valla güzel kardesim yaptırmamanı öneririmHerkese merhaba , henüz çok yeni üyeyim. Burun ameliyatı olmak istiyorum. Kafam çok karışık bir sürü Doktor var. Burun ameliyatı olanlar öneride bulunabilir mi?
İstanbuldayımNerede yasiyorusnz.
Herkese merhaba , henüz çok yeni üyeyim. Burun ameliyatı olmak istiyorum. Kafam çok karışık bir sürü Doktor var. Burun ameliyatı olanlar öneride bulunabilir mi?
İnsanları yanlis yönlendirmeyin !!!Canim alanin uzman bir cerrahi secmelisin ucuza kacma tavsiyem istanbulda yaptir uygulamayi.
Herkese merhaba , henüz çok yeni üyeyim. Burun ameliyatı olmak istiyorum. Kafam çok karışık bir sürü Doktor var. Burun ameliyatı olanlar öneride bulunabilir mi?
İnsanları yanlis yönlendirmeyin !!!
Pahlı olan doktorlar dövize bakarak pahlı yapıyo tercübeylr bir gram alakasi yok !!!!!
Ameliyat öncesi nefesim vardi gitti !!
Göz kemigim yokken cıktı!!!
Ve bu rezalete 20 bin yaklasık verdim!!!
Burun ucu desen oda düsük önden !!
İstanbul - Fulya / Dr. Hakkı İzmirli - Amerikan Estetik - Kesinlikle tavsiye ederim direk bugün ara hatta Anıl bey ile görüşmek iste fiyat konusunda sana yardımcı olur bütün detayları verir ücretsiz muyane olmanı sağlar.Hangi şehirde ve kime yaptırdınız? Bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum ya kötü bir doktora denk gelirsem diye.
Merhaba beb 2017 de Suleyman Tasa ameliyat oldum hic sorun yasamadim cok memnunum ama fiyat konusunda bilgim yok..forumlari cok okumustum ameliyat oncesinde ama olay doktora guvenmek bence herkesin nurun yapisi farkli..resimden bakip larar vermek cok dogru degil benceHerkese merhaba , henüz çok yeni üyeyim. Burun ameliyatı olmak istiyorum. Kafam çok karışık bir sürü Doktor var. Burun ameliyatı olanlar öneride bulunabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?