Bazen istediğim şey imkansız gibi geliyoHaklısın, özellikle revizyonda çok dikkatli olmak gerekiyor.
Instagrama sosyal medyaya kendi begendikleri burunlarin resimlerini atiyorlar. Kotu yaptiklari burunlarida atsalar ne guzel olurdu.Hayır canım devlet hastanesinde olanları aşağılamıyorum. Mesela ben özel hastanede ve izmirdeki en iyi doktora ameliyat olduğumu düşünüyordum. Ama şimdi düşünüyorum da çok az araştırmışım. İnstagramdaki yaptığı burunlara bakıyorum da beceriksiz kaba düşünceli ve estetik ve burun sağlığı açısından ilkel yöntemler kullandığını görebiliyorum
Doktorların hastalarına ulaşabileceğimiz çok az kaynak var.hastalariyla iletişime gecsekte çoğusu fotoğraf paylaşmıyor.instagramda olumsuz yorumları siliyorlar oradan bilgi edinmenin anlamı kalmıyor.pahali ucuz değil de iyi olan olmayan diye bir ayrım daha doğru geliyor bana.ozelde gereksiz bir pahalılık var.Ne yazsam bilmiyorum. Ameliyat olalı 3 buçuk ay oldu. Bazı internet sitelerinde okuduğum ameliyattan sonra özgüvenin yerine gelecek. Çok kolay. Çok iyi olacaksın geç kalmadan bi an önce olun. Deyip beni doğru düzgün düşünmeden ne istediğimi doğru düzgün anlatamadan ameliyat olmama sebep olanlardan hesap sormak istiyorum. Bu yazıyı da bu yüzden yazıyorum belki ameliyat olacaklara bi faydam olur. Benim tam tersi özgüvenim yerle bir oldu. Özgüvenli bi insandım ben. Biliyorum burdaki bi çok yazar yine insanların hevesini kırma falan diyecek. Kimsenin hevesini kırmıyorum. Ne olur ne yaptırmak istediğinizi iyi düşünün revizyon olacaklar için de bunun mümkünatını önce kendiniz düşünün aklınızın yetmediği bi düzeltmeyi doktorun yaparım ederim demesine emanet etmeyin. İstediğiniz sonucu başka hastalarda elde etmiş mi sorun soruşturun. Örneklerini görmeden burnunuzu emanet etmeyin. Ucuz olsun diye saçma sapan doktor adı altındaki kasaplara teslim etmeyin hayatınızı. Revizyon zor bi ameliyat şu açıdan artık 2. ameliyatta bi mm lik bi sapma bile büyük bi pişmanlığa sebep olabilir. İstediğiniz burnu bilgisayarda en ince ayrıntısına kadar tasarlayabilecek bi doktorla görüşün. İlk ameliyatı yapan doktordan da yaptıklarıyla ilgili bilgi alın. Yapılacakları en ince ayrıntısına kadar doktorla konuşun güven vermiyorsa da asla ikinci kez kendinizi emanet etmeyin. İçinize sinecek bi tasarlamayı yapana kadar yatmayın ikinci kez ameliyat masasına
Sosyal medya sadece guzel burunlarin vitrini.Doktorların hastalarına ulaşabileceğimiz çok az kaynak var.hastalariyla iletişime gecsekte çoğusu fotoğraf paylaşmıyor.instagramda olumsuz yorumları siliyorlar oradan bilgi edinmenin anlamı kalmıyor.pahali ucuz değil de iyi olan olmayan diye bir ayrım daha doğru geliyor bana.ozelde gereksiz bir pahalılık var.
Maalesef oyle ve çoğu zaman o fotoğraflara inanıyoruz ve kararı o fotoğraflara göre alıyoruz böyle yanılan çok hasta varSosyal medya sadece guzel burunlarin vitrini.
Burnumda daraltmadan dolayı eskiye göre nefes anlamında hafif daralmayı hissediyorum yanı sıra eski doğal haline dönmesini istiyorum her açıdan istediğim ufak düzeltmeler hariçPsikolojiyi doğrudan etkileyen bir ameliyat olduğu bir gerçek. Çok emin olmak gerekiyor ameliyat olmak istediğine.. Burnunuzda ne sorun var suan ?
Rahat nefes almak çok önemli işte. En çok düşündüğüm şeylerden biri bu. Ben KBB doktoruna oldum onlar daha çok önem veriyorlarmis nefes vb. Islevlere ama :/ ameliyat olduğuna pişman olmak gerçekten kötü bişey.. kolay gibi görünen ama aslında çok ciddi bir ameliyat bu =(Burnumda daraltmadan dolayı eskiye göre nefes anlamında hafif daralmayı hissediyorum yanı sıra eski doğal haline dönmesini istiyorum her açıdan istediğim ufak düzeltmeler hariç
Ağzına sağlıkGeçmiş olsun, ameliyatınızdın üstünden henüz çok vakit geçmemiş umarım sorununuz neyse bir düzelme veya azalma olur.
Ameliyat olmanıza sebep olacaklara gelirsek, kimse sizi ameliyat masasına yatırmıyor kendiniz ne istediğinizi bilmeden yatmışsanız o sizin hatanız. Ben oldum ve keşke çok önceden olsaydım korkulacak bir şey yok diye her zaman diyorum.
Kararlı olmayan, yeterince araştırma yapmayan, ucuz olsun diye tecrübesiz bir doktora yaptıralaracaklara da her zaman gerekli uyarı yapılıyor bu ortamda benim gördüğüm kadarıyla.
Ben ameliyat olup çok beğensem bile internette bakın ben estetik oldum. Çok memnun kaldım siz de olun falan demezdim. Estetik oldun da beğendiysen o sende kalsın ve doğuştan öyleymiş gibi davran kimseye de estetik oldum deme. Normali budur. Burda herkese ameliyat tavsiye etmek estetik doktorlarına hizmet eden bir şey. Tabii ki benim görüşüm. Birilerine hizmet ederken masum insanları da yanlış yönlendirmeyin yeter kiAğzına sağlık
Cnm herkes estetik olsun çok iyi birşey diyen yok. Sakin ol. Ben oldum hiçte korkulacak birşey yok, sadece estetik için değil burun eğriliği ve nefes problemim de vardı ve şuan nefes alıp uyumak nedemek, sabah dinç uyanmak ne demek ben çok iyi biliyorum. Ben oldum hiç bir sorun yok, ağrı yok, sızı yok, bana göre korkulacak hiç birşey yok ve ben deneyimimi istediğim gibi her yerde her şekilde anlatabilirim, sen milletin deneyimlerine reklam abartı diyorsun ya , ozaman senin deneyiminde insanları korkutma ve doktorları karalama. İyi bir doktora denk gelmemişsindir, canın tatlıdır, burun yapın bozulmaya müsaittir bunlar herşey den önemli.Ben ameliyat olup çok beğensem bile internette bakın ben estetik oldum. Çok memnun kaldım siz de olun falan demezdim. Estetik oldun da beğendiysen o sende kalsın ve doğuştan öyleymiş gibi davran kimseye de estetik oldum deme. Normali budur. Burda herkese ameliyat tavsiye etmek estetik doktorlarına hizmet eden bir şey. Tabii ki benim görüşüm. Birilerine hizmet ederken masum insanları da yanlış yönlendirmeyin yeter ki
Merhaba siz kime oldunuz ameliyatınızı. Burda yazmak istemezseniz özelden yazar mısınız?Cnm herkes estetik olsun çok iyi birşey diyen yok. Sakin ol. Ben oldum hiçte korkulacak birşey yok, sadece estetik için değil burun eğriliği ve nefes problemim de vardı ve şuan nefes alıp uyumak nedemek, sabah dinç uyanmak ne demek ben çok iyi biliyorum. Ben oldum hiç bir sorun yok, ağrı yok, sızı yok, bana göre korkulacak hiç birşey yok ve ben deneyimimi istediğim gibi her yerde her şekilde anlatabilirim, sen milletin deneyimlerine reklam abartı diyorsun ya , ozaman senin deneyiminde insanları korkutma ve doktorları karalama. İyi bir doktora denk gelmemişsindir, canın tatlıdır, burun yapın bozulmaya müsaittir bunlar herşey den önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?