Ne yazsam bilmiyorum. Ameliyat olalı 3 buçuk ay oldu. Bazı internet sitelerinde okuduğum ameliyattan sonra özgüvenin yerine gelecek. Çok kolay. Çok iyi olacaksın geç kalmadan bi an önce olun. Deyip beni doğru düzgün düşünmeden ne istediğimi doğru düzgün anlatamadan ameliyat olmama sebep olanlardan hesap sormak istiyorum. Bu yazıyı da bu yüzden yazıyorum belki ameliyat olacaklara bi faydam olur. Benim tam tersi özgüvenim yerle bir oldu. Özgüvenli bi insandım ben. Biliyorum burdaki bi çok yazar yine insanların hevesini kırma falan diyecek. Kimsenin hevesini kırmıyorum. Ne olur ne yaptırmak istediğinizi iyi düşünün revizyon olacaklar için de bunun mümkünatını önce kendiniz düşünün aklınızın yetmediği bi düzeltmeyi doktorun yaparım ederim demesine emanet etmeyin. İstediğiniz sonucu başka hastalarda elde etmiş mi sorun soruşturun. Örneklerini görmeden burnunuzu emanet etmeyin. Ucuz olsun diye saçma sapan doktor adı altındaki kasaplara teslim etmeyin hayatınızı. Revizyon zor bi ameliyat şu açıdan artık 2. ameliyatta bi mm lik bi sapma bile büyük bi pişmanlığa sebep olabilir. İstediğiniz burnu bilgisayarda en ince ayrıntısına kadar tasarlayabilecek bi doktorla görüşün. İlk ameliyatı yapan doktordan da yaptıklarıyla ilgili bilgi alın. Yapılacakları en ince ayrıntısına kadar doktorla konuşun güven vermiyorsa da asla ikinci kez kendinizi emanet etmeyin. İçinize sinecek bi tasarlamayı yapana kadar yatmayın ikinci kez ameliyat masasına