Bende 2 ocakta oldum :) şişlik geçmedi gitti . Sabah kalkınca hulk gibi bir şey oluyorum :) stresten hunharca sigara içiyorum :)) of ofBende 2 ocakta oldum kızlar bugün 17. Günüm ameliyat zor değil bişey hissetmiyorsunuz ama sonra nasıl olacak şişlik inecek mi burun ucum düşecek mi vs derken insanın psikolojisi bozulmuyor desem yalan olur
Ah keşke içmesem ama olmuyor :)Şişlik bende de var canım ama sanırım inmesi biraz zaman alıyormuş sigara içmek de ödemin azalmasını yavaşlatıyor olabilir ona dikkat et istersen inşallah hemencecik iner
Ammaaannnnnnn ödemin geçsin diye stres yaparken çözümü sigara da mı buluyorsun. Sakın içme burnuna da zarar veriyorsun farkında değilsinBende 2 ocakta oldum :) şişlik geçmedi gitti . Sabah kalkınca hulk gibi bir şey oluyorum :) stresten hunharca sigara içiyorum :)) of of
Canım illa 6 ay bekleyecez yani üfff çok yıpratıcı ciddenMerhaba. 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. İlk birkaç gün ağrılı geçti ama 1 hafta sonra ateliniz çıkınca alışıyorsunuz. Doktorum bana günde 4 kere 3’er dakikadan masaj verdi, hala yapıyorum. Sigara içtiğim için ödemlerim geç iniyor. Hala şiş duruyor burnum. zaten 6-7 aydan evvel anlaşılmaz şekli tam çünkü her gün bile fark ediyor
Malesef kuzum, benim de hala şiş emin ol ama eski haline göre daha iyi, tabii ki tam hayalimdeki gibi olmuş mu hayır ama yinede bakalım görücez zamanlaCanım illa 6 ay bekleyecez yani üfff çok yıpratıcı cidden
Malesef kuzum, benim de hala şiş emin ol ama eski haline göre daha iyi, tabii ki tam hayalimdeki gibi olmuş mu hayır ama yinede bakalım görücez zamanla
niye ki nasıl oldu burnun kötü mü olmuşMalesef kuzum, benim de hala şiş emin ol ama eski haline göre daha iyi, tabii ki tam hayalimdeki gibi olmuş mu hayır ama yined
Kötü değil de mesela ben biraz daha kavis olsun istiyordum ama o yok malesef kuzum, onun dısında iyi oldu denebilirniye ki nasıl oldu burnun kötü mü olmuş
Sigara bende çok içiyorum ama bağımlıyım yani :). Sabahları çok fazla yüzüm şiş oluyor öğlenden sonra geçiyor biraz. Ama gözlerim küçüldü ödemden . Şeklinde bir değişme yok . Alçı çıktığından beri ayrı .çarşamba 3 hafta olucak. Artık çok takmıyorum açıkçası içini temizliyorum . İstediğim pozisyonda uyuyorum .arada çarpma oluyor sızlıyor. Tek sorun ödemler ve ödemlerden dolayı değişen ifadem .:)Merhaba. 2,5 ay önce burun ameliyatı oldum. İlk birkaç gün ağrılı geçti ama 1 hafta sonra ateliniz çıkınca alışıyorsunuz. Doktorum bana günde 4 kere 3’er dakikadan masaj verdi, hala yapıyorum. Sigara içtiğim için ödemlerim geç iniyor. Hala şiş duruyor burnum. zaten 6-7 aydan evvel anlaşılmaz şekli tam çünkü her gün bile fark ediyor
Canım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini, aynı şekilde benim de sabahları şiş ve daha ödemli oluyor. Masaj yaparken en çok ağrıdığı zamanlar sabahları, öğleden sonra falan daha düzgün görünüyor. 1,5 ay sonra 4. Ayımda tekrar kontrole gidicem bakalım daha iyi olucak mı, ikimize de geçmiş olsun tekrar, umarım en yakın zamanda iner şişlikler ödemlerSigara bende çok içiyorum ama bağımlıyım yani :). Sabahları çok fazla yüzüm şiş oluyor öğlenden sonra geçiyor biraz. Ama gözlerim küçüldü ödemden . Şeklinde bir değişme yok . Alçı çıktığından beri ayrı .çarşamba 3 hafta olucak. Artık çok takmıyorum açıkçası içini temizliyorum . İstediğim pozisyonda uyuyorum .arada çarpma oluyor sızlıyor. Tek sorun ödemler ve ödemlerden dolayı değişen ifadem .:)
AminnCanım çok iyi anlıyorum neler hissettiğini, aynı şekilde benim de sabahları şiş ve daha ödemli oluyor. Masaj yaparken en çok ağrıdığı zamanlar sabahları, öğleden sonra falan daha düzgün görünüyor. 1,5 ay sonra 4. Ayımda tekrar kontrole gidicem bakalım daha iyi olucak mı, ikimize de geçmiş olsun tekrar, umarım en yakın zamanda iner şişlikler ödemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?