• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği yaptıracaklar uyarı

uvlpf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
112
39
48
Ne yazsam bilmiyorum. Ameliyat olalı 3 buçuk ay oldu. Bazı internet sitelerinde okuduğum ameliyattan sonra özgüvenin yerine gelecek. Çok kolay. Çok iyi olacaksın geç kalmadan bi an önce olun. Deyip beni doğru düzgün düşünmeden ne istediğimi doğru düzgün anlatamadan ameliyat olmama sebep olanlardan hesap sormak istiyorum. Bu yazıyı da bu yüzden yazıyorum belki ameliyat olacaklara bi faydam olur. Benim tam tersi özgüvenim yerle bir oldu. Özgüvenli bi insandım ben. Biliyorum burdaki bi çok yazar yine insanların hevesini kırma falan diyecek. Kimsenin hevesini kırmıyorum. Ne olur ne yaptırmak istediğinizi iyi düşünün revizyon olacaklar için de bunun mümkünatını önce kendiniz düşünün aklınızın yetmediği bi düzeltmeyi doktorun yaparım ederim demesine emanet etmeyin. İstediğiniz sonucu başka hastalarda elde etmiş mi sorun soruşturun. Örneklerini görmeden burnunuzu emanet etmeyin. Ucuz olsun diye saçma sapan doktor adı altındaki kasaplara teslim etmeyin hayatınızı. Revizyon zor bi ameliyat şu açıdan artık 2. ameliyatta bi mm lik bi sapma bile büyük bi pişmanlığa sebep olabilir. İstediğiniz burnu bilgisayarda en ince ayrıntısına kadar tasarlayabilecek bi doktorla görüşün. İlk ameliyatı yapan doktordan da yaptıklarıyla ilgili bilgi alın. Yapılacakları en ince ayrıntısına kadar doktorla konuşun güven vermiyorsa da asla ikinci kez kendinizi emanet etmeyin. İçinize sinecek bi tasarlamayı yapana kadar yatmayın ikinci kez ameliyat masasına

Geçmiş olsun, ameliyatınızdın üstünden henüz çok vakit geçmemiş umarım sorununuz neyse bir düzelme veya azalma olur.
Ameliyat olmanıza sebep olacaklara gelirsek, kimse sizi ameliyat masasına yatırmıyor kendiniz ne istediğinizi bilmeden yatmışsanız o sizin hatanız. Ben oldum ve keşke çok önceden olsaydım korkulacak bir şey yok diye her zaman diyorum.
Kararlı olmayan, yeterince araştırma yapmayan, ucuz olsun diye tecrübesiz bir doktora yaptıralaracaklara da her zaman gerekli uyarı yapılıyor bu ortamda benim gördüğüm kadarıyla.

Ben tasarlama isine kesinlikle inanmiyorum. Birebir kesinlikle olmuyor sadece benziyor. Ucuz ameliyat ucuz doktor adlandirmalarinada katilmiyorum. Burada cok pahali doktorlarin yaptigi kotu burunlarida gorduk. Soyle yaparim boyle yaparim diye parayi alana kadar sonrada hastasinin yuzune bakmayanlarida okuduk. Ben simdi devlet hastanesinde ucuz ameliyat ama tecrubeli bir doktora ameliyat oldum diye burnumu kotumu saymaliyim. Ben doktoruma gercekten guvendim. Ve yaptigi burunun arkasinda duran bir doktor.

Son düzenleme:
Hayır canım devlet hastanesinde olanları aşağılamıyorum. Mesela ben özel hastanede ve izmirdeki en iyi doktora ameliyat olduğumu düşünüyordum. Ama şimdi düşünüyorum da çok az araştırmışım. İnstagramdaki yaptığı burunlara bakıyorum da beceriksiz kaba düşünceli ve estetik ve burun sağlığı açısından ilkel yöntemler kullandığını görebiliyorum

Psikolojiyi doğrudan etkileyen bir ameliyat olduğu bir gerçek. Çok emin olmak gerekiyor ameliyat olmak istediğine.. Burnunuzda ne sorun var suan ?

Hayır canım devlet hastanesinde olanları aşağılamıyorum. Mesela ben özel hastanede ve izmirdeki en iyi doktora ameliyat olduğumu düşünüyordum. Ama şimdi düşünüyorum da çok az araştırmışım. İnstagramdaki yaptığı burunlara bakıyorum da beceriksiz kaba düşünceli ve estetik ve burun sağlığı açısından ilkel yöntemler kullandığını görebiliyorum
Instagrama sosyal medyaya kendi begendikleri burunlarin resimlerini atiyorlar. Kotu yaptiklari burunlarida atsalar ne guzel olurdu.

Ne yazsam bilmiyorum. Ameliyat olalı 3 buçuk ay oldu. Bazı internet sitelerinde okuduğum ameliyattan sonra özgüvenin yerine gelecek. Çok kolay. Çok iyi olacaksın geç kalmadan bi an önce olun. Deyip beni doğru düzgün düşünmeden ne istediğimi doğru düzgün anlatamadan ameliyat olmama sebep olanlardan hesap sormak istiyorum. Bu yazıyı da bu yüzden yazıyorum belki ameliyat olacaklara bi faydam olur. Benim tam tersi özgüvenim yerle bir oldu. Özgüvenli bi insandım ben. Biliyorum burdaki bi çok yazar yine insanların hevesini kırma falan diyecek. Kimsenin hevesini kırmıyorum. Ne olur ne yaptırmak istediğinizi iyi düşünün revizyon olacaklar için de bunun mümkünatını önce kendiniz düşünün aklınızın yetmediği bi düzeltmeyi doktorun yaparım ederim demesine emanet etmeyin. İstediğiniz sonucu başka hastalarda elde etmiş mi sorun soruşturun. Örneklerini görmeden burnunuzu emanet etmeyin. Ucuz olsun diye saçma sapan doktor adı altındaki kasaplara teslim etmeyin hayatınızı. Revizyon zor bi ameliyat şu açıdan artık 2. ameliyatta bi mm lik bi sapma bile büyük bi pişmanlığa sebep olabilir. İstediğiniz burnu bilgisayarda en ince ayrıntısına kadar tasarlayabilecek bi doktorla görüşün. İlk ameliyatı yapan doktordan da yaptıklarıyla ilgili bilgi alın. Yapılacakları en ince ayrıntısına kadar doktorla konuşun güven vermiyorsa da asla ikinci kez kendinizi emanet etmeyin. İçinize sinecek bi tasarlamayı yapana kadar yatmayın ikinci kez ameliyat masasına
Doktorların hastalarına ulaşabileceğimiz çok az kaynak var.hastalariyla iletişime gecsekte çoğusu fotoğraf paylaşmıyor.instagramda olumsuz yorumları siliyorlar oradan bilgi edinmenin anlamı kalmıyor.pahali ucuz değil de iyi olan olmayan diye bir ayrım daha doğru geliyor bana.ozelde gereksiz bir pahalılık var.

Doktorların hastalarına ulaşabileceğimiz çok az kaynak var.hastalariyla iletişime gecsekte çoğusu fotoğraf paylaşmıyor.instagramda olumsuz yorumları siliyorlar oradan bilgi edinmenin anlamı kalmıyor.pahali ucuz değil de iyi olan olmayan diye bir ayrım daha doğru geliyor bana.ozelde gereksiz bir pahalılık var.
Sosyal medya sadece guzel burunlarin vitrini.

Psikolojiyi doğrudan etkileyen bir ameliyat olduğu bir gerçek. Çok emin olmak gerekiyor ameliyat olmak istediğine.. Burnunuzda ne sorun var suan ?
Burnumda daraltmadan dolayı eskiye göre nefes anlamında hafif daralmayı hissediyorum yanı sıra eski doğal haline dönmesini istiyorum her açıdan istediğim ufak düzeltmeler hariç

Burnumda daraltmadan dolayı eskiye göre nefes anlamında hafif daralmayı hissediyorum yanı sıra eski doğal haline dönmesini istiyorum her açıdan istediğim ufak düzeltmeler hariç
Rahat nefes almak çok önemli işte. En çok düşündüğüm şeylerden biri bu. Ben KBB doktoruna oldum onlar daha çok önem veriyorlarmis nefes vb. Islevlere ama :/ ameliyat olduğuna pişman olmak gerçekten kötü bişey.. kolay gibi görünen ama aslında çok ciddi bir ameliyat bu =(

Geçmiş olsun, ameliyatınızdın üstünden henüz çok vakit geçmemiş umarım sorununuz neyse bir düzelme veya azalma olur.
Ameliyat olmanıza sebep olacaklara gelirsek, kimse sizi ameliyat masasına yatırmıyor kendiniz ne istediğinizi bilmeden yatmışsanız o sizin hatanız. Ben oldum ve keşke çok önceden olsaydım korkulacak bir şey yok diye her zaman diyorum.
Kararlı olmayan, yeterince araştırma yapmayan, ucuz olsun diye tecrübesiz bir doktora yaptıralaracaklara da her zaman gerekli uyarı yapılıyor bu ortamda benim gördüğüm kadarıyla.
Ağzına sağlık

Ağzına sağlık
Ben ameliyat olup çok beğensem bile internette bakın ben estetik oldum. Çok memnun kaldım siz de olun falan demezdim. Estetik oldun da beğendiysen o sende kalsın ve doğuştan öyleymiş gibi davran kimseye de estetik oldum deme. Normali budur. Burda herkese ameliyat tavsiye etmek estetik doktorlarına hizmet eden bir şey. Tabii ki benim görüşüm. Birilerine hizmet ederken masum insanları da yanlış yönlendirmeyin yeter ki

Nefes alma problemi yaşıyorum demişsiniz, 3 ay önce ameliyat olmuş biri için normal değil mi. Şu an hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz. İlk aylar tıkanıklık şişlik olması doğal.

Öncelikle sakın ol daha sadece 3 ay olmuş. Benim de 5.5 ay oldu eskisinden kötü ama ucu sis şu an. Ucu inse güzel olabilir diyorum bir ihtimal. Ama senin için 3 ay çok kısa bir süre. 3. Ay ben de hüngür hüngür ağlıyordum ama şu an sadece burun ucunun incelemesini bekliyorum sabrediyorum . Ama bu reklam olayında haklısın insanlar bilmeden ya da bilerek bizi yönlendiriyorlar. Bu ameliyatı çok basit ve çok kolay bir ameliyat gibi gösteriyorlar ki bence bu hiç etik değil. Kendine hayatı zindan etme muhtemelen iki üç ay sonra bu kadar çok üzülmeyeceksin. Tam şekli 1 yılda belli oluyor diyorlar kendimden biliyorum kalıp olarak ıyi ama ucu sis ve kalın olduğu için kötü görünüyor. Ben de 1 yıl beklemeye karar verdim

bir kere burun ameliyatı hiçte öyle kolay basit felan degil bunu kim söylüyorsa yalan söylüyordur riskleri olan bir ameliyat ben kendim ameliyat olmadım kardeşim oldu ama herşeye bire bir şahit oldum o süreçte öncesinde ve ameliyat oldugundan ve daha sonrasında hep yanındaydım birkere şu doktor çok pahalıya yapıyor iyidir mantıgıda kesinlikle yanlış çünkü görüyoruz okuyoruz onlarında başarısız oldugu ameliyatlar var doktorun iyi olması önemli en azından bi geçmişine yaptıgı ameliyatlara bakmak lazım çevrenizde eş dost o doktora yaptıran varsa buda iyi bi referans biz zamanında çok araştırdık kılı kırk yardık desek yeri en iyi doktorlarıda araştırdık emre ilhan, süreyya şeneldir onlarda çok uçuk ücretler istiyor tabiki bütçemiz onlara yetmedi ama birgün onlarla aynı seminerde arkadaşı olan bi doktoru bulduk zaten sürekli birlikte takılıyorlar takip ederken araştırmaya başladık nasıldır felan derken doktorla ilgili genelde çoğu yorum olumluydu ama internetede çok güven olmuyor bunlarında bilincindeyiz birgün kuzenle konuşurken bizim burada bi arkadaş yaptırdı çok memnun felan dedi bizde ya doktorun bi ismini almasını istedik megerse o doktor tesadüf bizim araştırdıgımız doktormuş isminide yazabilir,m reklam diyenler çıkabilir ama eger bi doktor işini iyi yapıyorsa bence reklamı yapılmalı diye düşünüyorum kendisi hacettepe üniversitesinde çalışıyor tevfik sözen bizim için tek zorlugu şu oldu biz ankara oturmadıgımız için akrabalar felan var ama ameliyattan sonra 1 hafta ankarada olmak lazım kontroller felan için birilerinin yanında kalmak bizim için sıkıntı oldu bu arada erkek kardeşim ameliyat oldu büyük bi burnu vardı doktor zaten e baştan söyledi öyle küçücük bi burun bekleme çok fazla oynayamayız diye çünkü bu seferde ilerde büyük sıkıntılar çıkabilir ama bence güzel bi burun yaptı kardeşim şuanki halinden çok memnun ne nefes almasında sıkıntı var nede başka bi problemi ama o hep söylüyor kızların burunlarını çok daha iyi yapıyor diye genelde hastaları daha çok kadınlar erkek burnu pek yapmıyor sanırım ama gerçekten iyi bir doktor hani ben bugün burun yaptırmak istesem ona giderim gözüm kapalı ama o bile şunu söylüyor burun yaptırdıktan sonraki süreç gerçekten zor bugün olsa yaptırırmıyım dedi tabiki hayır benim mesele burnumda kemer var ben bile kardeşimin o zamanlarını bildigim için sırf bundan dolayı yaptırmıyorum ama şunu söyleyeyim ilk önce uzun bi zaman araştırın burun yaptırmadan belki bu 1 senenizi alır yada 2 hiç önemli degil öyle gidip saçma sapan yerlere sürekli reklam yapanlara yaptırmayın derim birde burun gerekten kolay iyileşmiyor en az 1-2 sene lazım istediginiz kıvama gelmesi için o burnun şişi bile en az 6 ayda anca biraz iniyor

Ben ameliyat olup çok beğensem bile internette bakın ben estetik oldum. Çok memnun kaldım siz de olun falan demezdim. Estetik oldun da beğendiysen o sende kalsın ve doğuştan öyleymiş gibi davran kimseye de estetik oldum deme. Normali budur. Burda herkese ameliyat tavsiye etmek estetik doktorlarına hizmet eden bir şey. Tabii ki benim görüşüm. Birilerine hizmet ederken masum insanları da yanlış yönlendirmeyin yeter ki
Cnm herkes estetik olsun çok iyi birşey diyen yok. Sakin ol. Ben oldum hiçte korkulacak birşey yok, sadece estetik için değil burun eğriliği ve nefes problemim de vardı ve şuan nefes alıp uyumak nedemek, sabah dinç uyanmak ne demek ben çok iyi biliyorum. Ben oldum hiç bir sorun yok, ağrı yok, sızı yok, bana göre korkulacak hiç birşey yok ve ben deneyimimi istediğim gibi her yerde her şekilde anlatabilirim, sen milletin deneyimlerine reklam abartı diyorsun ya , ozaman senin deneyiminde insanları korkutma ve doktorları karalama. İyi bir doktora denk gelmemişsindir, canın tatlıdır, burun yapın bozulmaya müsaittir bunlar herşey den önemli.

Cnm herkes estetik olsun çok iyi birşey diyen yok. Sakin ol. Ben oldum hiçte korkulacak birşey yok, sadece estetik için değil burun eğriliği ve nefes problemim de vardı ve şuan nefes alıp uyumak nedemek, sabah dinç uyanmak ne demek ben çok iyi biliyorum. Ben oldum hiç bir sorun yok, ağrı yok, sızı yok, bana göre korkulacak hiç birşey yok ve ben deneyimimi istediğim gibi her yerde her şekilde anlatabilirim, sen milletin deneyimlerine reklam abartı diyorsun ya , ozaman senin deneyiminde insanları korkutma ve doktorları karalama. İyi bir doktora denk gelmemişsindir, canın tatlıdır, burun yapın bozulmaya müsaittir bunlar herşey den önemli.
Merhaba siz kime oldunuz ameliyatınızı. Burda yazmak istemezseniz özelden yazar mısınız?

Back