyonundan ve yaptığı şeyden dolayı inkarından dolayı hayatım mahvoldu. Bakım sonrası deneyimi korkunçtu. Acı çekiyordum ve yardım etmedi. Operasyon için çok fazla takıntılıydı ki, önerdiği ekstra operasyonlar için tam ödeme yapamayacak olsaydım - her gün ATM'ye yürümek zorunda kaldım ve ameliyattan hemen sonra parayı geri çekmeliydim! Bana rinoplasti hastasının bir hafta boyunca her gün ATM'yi ziyaret etmek zorunda kaldığı bir durumdan, banka transferi başarısız olduğu için operasyonları için parayı geri çekmesi gerektiğini söyledi. Bu kişinin yabancı bir ülkede sağlığınızı denetlemesini gerçekten istiyor musunuz? Uyarın! Türkiye'de daha iyi doktorlar ve daha şefkatli insanlar var. Esma Demirezen para için medikal sektörde!
Hanimefendi siz her durumun altına farkli farkli biseyler yaziyorsunuz diger tarafada doktor degil yazmissin bu tarafada doktorluktan men edilmeli diyorsunuz ben sizi gercekten anlamadim ben sahsi bi meseleniz var kendisiyle.

Hanimefendi siz her durumun altına farkli farkli biseyler yaziyorsunuz diger tarafada doktor degil yazmissin bu tarafada doktorluktan men edilmeli diyorsunuz ben sizi gercekten anlamadim ben sahsi bi meseleniz var kendisiyle.

Bence oluşturduğun bu hesapların fake olduğunu artık bıurayı okuyan kişiler de anlamıştır. Şimdi git, işinin başına dön ve burdaki mağdur olmuş kadınları daha fazla rahatsız etme!

Normalde bizim hasta yatağında olmamız değil de, senin akıl ve ruh sağlığındaki doktorların hastası olman gerekiyordu ya neyse, bu ayıp sana yeter!

5.günüm tavsiye etmek için çok erken ama çok uygun fiyata yaptırdım.bugün tamponları cıkarttırmaya gittim 3 kız daha vardı onlar da tampon cıkarttırdı memnunuz falan dediler
Ondan önce bi cocukla konusmustum taburcu oluyordu o da memnunum dedi
Ameliyar günüde kız alçısını cıkartmaua gelmiş o da memnunum dedi
Fiyatı uygun doktorda sıcakkanlı gerçekçi bir görüş istersen
Meltem hastanesi gökalp dizdar
Şuan çok yeni ve kalın derili oldugum için memnuniyet sürem baya uzun sürecek bende duyduklarıma konustuklarıma inanarak gittim
Doktor hastane doktoru ondanda ucuz butik bi hastane hemşirede iyiydi ilk gece ilgilendi benle baya
Aklında bulunsun
Gecmis olsun canim benimde kalin derilia cildim ozelden resim atabilirmisin suana kdr nsl memnunmusunuz

Eki Görüntüle 2102728 Eki Görüntüle 2102729 Eki Görüntüle 2102732
Doktoru yazdım meltem hastanesi gökalp dizdar
4500 dediler başta ben muhasebe pazarlık yapıp indirttirdim öğrenciyim vs diyerek.pazarlık yap sende yani gidince.yardımcı oluyolar.
Fotoğraflardan bişi anlamazsın ama atayım cünkğ kalın deriliyim doktor 6 aydan önce ödemlerin gitmesini bekleme dedi ki benim ameliyat cok zordu burnum cok etliydi
Öncesi sonrası bu sekilde attım
Suanda büyük gibi duruyor cünkü cok ödem var dokununca bile anlasılıyor ki 5.günüm daha alcılar bile cıkmadı tampon cıktı.sabretmek gerekşyor.
Öğrenci oldugum için bütçem çok kısıtlıydı ailemide ancak bu kadara ikna ettim ama şanslıyım ki doktorum çok iyi çıktı bundan sonraki süreç burnu izlemekte...
Gördüm canim bunlar kac aylik suan baya zaman gecmis farkli gorunuyomu suan

Gördüm canim bunlar kac aylik suan baya zaman gecmis farkli gorunuyomu suan

merhaba canım evet memnunum burnumdan fakat hala cok hassas canım acıyor iyi korumam gerek doktor kalın derili olduğum için iyileşme de uzun sürecek dedi ama sular gibi geçiyor şubatta 1 sene dolacak zaman geçmiş hemencecik
ttugbacepnii insta adresimden bakabilirsin profilm açık incele istersen

merhabalar, sizin muzaffer beyle ne gibi bi sorununuz oldu acaba? bende kendisine muayene oldum ve çift çene dedi, benden daha iyisi yok dedi, şimdi burada yazılanları okuyunca tedirgin oldum açıkçası, sizinle nasıl iletişim kurabilirim acaba? benim için çok öenmli çünkü 2. ameliyatım olacak.

Back