Burun Estetigi

Ayyuzlum73

Her şey, neye layıksa ona dönüşür.. Mevlana
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
1
15
3
Merhaba,
uzun arastirmalardan sonra su 6 Doktorun listesini cikardim:
  • Dr. Kemal Ekberoglu / Istanbul
  • Dr. Elad Azizli / Istanbul
  • Dr. Ahmet Alp / Istanbul
  • Dr. Mehmet Dogru / Istanbul
  • Dr. Sezgin Öztürk / Izmir
haftalardir arastirdim simdi birine karar vermeliyim.

Facebook, Instagram öncesi ve sonrasi fotograflar sanki kopyalanmis gibi hemen hemen bir kac doktorda ayni ameliyat öncesi ve sonrasi fotograflari var. Photoshoplanmis olduguda aklima gelmiyor degil.

Lütfen bu doktorlarda ameliyat olanlar varsa fotograflarini göndere bilirmi?
Öncesi ve sonras, yandan, önden cekilmis fotograflar. Cok acilll.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende çok araştırdım ama bu doktorları hiç duymadım, burun estetiği yaptırmayı düşünüyorsan mutlaka opr. dr. güray yeşiladalıya git ben yaptırdım inanılmaz mutluyum sitelerine bak hepsi organik paylaşımlar bende öyle bulmuştum :)

5.günüm tavsiye etmek için çok erken ama çok uygun fiyata yaptırdım.bugün tamponları cıkarttırmaya gittim 3 kız daha vardı onlar da tampon cıkarttırdı memnunuz falan dediler
Ondan önce bi cocukla konusmustum taburcu oluyordu o da memnunum dedi
Ameliyar günüde kız alçısını cıkartmaua gelmiş o da memnunum dedi
Fiyatı uygun doktorda sıcakkanlı gerçekçi bir görüş istersen
Meltem hastanesi gökalp dizdar
Şuan çok yeni ve kalın derili oldugum için memnuniyet sürem baya uzun sürecek bende duyduklarıma konustuklarıma inanarak gittim
Doktor hastane doktoru ondanda ucuz butik bi hastane hemşirede iyiydi ilk gece ilgilendi benle baya
Aklında bulunsun

Kaça oldunuz bir de öncesi sonrası halini atar mısınız nerde oldunuz

Kaça oldunuz bir de öncesi sonrası halini atar mısınız nerde oldunuz
Doktoru yazdım meltem hastanesi gökalp dizdar
4500 dediler başta ben muhasebe pazarlık yapıp indirttirdim öğrenciyim vs diyerek.pazarlık yap sende yani gidince.yardımcı oluyolar.
Fotoğraflardan bişi anlamazsın ama atayım cünkğ kalın deriliyim doktor 6 aydan önce ödemlerin gitmesini bekleme dedi ki benim ameliyat cok zordu burnum cok etliydi
Öncesi sonrası bu sekilde attım
Suanda büyük gibi duruyor cünkü cok ödem var dokununca bile anlasılıyor ki 5.günüm daha alcılar bile cıkmadı tampon cıktı.sabretmek gerekşyor.
Öğrenci oldugum için bütçem çok kısıtlıydı ailemide ancak bu kadara ikna ettim ama şanslıyım ki doktorum çok iyi çıktı bundan sonraki süreç burnu izlemekte...

Doktorum Volkan Serdar Otrakçı ben ameliyat olali 3 ay oldu ameliyat olmadan once cok korkularim vardi ama Volkan bey sorularimi cevapladi icimi rahatlatti ve gayet memnunum ihtiyat duyduğum her an iletisime geciyoruz.

Merhaba listende Muzaffer Çelik yok ama 1,5 ay önce ameliyat oldum gayet memnundum çok doğal sonuçlar veren mükemmel bir doktor tavsiye ediyorum

Otrila ümit taşkın a oldum 19 gün önce şimdiden sahane morluk ve şişlik yok denecek kadar az oldu şuan da sadece burnumun ucunda var ben olduktan sonra da 10 kişi ismini aldı dogal ve cabuk iyileştiği için

İnce derili misiniz peki? Kalın deride ödem çok daha fazla oluyor sanıyorum. Şimdiye kadar gördüklerimde ödemden iki gözün aralığı genişlemiş gibi görüntü çok gördüm; burun düzelse de sima çirkinleşiyor onlarda. Vallahi ödüm kopuyor ama 5 yıldır da aklımda bu sene olmak istiyor bir yanım, Mart ayını geçirmeden...

Benim öyle oldu ama geçici o simada değişiklik olmuyor

Benim burnum 1 yaşında

Eklentiler

• BeautyPlus_20180131160116_save.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 665
  • BeautyPlus_20180128171100_save.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 695
tuğba hanım, bende bugün randevu aldım. doktor hakkında pek fazla bilgi bulamadım. sizin son durumunuz nasıl, memnunmusunuz? nefes almada filan probleminiz oluştu mu? bi de son halinizin fotoğrafını görmem mümkünmü?

24 ocakta oldum 2 ay falan oldu galiba takip etmeyi bıraktım :))
Nefes almamda problem yok memnunum
Daha cok fotoğrafıma bakmak isterseniz insta : psikopatfilozof

instagramınıza baktım, eski haliniz de iyiymiş aslında, kemer filan yok galiba, sadece daraltma mı yaptırdınız?

burun ucu çok genişti,aslında ameliyat olmadan 2 gün önce yakın profildeki fotoğrafların hemen hemen hepsini kaldırdım.diğer sosyal medyamda daha çok var geçmişten fotoğrafım.
ucu çok geniş etkliydi.ve burun ucu düşüktü çok fazla.topaç gibi duruyordu.fotoğraflarda burnum öne çıkıyordu.

Çok güzel olmuş, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…