- 2 Ocak 2018
- 1
- 15
- 3
- Konu Sahibi Ayyuzlum73
-
Kaça oldunuz bir de öncesi sonrası halini atar mısınız nerde oldunuz5.günüm tavsiye etmek için çok erken ama çok uygun fiyata yaptırdım.bugün tamponları cıkarttırmaya gittim 3 kız daha vardı onlar da tampon cıkarttırdı memnunuz falan dediler
Ondan önce bi cocukla konusmustum taburcu oluyordu o da memnunum dedi
Ameliyar günüde kız alçısını cıkartmaua gelmiş o da memnunum dedi
Fiyatı uygun doktorda sıcakkanlı gerçekçi bir görüş istersen
Meltem hastanesi gökalp dizdar
Şuan çok yeni ve kalın derili oldugum için memnuniyet sürem baya uzun sürecek bende duyduklarıma konustuklarıma inanarak gittim
Doktor hastane doktoru ondanda ucuz butik bi hastane hemşirede iyiydi ilk gece ilgilendi benle baya
Aklında bulunsun
Doktoru yazdım meltem hastanesi gökalp dizdarKaça oldunuz bir de öncesi sonrası halini atar mısınız nerde oldunuz
[ATTçokACH]2102728[/ATTACH]
Benim öyle oldu ama geçici o simada değişiklik olmuyorİnce derili misiniz peki? Kalın deride ödem çok daha fazla oluyor sanıyorum. Şimdiye kadar gördüklerimde ödemden iki gözün aralığı genişlemiş gibi görüntü çok gördüm; burun düzelse de sima çirkinleşiyor onlarda. Vallahi ödüm kopuyor ama 5 yıldır da aklımda bu sene olmak istiyor bir yanım, Mart ayını geçirmeden...
tuğba hanım, bende bugün randevu aldım. doktor hakkında pek fazla bilgi bulamadım. sizin son durumunuz nasıl, memnunmusunuz? nefes almada filan probleminiz oluştu mu? bi de son halinizin fotoğrafını görmem mümkünmü?5.günüm tavsiye etmek için çok erken ama çok uygun fiyata yaptırdım.bugün tamponları cıkarttırmaya gittim 3 kız daha vardı onlar da tampon cıkarttırdı memnunuz falan dediler
Ondan önce bi cocukla konusmustum taburcu oluyordu o da memnunum dedi
Ameliyar günüde kız alçısını cıkartmaua gelmiş o da memnunum dedi
Fiyatı uygun doktorda sıcakkanlı gerçekçi bir görüş istersen
Meltem hastanesi gökalp dizdar
Şuan çok yeni ve kalın derili oldugum için memnuniyet sürem baya uzun sürecek bende duyduklarıma konustuklarıma inanarak gittim
Doktor hastane doktoru ondanda ucuz butik bi hastane hemşirede iyiydi ilk gece ilgilendi benle baya
Aklında bulunsun
tuğba hanım, bende bugün randevu aldım. doktor hakkında pek fazla bilgi bulamadım. sizin son durumunuz nasıl, memnunmusunuz? nefes almada filan probleminiz oluştu mu? bi de son halinizin fotoğrafını görmem mümkünmü?
instagramınıza baktım, eski haliniz de iyiymiş aslında, kemer filan yok galiba, sadece daraltma mı yaptırdınız?Eki Görüntüle 2133627
24 ocakta oldum 2 ay falan oldu galiba takip etmeyi bıraktım :))
Nefes almamda problem yok memnunum
Daha cok fotoğrafıma bakmak isterseniz insta : psikopatfilozof
instagramınıza baktım, eski haliniz de iyiymiş aslında, kemer filan yok galiba, sadece daraltma mı yaptırdınız?
Çok güzel olmuş, geçmiş olsun.burun ucu çok genişti,aslında ameliyat olmadan 2 gün önce yakın profildeki fotoğrafların hemen hemen hepsini kaldırdım.diğer sosyal medyamda daha çok var geçmişten fotoğrafım.
ucu çok geniş etkliydi.ve burun ucu düşüktü çok fazla.topaç gibi duruyordu.fotoğraflarda burnum öne çıkıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?